Ervaringen van cliënten

AnneMeijs 3 (3)

Terugkoppeling van cliënten

“Wat bijzonder! Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak bij Annemeijs. Ik voel me na deze eerste sessie krachtig, maar ook emotioneel. Dit omdat er iemand is die mij begrijpt en me begeleidt naar de persoon die ik ben en wil zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Dit is voor iedereen van toepassing, je hoeft niet problemen te ervaren om dit te doen. Dit zal elk mens goed doen, om je zelf te leren ontspannen, respecteren en jezelf in je kracht te kunnen zetten. Ontzettend bedankt en heel veel plezier en succes in de toekomst.”
Merel

————————————————

“Het gaat met mij een stuk beter na de hypnose. Niet direct want tuurlijk heb ik het homeopathie effect. Maar toen ik daar door heen was voelde ik mij steeds weer meer in mijn kracht staan. Ik voel mij krachtiger en energieker. Vrij regelmatig hoor ik je stem voor het slapen gaan. Ik kan niet anders zeggen dat het een positieve ervaring is geweest die mijn leven weer aardig op de rit heeft gekregen. In ieder geval voor nu heel veel dank voor deze mooie ervaring en resultaten.”
Gea

————————————————

“Hartelijk, vakkundig, heldere uitleg, doeltreffend en een verrassend uitgebreide nazorg in de vorm van meegeven thuisoefeningen, tips en adviezen voor hoe nu verder. Dank!”
Julia

————————————————

“Ik wil je graag laten weten dat ik een aantal stappen heb gemaakt, nadat ik bij jou ben geweest. Ik ben buiten mijn comfortzone gegaan, mezelf overtuigd dat ik het kan! Door heel veel erover te praten en precies uit te leggen wat ik voel, merk ik dat ik steeds rustiger word. Ik heb met mijn vriend een heel goed gesprek erover gehad en waar ik eerst heel nerveus was (hart sloeg over, zweten, etc) werd ik steeds rustiger. Doordat ik realiseer dat de angst niet rationeel is, er kan niks gebeuren. Het is, zoals jij het ook omschreef, iets wat vroeger ooit is ontstaan, en door de jaren heen, heb ik er zelf een steeds groter ding van gemaakt. Ik merk dat de schaamte die ik ervoor heb, bijna groter is als de angst zelf. Ik wilde je dit graag mededelen, want door jou durf ik steeds meer stappen te zetten! Het heeft me enorm geholpen tot nu toe!”
Marjolein

————————————————

“Het gaat helemaal top! Ik ben nog steeds van het roken. En heb er niet heel veel moeite mee gehad. Neemt niet weg dat het niet vanzelf ging. Ben daarom ook een ambassadeur van je bedrijf geworden. Dikke pluim. En wat heb je een top baan.”
Ybele

————————————————

“Het gaat goed met mij! Ik heb door onze sessie meer inzichten gekregen in hoe ik naar situaties kijk en op wat voor manier ik de dingen op een andere manier kan benaderen. Ik luister regelmatig naar de audio oefeningen, zelfs m’n vriend doet dan mee ;) Die heeft er ook veel aan. Nogmaals bedankt voor onze fijne sessie!”
Lys

————————————————

“Afgelopen week vertelde ik mijn moeder dat ik dit had gedaan, en probeerde te vertellen hoe ik het had ervaren en wat de effecten ervan waren. Ik merk dat “nee” zeggen tegen dingen die aangeboden worden me veel makkelijker af gaat, ik beter maat kan houden en vaker een bewust momentje heb voor ik iets pak, aanneem of koop. Waardoor ik bewuster besluit iets wel of niet te kopen/nemen. Inmiddels heb ik twee verjaardagen achter de rug waarbij ik praktisch niets op tafel heb aangeraakt in vorm van nootjes, hapjes oid. Vaak nam ik mijzelf dat altijd wel voor, maar zodra ik dan 1 had genomen bleef het doorgaan. Ik merk dat ik me daar nu bewuster van ben. Sinds de sessie ben ik twee kilo kwijt geraakt. Maar daarentegen merk ik niet direct dat ik rustiger wordt, maar ik heb meer het idee dat ik meer mijn grenzen aan het ervaren ben. Ik sta meer op mijn strepen en ervaar duidelijker wat mijn grens is en wanneer iemand daar in de buurt komt. Zoals ik al zei probeerde ik het aan mijn moeder te verwoorden en verklaren maar kwam niet verder als “het moet wel onderbewust zijn”. Al met al vind ik het een zeer positieve ervaring geweest en heb tot dusver de audio sessie/aanvullingen nog een aantal keer gedaan (de kamer-audio + de positieve suggesties).”
Hanna

————————————————

“‘Toevallig’ in aanraking gekomen met Centrum Proza en AnneMeijs. Wilde haar benaderen – vooral voor mijn werk als begeleider in sport en afvalgroep – maar ook gewoon omdat ik zelf heel nieuwsgierig en benieuwd was hoe een sessie zou zijn. Zou ik wel onder hypnose kunnen komen? En hebben we niet allemaal iets waaraan we zouden willen werken of een patroontje waar we steeds weer in vervallen? Ik vond het zò bijzonder en AnneMeijs stelt je zo op je gemak. Zou iedereen eigenlijk een keer voor zichzelf moeten doen. Echt doen!”
Tineke

————————————————

“Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, ik heb geen hartkloppingen meer als ik op bed lig en ben minder angstig!! Ik doe veel leuke dingen en ben veel leuke dingen aan het plannen waar ik super veel zin in heb en blij van word. Gister dacht ik nog, goh ik ben best wel gelukkig eigenlijk met alles wat ik nu doe. Dat was even een fijn momentje en ik merk dat ik die momentjes steeds vaker heb.”
Wytske

————————————————

“Het gaat heel erg goed met me sinds de hypnosesessie. Wat me opvalt en wat ook anderen opvalt, is dat ik vooral een stuk rustiger ben geworden sindsdien. Mijn taalgebruik is ook positief veranderd en mijn negatieve uitlatingen zijn verleden tijd. Het allermooiste van de sessie is toch wel geweest dat ik voor mijn gevoel nu echt heb losgelaten. Zelfs als ik nu aan het verleden denk, het voorheen negatieve actief opzoek, kan ik je vanuit de grond van mijn hart zeggen dat dat helemaal geen boosheid en onmacht meer bij me oproept. Mijn onderbewuste is dus ook positief veranderd en hoe mooi is dat! Dit gevoel hou ik vast.”
M.

————————————————

“Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een soort van ontspanning die ik zou kunnen gebruiken tijdens de bevalling. Annemeijs heeft me daar geweldig mee geholpen. Mijn bevalling liep uiteindelijk compleet anders dan dat ik voor ogen had. Ik had bedacht om thuis in bad bevallen en het ziekenhuis daar wilde ik absoluut niet heen. Dankzij de ontspanningsoefeningen van Annemeijs maakte het op het moment supreme eigenlijk niet meer uit waar ik was. Door de oefeningen bracht ik mezelf naar een plek waar ik graag wilde zijn en dit heeft mij ontzettend geholpen. De ontspanningsoefeningen zijn echt een aanrader, en in super veel situaties toepasbaar!”
Kim

————————————————

“Een behandeling bij annemeijs zou ik iedereen aanbevelen. Een prettige persoonlijkheid die specifiek naar de wensen en behoeftes kijkt en mij heel rustig door de hypnose heeft geholpen. Met respect en kracht gaat zij te werk. Een bijzondere ervaring! Een bijzondere praktijk!”
Linda

————————————————

“Hallo AnneMeijs, Ik ben vanmiddag geslaagd voor mijn rijexamen !!! Ik wil je ontzettend bedanken ! Heb je me zeker geholpen om weer vertrouwen te krijgen, niet alleen maar met de auto te rijden en niet bang te zijn, maar met alles wat ik doen! Ik weet heel goed dat ik ben de baas van mijn eigen leven en ik bepaal hoe alles loopt! Jij doet geweldig werk! Nogmaals bedankt !”
Anja

————————————————

“Beste AnneMeijs, Ik wil nog even zeggen dat ik zó dankbaar ben dat jij op mijn pad bent gekomen en dat ik de 1e sessie hypnose heb gedaan. Het heeft mij al zóveel gebracht! Ik wilde graag oude emoties en overtuigingen loslaten en afgelopen 15 jaar kwam ik al vaker EMDR tegen, maar op 1 of andere manier was het steeds niet het juiste moment. En dat vond ik wel vreemd, omdat ik wel de wil had om los te laten en verder te kunnen gaan. En nu weet ik waarom. Ik mocht hypnose bij jou doen ;).”
B.

————————————————

“Even een reactie op de sessie van een paar weken geleden. Na de sessie heb ik duidelijk veranderingen gemerkt. Veranderingen wat betreft zelfbeeld, zoals andere kleding/make-up uitproberen zonder dat ik meteen bang ben dat anderen het niet mooi gaan vinden. Ik merk ook dat mijn stem steeds krachtiger wordt. Qua fysiek contact en bindingsangst ben ik denk ook wel vooruit gegaan, al ben ik nog niet iemand tegen gekomen om de proef op de som te nemen, maar ik heb geen haast. Maar ik heb nu wel het idee dat ik meer open sta voor nieuwe mensen in wat voor vorm/relatie dat ook moge zijn.”
Hester

————————————————

“Ik ben werkelijk een ander mens geworden. De hypnosesessie heeft me dus heel erg geholpen. Nu moet ik wel zeggen dat ik aansluitend meteen op vakantie ben gegaan, sowieso voor mij altijd een ontspannen periode. Toch voel en zie ik grote veranderingen. Dus wat dat betreft heel erg bedankt.
In mijn vakantie heb ik niet heel intensief de audio-oefeningen kunnen doen. Bij thuiskomst doe ik de oefeningen nu met regelmaat en ze hebben een hele goede invloed op mijn gemoed/systeem. Kortom, het is voor mijn echt een openbaring. Ben er heel erg blij mee.”
Gerard

————————————————

“Bedankt voor de uitgebreide sessie en voor de tools die je mij hebt toegestuurd voor erna. Ik vond dat alles heel prettig en gemoedelijk is verlopen. Ik heb vertrouwen in de toekomst.”
Jan

————————————————

“Ik heb zeker iets aan de hypnose gehad en denk er nog vaak aan terug. Het heeft me een mooi inzicht gegeven. Het gaat stukken beter.”
Inez

————————————————

“Voordat ik bij jou kwam, stond ik op zo’n punt van… Ik moet nu echt iets doen. Dit kan niet langer. Wat moet ik? Het was alsof ik in een diepe put zat en zag het allemaal niet meer zo zitten. Vastgeroest in oude patronen ofzo. Waar ik me voorheen steeds zo zwaar voelde, heb ik nu het gevoel dat het leven weer makkelijker is. Ook thuis is het veel gezelliger en aangenamer. Mensen zeggen dat ik weer straal. Voel me lichter, blijer. Ik kom voor mezelf op en durf dingen te zeggen. Ik had nooit gedacht dat ik dit kon! Echt gaaf om te ontdekken dat ik het wel kan. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest.”
Chantal

————————————————

“Heb het gevoel opgewekter te zijn en kan weer meer lachen, heb weer plezier.”
Melanie

————————————————

“Ik voel me super, heb nog geen slechte dag gehad na de hypnose sessie, soms merk ik aan mijzelf dat ik het raar vind om hetgeen wat ik lang heb gevoeld niet meer te voelen. Denk echt dat het heeft geholpen.”
Anoniem

————————————————

“Ik heb van 1 behandeling nog nooit zo veel effect gehad. Fysiek voel ik me beter, meer zelfvertrouwen en ontspanning.”
Henk

————————————————

“Ik vind dat ik rustiger ben en niet meer zo’n focus heb op mijn eetgedrag. Dat scheelt wel duidelijk.”
Anoniem

————————————————

“Na de hypnose sessie nu dagelijks onderhoud door de dag te beginnen met jouw audio oefening van de grijze kamer. Hierdoor begin ik de dag vol kracht, energie en met beide benen op de grond. Er is veel veranderd in mijn leven na het verlies van mijn partner maar ik weet en ervaar dat ik zelf weer kleur kan geven aan dit leven. Dank je AnneMeijs voor dit prachtige cadeau.”
AnneMarie

————————————————

“Ik heb de hypnose sessie als erg prettig ervaren en merk in de periode daarna dat ik anders ben gaan denken. Dit is natuurlijk ook vanuit mezelf een bewuste keuze om anders te reageren. Ik ga bewust confrontaties aan die ik eerder uit de weg ging. Ik merk dat de emoties die ik hierbij ervaar steeds minder heftig zijn. Ik voel me van binnenuit positiever en kom ook rustiger over op andere mensen. Ik wist al duidelijk wat mijn mening is, maar uit deze nu ook makkelijker. Al met al een fijne positie. Ik krijg voelbaar meer zelfvertrouwen.”
Liesbeth

————————————————

“Ben nu zo ongeveer 500x vergeten je te vertellen dat de hooikoorts weg is. Misschien is dat het dan ook wel waarom ik telkens vergeet jou te updaten: Ik mis het niet! Heerlijk :D. Enorm bedankt voor je hulp!”
Stefan

————————————————

“Ik ben anders gaan denken. Dit voelt als een bevrijding.”
Anoniem

————————————————

“Ik wil je graag bedanken dat jij degene was die me op een dieptepunt te woord hebt gestaan en me daarmee troost heeft geboden. Onuitwisbaar!”
Annie

————————————————

“De hypnose sessie was een erg leuke en bijzondere ervaring ik merk dat ik wel rustiger en minder gejaagd ben, dus dit is zeker positief! Snoep en lekkere dingen heb ik niet echt behoefte aan dus dat is ook beter geworden.”
Anoniem

————————————————

“Ik voel meer kracht, positiviteit en vreugde. Alsof dit nu eindelijk is verinnerlijkt en ik er zelf weer in geloof. Het voelt als een verliefdheid op het leven.”
Carla

————————————————

“Het heeft me heel erg geholpen. De audio sessie luister ik zo’n 2x per week. M’n leven is nu ook veel rustiger dan een half jaar geleden. Ben veel aan t lezen, boeken over persoonlijke ontwikkeling, biografieën. Denk ook zeker dat de hypnose er toe heeft bijgedragen. Ik ben nu vrolijker, energieker, rustiger, sterker, bewuster.”
Julia

————————————————

“De hypnose werkt nog steeds door. Op een positieve manier. Er is op de een of andere manier een deel van een last van me af gevallen.”
Anoniem

————————————————

“Hoi AnneMeijs, Er zijn vier weken voorbij na mijn eerste hypnose sessie met jou en ik ben verbaasd over mijn
nieuwe eetgedrag. Ik heb vanaf de sessie tot nu aan toe nog geen koekje of snoepje meer gehad
en dat was voor die tijd onmogelijk. Ik doe nog steeds de audio oefening van de koepelvormige grijze kamer
en daar heb ik ook nog heel wat shit kunnen verbranden en tevens er weer positieve dingen kunnen plaatsen dus al met al super. En wat ik bijna zou vergeten te zeggen, er is inmiddels 5kg af. Ik vind het fantastisch wat er in deze 4 weken al veranderd is.”
Sjaak

————————————————

“Beste Annemeijs, Ben ongeveer 4 weken geleden bij je geweest, en wat een fijne bijzondere ervaring was dat. Het heeft mij zo goed gedaan ben nu veel vrolijker, heb een andere kijk op de dingen in het leven, maar vooral ben veel krachtiger geworden, wat ik ook zo nodig had. Vorige week met mijn zoontje bij je geweest, ook hij heeft het het als heel fijn ervaren… bij jou. Ook bij mijn zoontje zie ik veranderingen, rustiger etc. Ik raad het echt iedereen aan om naar jou toe te gaan, wat voor probleem het dan ook is. Annemeijs, heel erg bedankt ook namens mijn zoontje! en succes met je bijzondere baan!!”
groetjes Chantal&Ceryl

————————————————

“Ik ben voor mijn rijexamen geslaagd, dankzij de hypnose geen black-out gehad. Hartelijk bedankt!”
Wiepie

————————————————

“Ik merk zeker verbetering, de eerste dagen veel meer energie! Ben milder, zachter ofzo. Op sommige momenten ervaar ik nog wel irritatie, maar herken het dan en probeer het los te laten. Dat gejaagde, die hartkloppingen heb ik niet meer gehad. Al met al ben ik dus wel heel enthousiast.”
Rineke

————————————————

“Waar ik mij erg over verbaas is dat ik geen enkele behoefte aan alcohol heb. Daarvoor was ik een aardige innemer. Ik heb me nog wel eens vergaloppeerd met de alcohol toen ik op bezoek was bij een vriendin. Een van mijn wensen was haar los te laten, wat mij nu gaat lukken. Ik zie nu beter de realiteit onder ogen. Iets wat ik eerder niet wilde inzien. Heb nu duidelijk een inzicht gekregen hoe wij met elkaar omgaan.”
Anoniem

————————————————

“De omgang met verandering is af en toe nog wel spannend. Ik ga er nu rustiger mee om en durf beter te vragen en te overleggen (stel het niet uit).”
Anoniem

————————————————

“Na de hypnose voelde ik weer diep vertrouwen in mijn kracht om te veranderen. Vooral in contact komen met mijn innerlijk kind vond ik heel bijzonder. Ik voel me lichter.”
Anne

————————————————

“Daar waar ik vroeger paniek van kreeg, doe ik nu zonder erbij na te denken. Het gaat helemaal vanzelf. Ik doe het gewoon!”
Anoniem

————————————————

“Beste Annemeijs. Nadat ik bij jou ben weggegaan viel mij onderweg al op dat ik niet bang was in de auto. Thuis gekomen had ik meer energie dan anders. De volgende dag zei mijn moeder en later m’n zuster dat ik zo rustig was en helder uit m’n ogen keek. In de weken daarna gebeurde er veel privé, maar ik ben ondanks alles overeind gebleven en dat dank ik aan de hypnose (mijn idee). Ook mijn vermoeidheid is 90% minder vooral savonds merk ik dat heel erg. Ik ben vriendelijker naar m’n omgeving en relaxter in de dingen. Ik hoef niet zo veel meer. Elke dag luister ik naar je oefening en daarna doe ik vervolgens wat andere oefeningen. Dank je wel voor deze ervaring.”
Maria

————————————————

“Beste AnneMeijs, Ik vergeet je steeds te bedanken! Dit terwijl ik nu elke dag afsluit met jouw audio oefening. Ik vond de hypnose echt helemaal top!!”
Julia

 

Testimonials

Hulpvraag: Burn-out
Voorafgaand aan de sessie van AnneMeijs, was ik deels herstellende van een burn out. Probleem bij mij was dat ik spanning in mijn lijf bleef ervaren wat ik niet kon verklaren. Dit maakte mij boos/gefrustreerd en dit uitte zich in veel en vaak huilen. Ik werd moe van mijzelf en na alle mogelijke therapieën en behandelingen was ik ook wel uitgepraat. Alles was al een keer gezegd…
Toen AnneMeijs tegen gekomen en besloten contact met haar opnemen en een sessie af te nemen. Ik wist niet wat mij te wachten stond, maar AnneMeijs legt goed uit wat ze doet en waarom. Ik vond het fijn dat ik tijdens de sessie van AnneMeijs niet weer alles moest vertellen en overal diep op in hoefde te gaan. Dit keer kon ik er ontspannen bij gaan liggen terwijl zij het woord deed. Ik weet dat ik tijdens en na de sessie enorm heb gehuild. lk voelde ik mij ontspannen. In de weken erna merkte ik op dat de spanning die ik langere tijd in mijn lijf had ervaren, verdwenen was. Ik was rustiger en leek meer aan te kunnen en weer plezier te krijgen om dingen te ondernemen. Soms kreeg in in mijn hoofd drukte wat meestal ook spanning in mijn lijf maakte, alleen was dit niet het geval. Ik ben nog steeds verbaasd, maar ook zo blij dat 1 sessie voor mij zoveel teweeg heeft gebracht. Ik zal zeggen, wacht niet langer af, maar ga ervoor!
Manon

————————————————

Hulpvraag: Afvallen / overmatige zoetbehoefte
“Vorige week voor de allereerste keer onder hypnose geweest bij Centrum Proza in Sneek. Omdat je toch niet helemaal weet wat je precies kan verwachten vond ik het best spannend maar AnneMeijs stelt je je helemaal op je gemak en is heel vriendelijk. Na een intake waarbij je je “probleem” en je wensen/doelen bespreekt ga je op een
relaxte stoel liggen en begin je met de ontspannings’oefening’ en aansluitend ga je dan in hypnose. Maar je hoort en denkt en voelt gewoon alles nog, er kan niks tegen je zin gebeuren, echt niet! Ik vond het een bijzondere gewaarwording. Ik deed het om van mijn verslaving aan chocola, koekjes en chips etc af te komen. En ik moet zeggen, nu 1 week verder en 3 kilo kwijt omdat ik met erg weinig moeite nu gezonde keuzes kan maken en de chocola links kan laten liggen. Iets wat eerst echt onmogelijk was (!!!) dan raakte ik gelijk gestrest. Ik voel me veel positiever en opgewekter en heb ook minder last van zelfmedelijden en dus ook geen troost-eten meer nodig. Op alle fronten voel ik me beter. Ik zal over een paar weken nog een review plaatsen met hoe het me dan vergaat. Succes allemaal. Het is ECHT een aanrader.”
Ollie

————————————————

Hulpvraag: Afvallen
Mijn sessie bij AnneMeijs kan ik niet anders omschrijven dan dat ze behoorlijk de kern van mijn probleem geraakt heeft. Ik had al eerder kennis gemaakt met een hypnose sessie. Maar “deze” was veel dieper, emotioneler en dus met meer succes vol na afloop. Mijn probleem met mijn gewicht zit allang niet meer bij het eten en dus diëten volgen, zonder succes. Mijn probleem lag veel meer bij mijn zelfvertrouwen en het ontbreken hiervan. AnneMeijs had dit snel door en richtte de sessie dus meer hierop. Mijn eigenwaarde is omhoog gegaan en mijn zelfvertrouwen is weer meer in mijn lijf gekomen.
AnneMeijs ik vertel graag over mijn ervaringen bij anderen puur om meer mensen te kunnen helpen met hun problemen. En zodra ik andere verbeter punten aan mijn eigen lichaam en brein wil geven denk ik gelijk aan jou voor nog een succesvolle sessie. Veel succes met je praktijk “Proza”.
Astrid

————————————————

Hulpvraag: Wespenfobie
Al sinds ik me kan herinneren ben ik bang voor wespen. Wat hiervan de oorzaak is, weet ik niet. Ik weet alleen dat ik volledig in paniek raak wanneer ik een wesp signaleer. Dit zorgt voor veel hilarische taferelen. Zo ren ik zo snel mogelijk naar binnen waarbij ik voor niks of niemand wijk. Hierdoor stoot ik tegen een voorwerp aan met als gevolg een grote blauwe plek. De angst houdt me volledig in zijn greep. Ook op een vol terras ren ik verschillende rondjes om de tafel, om maar van de wesp af te komen. Iedereen ligt natuurlijk in een deuk. Behalve ik, want ik schaam me kapot. Doordat ik me zo schaam voor mijn overdreven reactie, heb ik mensen vaak wijsgemaakt dat ik allergisch ben voor wespen. Op deze manier kan ik mijn overdreven reactie goedpraten. Met de zomer in aantocht vond ik dat het tijd werd om serieus actie te ondernemen, zodat ik ook rustig kan blijven zitten wanneer er een wesp op bezoek komt. Een zoektocht naar de juiste methodiek volgde en ik kwam al snel uit bij Centrum Proza. Hier werd ik hartelijk ontvangen door AnneMeijs. Ik kreeg een kopje thee aangeboden en AnneMeijs legde me alvast heel rustig haar werkwijze uit. Een ruime tijd heb ik ontspannen op de stoel gelegen waarin de tijd voorbij is gevlogen. Naar mijn idee lag ik er heel kort, maar in werkelijkheid duurde de sessie veel langer. Ondanks dat ik heel ontspannen was, kan ik me nog wel veel van de sessie herinneren. Op het moment dat ik de deur uitstapte, moest ik even kort aan een wesp denken en ik begon te lachen. Hopelijk wordt dit mijn nieuwe reactie op het moment dat ik een wesp signaleer!

Heel erg bedankt voor je hulp en ik kom zeker nog eens terug! Er zijn nog wel veel meer angsten die ik aan wil pakken! Update augustus: “Zelf met de wespenplaag, blijft de volledige paniek uit. Ik ga er veel rustiger mee om.
Lisanne

 

Tevreden over jouw behandeling?

We nodigen je graag uit om een waardering of korte review achter te laten op: http://www.curazo.nl/zorgverlener/zwarteweg-4-sneek-centrum-proza of via Facebook: www.facebook.nl/centrumproza. Hierdoor kun jij met jouw ervaring ook andere mensen inspireren en motiveren.