Hypnose Dieptesessie

green sprout in senior man hand

Hypnose Dieptesessie

De hypnose Dieptesessie lost de diepliggende, onbewuste, kern van een probleem definitief op. Het werkt op een doeltreffende en veilige manier. Zonder langdurig en pijnlijk in het verleden te hoeven graven of heftige emoties te moeten herbeleven. Met de Dieptesessies kom je veelal direct tot de werkelijke oorsprong van jouw probleem, zoals die zit opgeslagen in het onderbewustzijn. Het is een sterke activeerder van je zelfherstellend vermogen en geeft inzicht in de oorzaak van de klacht. Lees hier alles over het ontstaan van een probleem…

De Dieptesessie is ook uitermate geschikt om (on)bewuste vastgeroeste patronen, oud zeer en onvrede los te laten en vicieuze cirkels te doorbreken. Het kan inzichten geven over het hoe & waarom iets op je pad komt of waarom iets in je leven steeds maar niet lukt. Daarnaast kan het je ook helpen in de zoektocht naar jouw levensmissie.

De hypnose Dieptesessie is altijd een vervolg op de Krachtsessie. Lees hier alles over de hypnose Krachtsessie…

 

Directe hypnosetherapie

Tijdens de hypnose Dieptesessie worden krachtige interventies vanuit de regressietherapie, deeltherapie, ideomotor responses, inner child, NLP en positieve psychologie ingezet. Deze technieken brengen je bij de daadwerkelijke oorsprong van het ‘probleem’ in het onderbewustzijn, om deze vervolgens emotioneel te ontladen en permanent op te lossen.

Door de combinatie van sterke mentale focus, lichamelijke ontspanning en directe inducties (technieken om in hypnose te gaan) wordt de uiterlijke, bewuste, laag van het probleem moeiteloos gepasseerd. Wij boeken met de Dieptesessie hierdoor sneller resultaat dan o.a. reguliere hypnotherapie en EMDR.

 

Sessie tarief

De hypnose Dieptesessie vraagt om een investering van € 110,- in jezelf (inclusief BTW) en duurt gemiddeld 1-1,5 uur.

 

Ervaring van Julia

Dit is wederom een super gave zeer doeltreffende sessie geweest. Ik heb al menig andere therapie en training gehad. Soms uit noodzaak, soms interesse, soms beide. Maar geen van deze methoden heeft het effect gehad wat ik nu bij deze dieptesessie mocht ervaren. Ik heb er zóveel aan!