Tarieven

Voordelen

√ Persoonlijk: Elke hypnose sessie wordt precies afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen, waardoor de therapie altijd maatwerk is.
√ Alle tijd: Een hypnose sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,25 uur. Er is ruimte voor eventuele uitloop, waar uiteraard geen extra kosten aan verbonden zijn. Wij vinden het belangrijk voldoende tijd voor je vrij te maken, zonder enige tijdsdruk.
√ Betrokken: We staan altijd open om vragen te beantwoorden, advies te geven of hulp te bieden. Tevens besteden we veel aandacht aan nazorg.
√ Snel resultaat: Doordat directe hypnosetherapie zich richt op het onderbewustzijn, werkt deze vorm van therapie snel en doelmatig. Wij gaan voor optimaal resultaat binnen 1 tot maximaal 3 hypnose sessies.
√ Lange termijn oplossingen: In tegenstelling tot andere behandelingen wordt er tijdens de hypnosetherapie gekeken naar oplossingen die je op de korte termijn de juiste weg wijzen, en je op de lange termijn op het juiste pad houden.
√ Eigen bereidheid: Wij vinden het belangrijk dat jij kiest wat goed voor je voelt en bij je past. Jouw eigen motivatie en bereidheid is een belangrijke voorwaarde voor een krachtige hypnose sessie.

 

Prijslijst

Hypnose Krachtsessie volwassenen

€ 110,-

Jij ontvangt hiervoor:
• 1 uur persoonlijke begeleiding
• Uitleg en intakegesprek
• Telefonische nazorg
• Diverse ontspanningsoefeningen
• Unieke mentale audio oefening voor thuis

*In 8 van de 10 gevallen blijkt één Krachtsessie al voldoende om gewenste veranderingen te maken.

Lees hier alles over de hypnose Krachtsessie…

 

Hypnose Dieptesessie volwassenen

€ 110,-

*Deze sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur.
*De Dieptesessie is een vervolg op de hypnose Krachtsessie.

Lees hier alles over de hypnose Dieptesessie…

 

Hypnose Ontspanningssessie

€ 100,-

Inclusief:

• Uitleg
• Diverse ontspanningsoefeningen en visualisaties
• Unieke mentale audio oefening voor thuis

*Deze sessie duurt gemiddeld 1 uur.
*Deze sessie kan ook in groepsverband worden aangeboden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees hier alles over de hypnose Ontspanningssessie…

 

Hypnose Krachtsessie pubers (14 – 18 jaar)

€ 95,-

Lees hier alles over de hypnose Krachtsessie voor pubers…

 

Waardevol

Directe hypnose bij Centrum Proza is een waardevolle investering in jezelf, jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Een bijzondere ervaring die je altijd bij zal blijven.

 

Vergoeding

Directe hypnose wordt helaas (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar nu het goede nieuws: Er zijn vaak maar 1 tot maximaal 3 hypnose sessies nodig.

Centrum Proza biedt onafhankelijke paramedische zorg. Voor directe hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

 

Gecertificeerde diensten

Centrum Proza werkt met een ervaren Allround Hypnosetherapeut, waarvan de diplomering is geaccrediteerd door het KTNO/BATC. De gehanteerde hypnosetechnieken zijn gecertificeerd vanuit het Jeffrey Stephens Change Protocol (Certified Hypnotist, Direct Hypnosis). Centrum Proza is aangesloten bij VvAA en is Wkkgz-geregistreerd.

VvAAJeffrey-Stephens-Certified-Hypnotist