Afvallen

Weer goed voor jezelf zorgen

Ben jij ontevreden over je gewicht of als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Houd jij je gezonde voornemens niet vol? Gaat afvallen niet tot nauwelijks of ben je continu aan het jojo-en? Voel jij een grote drang om (overmatig) te eten of te snoepen en kun jij je niet beheersen? Heb je allerlei diëten uitgeprobeerd met weinig tot geen resultaat of niet-blijvend effect? Wij zijn specialist in het helpen van mannen en vrouwen die worstelen met hun (over)gewicht, energie en vitaliteit.

 

Gewichtsbeheersing

Hypnose werkt positief in het proces van afvallen. Mensen komen bij ons met uiteenlopende wensen.

Een greep uit onze dagelijkse praktijk:

• Het behalen van een gezond streefgewicht.
• Meer doorzettingsvermogen om een bepaalde leefstijl of gezond voedingspatroon vast te houden.
• Een diepe motivatie om goed voor zichzelf te zorgen en verantwoorde keuzes te maken.
• De discipline om meer in beweging te komen of te sporten.
• Het breken met de drang naar zoetigheid en snacks of een overheersende focus op eten.
• Meer energie, vitaliteit of lichamelijke balans.
• Het doorbreken van emotie-eten.
• Het installeren van een Virtuele Maagband of hypnotische Maagverkleining.
 
Natuurlijk is hypnose niet alleen geschikt voor gewichtsverlies. Er zijn ook mensen die willen aankomen of een geheel ander probleem met voeding willen oplossen. In een uitgebreid intakegesprek staan we stil bij jouw hulpvraag en persoonlijke behoefte.

 

Ontspannen aanpak

De strijd met je gewicht speelt zich af in het bewustzijn, maar moet worden opgelost in het onderbewustzijn. Op het niveau van onderliggende gedrags- en denkpatronen en (emotionele) blokkades. Bij gewichtsbeheersing speelt er namelijk nog een belangrijke factor mee die vaak niet verdiepend genoeg wordt onderzocht en opgelost: De verstandhouding die iemand met zichzelf én met eten heeft. HOE je eet is dus even belangrijk als de vragen WAAROM, WAARVOOR en VANUIT WELKE INTENTIE je eet.

Hypnose biedt een ontspannen en positieve aanpak om gewichtsbeheersing te realiseren, zonder een beleving van diëten. Het helpt je om de relatie met jezelf en je eetgedrag te transformeren en stimuleert een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Tevens besteden we aandacht aan het vergroten van jouw innerlijke rust, tevredenheid, vitaliteit en levensvreugde.

Onze begeleiding is oplossingsgericht en wordt afgestemd op jouw hulpvraag, persoonlijke behoefte en wensen. Hypnose is altijd maatwerk.

 

Focus op 3 sessies

Rondom gewichtsbeheersing koersen wij op 3 sessies. Het is een veranderingsproces waarin we ons stapsgewijs focussen op de lange termijn (blijvende) oplossing. Dit voorkomt jojo’en. Ook geven we een audio ter ondersteuning en nazorg mee voor thuis.

Centrum Proza is aanvullend gecertificeerd in het Virtuele Maagband Programma en de hypnotische Maagverkleining.

 

Juiste mindset

Hypnose sterkt je om vanuit een juiste mindset weer goed voor jezelf te zorgen, verantwoorde keuzes te maken, overbodige ballast los te laten en weer lekker in je vel te zitten. Lees hier ons verdiepende artikel over blijvend afvallen…

Naast directe hypnose en de holistische geneeskunde, hebben we bij Centrum Proza veel ervaring en affiniteit met voedingstherapie. Onze begeleiding op het gebied van gewichtsbeheersing reikt hierdoor verder dan de klacht alleen.

 

Ervaring van Elisabeth

Ik heb het blijvend afvallen gedaan bij AnneMeijs. Ik wilde dit gaan proberen om te ervaren hoe dit zou zijn. Afvallen was een terug komend iets, dat lukt altijd. Maar het terug vallen in je oude patroon, snaaien, koekjes, snoepjes, chips kwam weer om de hoek kijken. En zo de kilo’s er weer bij. Ik heb de drie sessies als heel positief ervaren. Na de eerste sessie kon ik al het lekkers wat zo’n gewoonte was laten staan. Ik heb er tot vandaag niet naar omgekeken. Heeft mijn gezin iets lekkers ook dan kan in heel bewust de keus maken niks te nemen.
Is er iets bijzonders als een verjaardag, dan kan ik bewust een keus maken een stukje taart te nemen en hier van te genieten. Maar de dag erna weer in het nieuwe normaal en lekkers kunnen laten liggen. Ik val af, dit gaat rustig aan. Ik ben heel blij met de stap die ik heb gemaakt. Erg trots op mezelf, en ga door met de nieuwe weg die is aangelegd. Ik kan het zeker aanraden.

Ervaring van Sandra

Ik had direct een goed gevoel bij de website van Proza en AnneMeijs. Het mail contact verliep erg prettig. Ook ik vond de eerste sessie best even spannend. Dit was achteraf helemaal niet nodig. Alles gaat heel gemoedelijk, rustig, geleidelijk en kalm. Ik heb het ervaren als een hele fijne restart voor mezelf en om weer een goede en gezonde weg in te slaan! Na 3 sessies heb ik een aantal mooie inzichten en handvatten gekregen, een nieuwe weg ingeslagen in mijn brein. Bedankt!

Ervaring van Hilda S.

Een behandeling bij Annemijs kan ik zeker iedereen aanraden. Zij kijkt echt naar de persoon en stemt heel goed af op wat je nodig hebt. Zelf ben ik bij haar vanwege het afvallen, en dat gaat vanaf dag 1 super goed. Zij zet je volledig in je eigen kracht, zodat het ook niet voelt als een opgave of een strijd. Ik verlies elke week bijna 2 kilo, en ik ben nu bezig in de 6e week en het gaat nog steeds prima. Ik ben aangenaam verrast en verbaasd dat het zo ook kan en mag gaan. En ik ben Annemijs hier zeer dankbaar voor.

Ervaring van Olga

Omdat je toch niet helemaal weet wat je precies kan verwachten vond ik het best spannend, maar AnneMeijs stelt je je helemaal op je gemak en is heel vriendelijk. Na een intake waarbij je je “probleem” en je wensen/doelen bespreekt ga je op een relaxte stoel liggen en begin je met de ontspannings’oefening’ en aansluitend ga je dan in hypnose. Ik deed het om van mijn verslaving aan chocola, koekjes en chips etc af te komen. En ik moet zeggen, ik kan nu gezonde keuzes maken en de chocola moeiteloos links laten liggen. Iets wat eerst echt onmogelijk was (!!!) dan raakte ik gelijk gestrest. Ik voel me veel positiever en opgewekter en heb ook minder last van zelfmedelijden en dus ook geen troost-eten meer nodig. Op alle fronten voel ik me beter. Succes allemaal. Het is ECHT een aanrader.

Ervaring van Astrid

Mijn sessies bij AnneMeijs kan ik niet anders omschrijven dan dat ze behoorlijk de kern van mijn probleem geraakt heeft. Ik had al eerder kennis gemaakt met hypnose, maar “deze” was veel dieper, emotioneler en dus met meer succes vol na afloop. Mijn probleem met mijn gewicht zit allang niet meer bij het eten en dus diëten volgen, zonder succes. Mijn probleem lag veel meer bij mijn zelfvertrouwen en het ontbreken hiervan. AnneMeijs had dit snel door en richtte de sessies dus meer hierop. Mijn eigenwaarde is omhoog gegaan en mijn zelfvertrouwen is weer meer in mijn lijf gekomen.

Ervaring van Nynke

Twee weken geleden was de knop om voor mijn gevoel. Ik kies bewust voor wat ik eet en drink 2 1/2 liter water op een dag. En het lukt bijna moeiteloos!! De afgelopen jaren is het me amper 1 dag gelukt en dan was elke minuut een strijd. Voldoende water drinken is me nog nooit gelukt in alle eerlijkheid. Ik was gewoon geen drinker. En nu heb ik op dit moment al 1 1/2 liter water op en het is nog half 2 in de middag. Ik verbaas mezelf echt! Ook lekkere dingen laten staan, gaat bijna vanzelf. Ik kies nu of ik het wil. En soms heb ik er echt zin in, maar meestal is het me gewoon niet waard merk ik. Ja, ongelooflijk ik schrijf dit……
Ontzettend bedankt tot zover!

Ervaring van Anita v.d. G.

Lieve AnneMeijs, Zo dankbaar en blij dat ik deze stap genomen heb, en dat ik al zover gekomen ben (18 kilo lichter). Ben er nog niet maar het komt goed, want ik kan het! Ik ga mijn streefgewicht halen! De sessies heb ik als ontspannend en relaxed ervaren en ook de audio’s doen me goed, het is echt fijn om jouw stem te horen, zo rustgevend. Ben echt ontzettend dankbaar dat ik jouw heb mogen ontmoeten.

Ervaring van Sjaak

Er zijn vier weken voorbij na mijn eerste hypnose sessie met jou en ik ben verbaasd over mijn nieuwe eetgedrag. Ik heb vanaf de sessie tot nu aan toe nog geen koekje of snoepje meer gehad en dat was voor die tijd onmogelijk. Ik doe nog steeds de audio oefening van de koepelvormige grijze kamer en daar heb ik ook nog heel wat shit kunnen verbranden en tevens er weer positieve dingen kunnen plaatsen dus al met al super. En wat ik bijna zou vergeten te zeggen, er is inmiddels 5kg af. Ik vind het fantastisch wat er in deze 4 weken al veranderd is.

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Hoe kunnen wij er zijn voor jou?

Directe hypnose is een krachtige behandeling om laag voor laag tot de werkelijke kern (de oorsprong) van jouw probleem te komen en hier wenselijk veranderwerk te verrichten. Onze hypnosetechnieken gaan voorbij de stugge, vermijdende, buitenkant van het probleem. Ze werken sterk in het onderbewustzijn, doorbreken diep opgeslagen patronen en herstellen de innerlijke balans. Op een uiterst ontspannen en plezierige manier. Lees hier alles over onze hypnose sessies…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven… Wij hanteren een speciaal ‘Blijvend afvallen’ pakket tarief.

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige en doeltreffende vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.