Concentratie audio

Oefening

Ongewenste of negatieve stress kan mede onder controle worden gebracht met deze ontspannende concentratie oefening van Centrum Proza. Deze audio is geïnspireerd op de wetenschappelijk bewezen ‘Benson respons’. Het dagelijks trainen van de ‘Benson respons’ geeft een boost aan alle regelmechanismen binnen het menselijk lichaam, die afgestemd zijn op opbouw- en herstelprocessen. Zoals normaal gesproken plaats hoort te vinden tijdens een gezonde nachtrust. Naarmate deze concentratieoefening vaker wordt gedaan, activeert het mentale rust en stimuleert het aangename gevoelens van tevredenheid en welbevinden. Het werkt op termijn uiterst stressverlagend.

 

Beluister de audio

Houd je ogen gesloten tijdens het doen van deze audio en gebruik een koptelefoon voor de beste kwaliteit.

 

Hypnose helpt

Zodra jij weer volledig in je eigen kracht staat en als het ware jouw bestaansrecht claimt, ben jij zelf in staat om blokkades los te laten, vicieuze cirkels te doorbreken, jouw mindset positief te versterken en elke dag te leven én denken op een manier die recht doet aan jouw ware zelf.

In hypnose kun jij definitief afstand doen van alles wat niet langer positief is voor jou. Het is een grote schoonmaakactie voor je onderbewustzijn. Hypnose herstelt de balans tussen lichaam, verstand en geest. Het activeert een proces van loslaten en transformatie. Tijdens een hypnose sessie wordt de vertaalslag gemaakt naar het verankeren van – voor jou – helpende overtuigingen en wenselijke gevoelens. Daarnaast krijg je na een sessie handvatten mee naar huis om je onderbewustzijn zelf te kunnen reinigen van algemene negatieve gedachten. Want ook voor loslaten geldt: Des te vaker je dit doet, des te makkelijker het gaat.

Graag tot ziens bij Centrum Proza!