Gratis audio

Gratis audio! Rust ten tijde van Corona

Rust ten tijde van Corona

Door het Coronavirus en de genomen maatregelen, is het een bijzondere tijd. Het raakt ieder van ons. Het kan enerzijds spannend en onrustig aanvoelen, anderzijds kun je het ook zien als een uitnodiging om meer naar binnen te keren (letterlijk en figuurlijk).

Onderstaande audio bevat visualisatietechnieken die je helpen ontladen, opladen en helen. Het brengt ontspanning, vertrouwen en boost je immuunsysteem. Maar bovenal geeft het RUST.

Blijf je verbinden met jezelf. Angst heeft een grote heelmeester, namelijk: Liefde. Heb het goed, heb vertrouwen en haal er iets positiefs uit voor jezelf. Ieder heeft zijn eigen uitdaging hierin. Maar we staan er niet alleen voor… We hebben elkaar.

Liefs,
AnneMeijs Schuurman
Hypnosetherapeut Centrum Proza

 

Beluister de audio

Houd je ogen gesloten tijdens het doen van deze audio en gebruik een koptelefoon voor de beste kwaliteit. De audio duurt 23 minuten, daarna loopt de achtergrondmuziek nog een tijdje door. Mocht je problemen ondervinden met (het downloaden van) de audio, stuur me dan een e-mail (info@centrumproza.nl). Je ontvangt de audio dan van mij via WeTransfer.

 

Download de audio (klik hier…)