Zwangerschap

Centrum Proza Zwangerschap

Hypnose biedt een oplossing

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lijf en in jouw leven. Het is een proces waarin je van alles in jezelf tegenkomt en wordt uitgedaagd om goed voor jezelf én je kindje te zorgen.

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw zwangerschap en bevalling op een prettige, fijne en liefdevolle manier kunt beleven?

 

Hypnose helpt

Hypnose helpt jou om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te blijven tijdens je zwangerschap. Het geeft een gevoel van rust en reduceert aanwezige spanning, stress of onzekerheid. Zodat jij voluit kunt genieten van deze unieke periode. Ook kan een hypnose Krachtsessie en/of hypnose Ontspanningssessie worden ingezet om je voor te bereiden op de bevalling.

Alles wat je nodig hebt voor de zwangerschap en bevalling, is al in je fysieke lichaamsbewustzijn aanwezig. Hypnose helpt je om deze kennis wakker te maken en daarop te vertrouwen. Je ontvangt de juiste technieken om jouw ontspanning te bewaren en je te verbinden met je innerlijke kracht. Ook werkt hypnose snel en doeltreffend voor vrouwen die last hebben van vervelende zwangerschapsklachten (zoals slapeloosheid of een harde buik) of angstig zijn en tegen de bevalling opkijken. Daarnaast kan hypnose jouw herstel na de bevalling versnellen.

Afhankelijk van jouw zorgverzekering en aanvullende dekking, wordt deze op maat hypnose sessie door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Onze hypnosetherapeut, AnneMeijs Schuurman, is erkend HypnoBirthing® docent en biedt tevens privécursussen HypnoBirthing aan. Hier vind je meer informatie over HypnoBirthing… Ook biedt zij groepscursussen Zwanger (y)in verbinding aan. Meer informatie vind je hier…

 

Ervaring van Senna

Ik heb holistische EMDR gehad bij Annemeijs, vanwege een nare bevalling, en dit heeft mij positief geholpen. Ik kijk nu positiever terug op mijn bevalling, dat overheerst, in plaats van de teleurstelling en de angsten. Ik wil Annemeijs en Centrum Proza in een paar woorden samenvatten die als eerste in mij naar boven komen: warmte, positiviteit, aandacht, rust, verandering. Annemeijs neemt uitgebreid de tijd voor je en legt onduidelijkheden goed uit. Dit vond ik ontzettend fijn. Er werd niet op de klok gekeken maar voor Annemeijs is het belangrijk dat je echt goed geholpen word. Een mensen mens. Ik kan het in ieder geval aan iedereen aanraden. Het is het waard!

Ervaring van Kim

Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een soort van ontspanning die ik zou kunnen gebruiken tijdens de bevalling. Annemeijs heeft me daar geweldig mee geholpen. Mijn bevalling liep uiteindelijk compleet anders dan dat ik voor ogen had. Ik had bedacht om thuis in bad bevallen en het ziekenhuis daar wilde ik absoluut niet heen. Dankzij de ontspanningsoefeningen van Annemeijs maakte het op het moment supreme eigenlijk niet meer uit waar ik was. Door de oefeningen bracht ik mezelf naar een plek waar ik graag wilde zijn en dit heeft mij ontzettend geholpen. De ontspanningsoefeningen zijn echt een aanrader, en in super veel situaties toepasbaar!

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Hoe kunnen wij er zijn voor jou?

Directe hypnose is een krachtige behandeling om laag voor laag tot de werkelijke kern (de oorsprong) van jouw probleem te komen en hier wenselijk veranderwerk te verrichten. Onze hypnosetechnieken gaan voorbij de stugge, vermijdende, buitenkant van het probleem. Ze werken sterk in het onderbewustzijn, doorbreken diep opgeslagen patronen en herstellen de innerlijke balans. Op een uiterst ontspannen en plezierige manier. Lees hier alles over onze hypnose sessies…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige en doeltreffende vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.