Hypnose pubers 14-17 jaar

Hypnose Krachtsessie

Voor pubers van 14 t/m 17 jaar jaar wordt een aangepaste hypnose Krachtsessie ingezet. Vele klachten, onzekerheid, angsten, negatieve gedachten of gedragingen, kunnen efficiënt en veilig worden aangepakt met de hypnose Krachtsessie. Het werkt oplossingsgericht, verandert onderliggende overtuigingen en herstelt de innerlijke balans. Het sterkt pubers om beter om te gaan met bepaalde lastige situaties, problemen of emoties. De hypnose Krachtsessie laat pubers zich weer zelfverzekerd, ontspannen, uniek en waardevol voelen. Het werkt ook uiterst effectief voor het (durven) ontplooien van hun eigen talenten en ambities of om meer te leren vertrouwen op hun eigen intuïtie. Soms kunnen pubers hun kwaliteiten niet gebruiken omdat die geblokkeerd zijn, bijvoorbeeld door overmatige stress, onzekerheid of faalangst. Hypnose biedt oplossingen om deze blokkades te transformeren.

 

Voor welke klachten

Een greep uit onze dagelijkse praktijk:

• Faalangst en examenvrees
• Overige angsten (angst voor dieren, de tandarts etc.)
• Leerproblemen
• Onzekerheid
• Hooggevoeligheid (HSP)
• Negatief zelfbeeld of negatieve gedachten
• Concentratieproblemen
• Blozen of stotteren
• Pesten (of de gevolgen daarvan)

Ook kan hypnose een puber enorm helpen bij de gevolgen van een scheiding, ruzie, verlies van een dierbare, verhuizing, ziekenhuisopname, ongeluk of het verwerken van een traumatische ervaring. Waar nodig kan ook holistische EMDR ingezet worden.

 

Hypnose helpt

Hypnose is een prettige, zachte en zeer effectieve manier om pubers te helpen zich beter te voelen en de harmonie weer te herstellen: Thuis, op school of in andere situaties. Een hypnose sessie buigt negatieve overtuigingen weer om naar positieve overtuigingen en gevoelens. De hypnotische staat maakt dat positieve suggesties en goede gevoelens diep verankerd kunnen worden in het puberbrein.

Voor (het slagen van) hypnose is eigen bereidheid een voorwaarde. Wij vinden het belangrijk dat de puber de eigen wens heeft om iets te veranderen en er zin in heeft om langs te komen. Het moet een plezierige ervaring zijn.

 

Ervaring van Miranda

Heel fijn hoe Annemeijs contact maakt met onze zoon en hoe zorgvuldig zij is in de terugkoppeling. Bijzonder hoe snel we resultaat waarnamen. Al de volgende dag merkten we dat hij blijer, lichter luchtiger was in zijn doen en laten. Ook heeft hij ‘s avonds geen ‘buien’ meer gehad voor het slapen gaan, terwijl dat met grote regelmaat voor kwam. Dank je wel, nogmaals.

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…