Hypnose workshop

Informatie avond

Gratis kennismakingsworkshop

Wij vinden het van grote waarde om jou op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hypnose. Een aantal keer per jaar bieden wij daarom een gratis hypnose kennismakingsworkshop aan. Wil jij weten hoe hypnose werkt en ervaren wat voor positief effect dit op jou heeft? Wil je meer leren over de veranderkracht van het brein en concrete handvatten krijgen om dit bij jezelf te activeren? Wil jij persoonlijk advies van onze hypnosetherapeut? Dan ontmoeten we je graag. Heb je al een hypnose of EMDR sessie bij ons gehad en wil jij je kennis bijspijkeren of dat fijne ontspannen gevoel weer herbeleven? Dan ben jij ook van harte welkom!

 

Inhoud

Tijdens deze workshop word je meegenomen in de werking van het brein. Je krijgt inzicht in hoe het onderbewustzijn zich al op jonge leeftijd vormt en waarom dit van invloed is op hoe jij nu denkt, handelt, reageert en hoe jij je voelt. Het wordt je duidelijk hoe een probleem (lichamelijk en geestelijk) ontstaat en op wat voor manier je dit weer kunt oplossen. Aanvullend ga je middels een korte groepshypnose ervaren hoe heerlijk ontspannend en vitaliserend hypnose op het lichaam inwerkt.

 

Ervaring van Yolanda

Hey AnneMeijs, ik wilde je even laten weten dat ik nog steeds met veel plezier terug kijk op de meeting die je hebt georganiseerd! Je hebt een mooie energie gecreëerd in wat je doet, oftewel je doet dit met hart en ziel en dat straal je ook uit, mooi! (leuke groep ook trouwens).

Aanmelden

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data bekend. Vanwege het opkomend zwangerschapsverlof van onze hypnosetherapeut, zullen er in ieder geval tot 1 december 2018 geen nieuwe workshops worden gegeven.