Sneak preview

Ook online krachtig en doeltreffend

Online cursus

Woon je niet in de buurt of vind je het prettiger om in deze tijd Zwanger (y)in verbinding online te volgen? Dat kan! AnneMeijs heeft recent een uitgebreide online cursus ontwikkeld. Jij ontvangt dan elke week via e-mail een speciale Yin Yoga les, een filmpje met theorie, een ontspannende audio voor die week en leuke tips/trics en opdrachten. Dit individuele online traject duurt 6 weken en je krijgt ook nog een mooie audio ter voorbereiding en afsluiting. De cursus kun jij volledig in je eigen tijd en tempo doorlopen (en starten wanneer jij wilt) en we plannen aan het begin en einde twee Skype sessies in van ongeveer 20 minuten. Zodat je een-op-een al je vragen kunt stellen aan AnneMeijs en zij jou kan coachen waar nodig. Het online traject heeft hetzelfde tarief als de groepscursus en kan ook voor vergoeding in aanmerking komen bij de zorgverzekeraar.

Hier alvast een kleine sneak preview, zodat jij je een beeld kunt vormen.

 

Introductie

Een korte introductie ter voorbereiding op de YIN lessen binnen het Zwanger (y)in verbinding programma:

 

Fragment

Binnen de online cursus ontvang jij elke week een speciale Yin Yoga les (6 in totaal) van ongeveer 30 – 45 minuten. Deze lessen kun jij op ieder gewenst moment en herhaaldelijk gaan terugkijken. Hierbij een kort fragment uit een van de filmpjes van Yin lessen. In dit fragment de houding ‘E-pose’.

 

Audio Bodyscan

Elke week ontvang je ook een heerlijke audio die jij, bijvoorbeeld ’s avonds voor het slapengaan in bed, kunt gaan beluisteren in je eigen tijd. En zo vaak als je wilt. Hier alvast een om te beleven. Ga op een rustige plek zitten of liggen en zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden. Houd je ogen gesloten tijdens het doen van deze audio en gebruik een koptelefoon voor de beste kwaliteit. De audio duurt 18 minuten.

 

Ervaring van Ilse

Naast enorme blijdschap gaf de zwangerschap mij ook veel onrust en spanning. Ik zag op tegen de bevalling en wilde hier graag iets mee. Ik ben enorm blij dat ik deze lessen ben gaan volgen. Ik wist niet zeker of het bij me zou passen maar ik heb ervaren dat ik elke les meer kon ontspannen en beter werd met de ademhalingsoefeningen. Door Annemeijs heb ik nu meer rust, vertrouwen en positiviteit gekregen ten opzichte van de bevalling. Ik raad deze cursus zeker aan!

Ervaring van Inge

Dank voor je zorgvuldige, liefdevolle en kundige lessen lieve schat🙏 je hebt een prachtig programma ontwikkeld waar je vele mama’s mee opweg kunt helpen naar een magische geboorte ✨ wees trots op jezelf! 👨‍👩‍👧‍👦 Ben je zwanger en wil je ontspannen en vol vertrouwen bevallen? Dan is deze cursus een absolute aanrader! 😘

Ervaring Fleur

Tijdens mijn 2 zwangerschappen heb ik de super fijne begeleiding in de vorm van hypnobirthing (eerste zwangerschap) en yoga (bij tweede kindje) mogen ervaren van Annemeijs. Naast dat het rust gaf tijdens de zwangerschap heeft het me perfect voorbereid op de geboorte van mijn beide kinderen. Ik raad het iedereen aan om in contact te komen met jezelf en met je baby. Annemeijs brengt kalmte en rust en geeft goed uitleg. Zodra ik de stem van Annemeijs hoor ontspan ik volledig, zoals mijn mede cursisten kunnen beamen, haha. Een cursus of begeleiding van Annemeijs in welke vorm dan ook is een echt cadeautje voor jezelf, in de hectische wereld en bijzondere tijd waar we in leven!

Ervaring anoniem

Ik had tijdens mijn bevalling veel baat bij de audio’s. Ik kijk er heel fijn op terug en denk echt dat zwanger (y)in me daarin heeft geholpen! Terwijl ik eigenlijk tot het eind bang was dat het toch niet voor mij was weg gelegd om het geleerde ook echt toe te kunnen passen in het heetst van de strijd.

Ervaring van Sys

Bedankt lieve, lieve AnneMeijs! Zo’n speciale dag! En jij was veel bij me tijdens de bevalling; je tips, mooie, wijze woorden, stukjes v.d. ‘cursus’ en de muziek; hielp me goed. 🥰

Ervaring van Manon

Bedankt voor de begeleiding, ik denk dat ik er heel veel aan heb gehad in de aanloop en tijdens de bevalling! In 1h dacht ik het is wel begonnen misschien, met de audio’s en affirmaties en bewegen goed te doen en toen het opeens om 3h vervelender werd ging het ineens heel vlot, bij de eerste meting om 3.40h bleek ik al op 8 cm te zitten, terwijl ik me tussen de weeën heel oké en helder voelde en daardoor dacht ik dat het echt nog lang niet zo ver was. Snel naar het ziekenhuis voor het laatste stukje, in de auto al de overgang van ontsluitings naar persweeën die er in het ziekenhuis al snel helemaal waren, na 3 persweeën met de ja ademhaling was ie er al om 5h, mega snel dus maar ik ben totaal niet overvallen. Slechts een paar paniek momentjes waarbij mijn man me goed kon helpen om kaken te ontspannen en terug te vallen op m’n ademhaling en visualisatie van openen en baby die eruit komt. Ik kijk er superfijn op terug en denk dat de cursus me meer gebracht heeft dan ik had gehoopt! Super bedankt dus!

Ervaring van Christie

Het was een hele bijzondere bevalling, zo ontspannen dat de verloskundige om 22.15 met 3 cm weer even naar huis is gegaan, maar niet op tijd terug was voor de geboorte zo’n 1,5 uur later🤭 Het moment dat we ons realiseerde dat ze echt al kwam terwijl we alleen thuis waren was natuurlijk wel een beetje eng, maar er was eigenlijk ook geen tijd daarover na te denken. Ik volgde mijn lichaam en mijn man hielp mijn kindje in bad geboren te laten worden. Gelukkig ging alles direct goed met haar en binnen 10 min was de verloskundige er om ons verder te helpen. Door de diepe ontspanning was er goed door de weeën heen te ademen en heb ik eigenlijk alleen de laatste paar weeën als echt pittig ervaren. Bedankt voor de cursus en de geleerde technieken Annemeijs😊 Wij kijken terug op een prachtige bevalling.

Ik ontmoet je graag. Voel je van harte welkom!

 

Aanmelding

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag meedoen met deze bijzondere online zwangerschapscursus? Koop dan nu direct jouw ticket middels onderstaand formulier. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar AnneMeijs, via: info@centrumproza.nl.

 

Formulier