Afvallen

Blijvend afvallen

Ben jij ontevreden over je gewicht of als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Houd jij je gezonde voornemens niet vol? Gaat afvallen niet tot nauwelijks of ben je continu aan het jojo-en? Voel jij een grote drang om (overmatig) te eten of te snoepen en kun jij je niet beheersen? Heb je allerlei diëten uitgeprobeerd met weinig tot geen resultaat of niet-blijvend effect? Wij zijn specialist in het helpen van mannen en vrouwen die worstelen met hun (over)gewicht, energie en vitaliteit.

 

Gewichtsbeheersing

Hypnose werkt uiterst effectief op het gebied van gewichtsbeheersing. De mogelijkheden en resultaten van een krachtige hypnose sessie zijn ongekend. Mensen komen bij ons met uiteenlopende wensen.

Een greep uit onze dagelijkse praktijk:

• Het behalen van een gezond streefgewicht.
• Meer doorzettingsvermogen om een bepaalde leefstijl of gezond voedingspatroon vast te houden.
• Een diepe motivatie om goed voor zichzelf te zorgen en verantwoorde keuzes te maken.
• De discipline om meer in beweging te komen of te sporten.
• Het breken met de drang naar zoetigheid en snacks of een overheersende focus op eten.
• Meer ontspanning of lichamelijke balans.
• Het ankeren van een hypnotische maagband of natuurlijke rem.
• Het doorbreken van emotie-eten, zonder dat er behoefte is aan vervanging.

Natuurlijk is hypnose niet alleen geschikt om af te vallen. Er zijn ook mensen die willen aankomen of een geheel ander probleem met voeding willen oplossen. In een uitgebreid intakegesprek staan we stil bij jouw hulpvraag en persoonlijke behoefte.

 

Blijvende werking

Wenselijk veranderwerk op diep onbewust niveau biedt een krachtige en permanente oplossing voor jouw gewichtsprobleem. De strijd met je gewicht speelt zich af in het bewustzijn, maar moet worden opgelost in het onderbewustzijn. Hypnose is een ontspannen en positieve therapievorm om je ideale gewicht (afvallen) te realiseren, zonder een beleving van diëten. Het helpt je om de relatie met jezelf en je eetgedrag liefdevol te transformeren en geeft een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Hypnose herprogrammeert onderliggende overtuigingen, (emotionele) blokkades, gedrags- en denkpatronen op een snelle en efficiënte manier. Waar nodig wordt de onbewuste kernoorzaak (diep opgeslagen oorsprong) van jouw probleem achterhaald, om hier de negatieve lading af te halen. Tevens besteden we extra aandacht aan je lichamelijke conditie en het optimaliseren van jouw vertering, vetverbranding, hormoonhuishouding en immuunsysteem.

 

Het gaat je nu wél lukken!

Hypnose is dé manier om, vanuit een juiste mindset, weer goed voor jezelf te zorgen, verantwoorde keuzes te maken, overbodige ballast los te laten en weer lekker in je vel te zitten. Jouw ideale gewicht ligt binnen handbereik. Ditmaal gaat het je wél lukken! Lees hier ons artikel over blijvend afvallen…

Naast directe hypnose en de holistische geneeskunde, hebben we veel ervaring en affiniteit met voedingstherapie. Onze oplossing op het gebied van gewichtsbeheersing reikt hierdoor verder dan de klacht alleen.

 

Ervaring van Sjaak

Er zijn vier weken voorbij na mijn eerste hypnose sessie met jou en ik ben verbaasd over mijn
nieuwe eetgedrag. Ik heb vanaf de sessie tot nu aan toe nog geen koekje of snoepje meer gehad
en dat was voor die tijd onmogelijk. Ik doe nog steeds de audio oefening van de koepelvormige grijze kamer en daar heb ik ook nog heel wat shit kunnen verbranden en tevens er weer positieve dingen kunnen plaatsen dus al met al super. En wat ik bijna zou vergeten te zeggen, er is inmiddels 5kg af. Ik vind het fantastisch wat er in deze 4 weken al veranderd is.

Ervaring van Ollie

Vorige week voor de allereerste keer onder hypnose geweest bij Centrum Proza. Omdat je toch niet helemaal weet wat je precies kan verwachten vond ik het best spannend maar AnneMeijs stelt je je helemaal op je gemak en is heel vriendelijk. Na een intake waarbij je je “probleem” en je wensen/doelen bespreekt ga je op een
relaxte stoel liggen en begin je met de ontspannings’oefening’ en aansluitend ga je dan in hypnose. Ik deed het om van mijn verslaving aan chocola, koekjes en chips etc af te komen. En ik moet zeggen, nu 1 week verder en 3 kilo kwijt omdat ik met erg weinig moeite nu gezonde keuzes kan maken en de chocola links kan laten liggen. Iets wat eerst echt onmogelijk was (!!!) dan raakte ik gelijk gestrest. Ik voel me veel positiever en opgewekter en heb ook minder last van zelfmedelijden en dus ook geen troost-eten meer nodig. Op alle fronten voel ik me beter. Succes allemaal. Het is ECHT een aanrader.

Ervaring van Astrid

Mijn sessie bij AnneMeijs kan ik niet anders omschrijven dan dat ze behoorlijk de kern van mijn probleem geraakt heeft. Ik had al eerder kennis gemaakt met een hypnose sessie. Maar “deze” was veel dieper, emotioneler en dus met meer succes vol na afloop. Mijn probleem met mijn gewicht zit allang niet meer bij het eten en dus diëten volgen, zonder succes. Mijn probleem lag veel meer bij mijn zelfvertrouwen en het ontbreken hiervan. AnneMeijs had dit snel door en richtte de sessie dus meer hierop. Mijn eigenwaarde is omhoog gegaan en mijn zelfvertrouwen is weer meer in mijn lijf gekomen.

Workshop

In samenwerking met Freugde Acupunctuur bieden wij regelmatig de unieke workshop: Blijvend afvallen (Complete oplossing voor gewichtsproblemen) aan. Lees hier meer over de workshop…

 

Maximaal resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is de krachtigste vorm van hypnose, waardoor de gewenste resultaten snel en blijvend zijn. Op het gebied van afvallen raden wij 3 hypnose sessies aan.
Ontdek voor welke klachten directe hypnose nog meer een permanente oplossing biedt.