Stoppen met roken

Nooit meer roken

Hypnose doorbreekt de gewoonte om te roken op een snelle en effectieve manier. De behoefte en drang naar een sigaret wordt opgelost. Mits jij daadwerkelijk gemotiveerd bent om te stoppen met roken. Want jouw eigen veranderingsbereidheid maakt dat 2 hypnose sessies al voldoende zijn om je gewenste doel te behalen.

 

Moeiteloos rookvrij

Op bewuste wilskracht is het stoppen met roken erg moeilijk en meestal niet succesvol op de lange termijn. Je vervalt gemakkelijk in oude patronen. Door hypnose bevrijd jij jezelf voor eens en voor altijd van deze schadelijke gewoonte. Hypnose geeft je de controle terug over je eigen leven.

Wij geven een krachtige impuls om de gewoonte van het roken te doorbreken en jouw drang naar nicotine op te lossen. Zonder negatieve bijwerkingen of behoefte aan vervanging. Vanuit een positieve mindset word je gesterkt door het gevoel dat het je ditmaal daadwerkelijk gaat lukken. Voorwaarde hierbij is wel dat je volledig bereid en gemotiveerd bent. Lees hier alles over andere verslavingen…

 

Ervaring van Ybele

Het gaat helemaal top! Ik ben nog steeds van het roken. En heb er niet heel veel moeite mee gehad. Neemt niet weg dat het niet vanzelf ging. Ben daarom ook een ambassadeur van je bedrijf geworden. Dikke pluim. En wat heb je een top baan.

Ervaring van Michael

Hallo AnneMeijs, Het is nu twee weken geleden dat ik bij je ben geweest en zou ik je een bericht sturen over hoe het gaat. Tot nu toe heb ik geen drang gehad om te gaan roken, niet thuis en niet op het werk. Ik zie de jongens op het werk roken en zonder mij niet af van hen, maar ik ga er zelfs rustig bij zitten. Voor wat je nu al voor mij hebt betekend wil ik zeggen “bedankt”.

Ervaring van Joep

Een aantal weken na de hypnose Krachtsessie merkte ik ineens bij mijzelf op dat ik niet eens meer aan mijn sigaretjes denk. Terwijl ze eerst zo heilig voor me waren.

Maximaal resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is de krachtigste vorm van hypnose, waardoor de gewenste resultaten snel en blijvend zijn. Wij gaan voor optimaal resultaat binnen 1 – 3 hypnose sessies. Het is een unieke powerboost voor lichaam, geest en verstand. Een hypnose sessie is ongelooflijk effectief voor het veranderen van vrijwel alles waar je in je leven tegenaan loopt. Ontdek voor welke klachten directe hypnose nog meer een permanente oplossing biedt.