Afspraak maken

Let op! Wachttijd nieuwe cliënten

Wij doen er alles aan om onze wachttijd zo kort mogelijk te houden, maar omdat de vraag vele malen groter is dan de beschikbare tijd van onze hypnosetherapeut, is dit momenteel niet haalbaar. Tot 1 november is er daarom geen ruimte voor nieuwe cliënten en trajecten. Om die reden is onze online afsprakenmodule tijdelijk niet beschikbaar. Cliënten die al eerder bij ons zijn geweest en bijsturing nodig hebben, kunnen in persoonlijk overleg wel eerder bij AnneMeijs Schuurman terecht.

Wil jij een bericht ontvangen zodra er weer sessies kunnen worden ingepland? Laat dan jouw naam en e-mailadres hieronder achter.

 

Ja, stuur mij een bericht als ik weer een afspraak kan maken*:

Voornaam/achternaam

E-mailadres


*Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…

 

Let op!

Centrum Proza is gespecialiseerd in Therapeutische Hypnose. Dit is onder andere bedoeld om cliënten te helpen zich te ontdoen van gewoonten, angsten en fobieën, het bereiken van gewichtsverlies, verbetering van prestaties, stress management, het opbouwen van vertrouwen en het (beter) op de rails krijgen van het eigen leven. Wij bieden geen Klinische Hypnose aan. Personen met psychische aandoeningen en onduidelijke lichamelijke (pijn)klachten, evenals depressies en meervoudige trauma’s behandelen wij niet. Deze zullen wij ten alle tijden verwijzen naar een arts of wijzen op een Klinische Hypnose, Medische Hypnose en/of EMDR traject binnen de reguliere (geestelijke) gezondheidszorg.