Afspraak maken

Online inplannen

Lees dit zorgvuldig door voor het maken van een afspraak:

• Op het maken van een afspraak zijn onze Algemene Voorwaarden (hier te lezen), tarieven & pakket kortingen (hier te vinden) van toepassing.
• Een hypnose sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het beste is om een uur na de sessie even niets te moeten en drukte/stress zoveel mogelijk te vermijden.
• Directe hypnose wordt helaas (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar nu het goede nieuws: Er zijn vaak maar 1 tot maximaal 3 hypnose sessies nodig.
• Op het gebied van Afvallen, Burn-out en het Virtuele Maagband Programma bieden wij geen eenmalige hypnose sessie aan. Voor Afvallen en Burn-out hanteren wij 3 sessies, het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld).
• Centrum Proza is gespecialiseerd in Therapeutische Hypnose. Dit is onder andere bedoeld om cliënten te helpen zich te ontdoen van gewoonten, angsten en fobieën, het bereiken van gewichtsverlies, stoppen met roken, verbetering van prestaties, stress management, mindfulness, het opbouwen van vertrouwen in jezelf en het versterken van het zelfbeeld en de eigenwaarde. Wij bieden geen Klinische Hypnose aan. Personen met psychische aandoeningen en onduidelijke lichamelijke (pijn)klachten, evenals depressies en meervoudige trauma’s behandelen wij niet.

• Voor hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

 

Agenda

De agenda toont de momenten die nog beschikbaar zijn voor nieuwe cliënten en trajecten. Centrum Proza werkt alleen op afspraak. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, wordt door ons beoordeeld of wij de juiste hulp kunnen bieden. De afspraak is pas definitief als jij van ons een persoonlijke bevestiging hebt ontvangen. Deze kun jij binnen vijf werkdagen verwachten.

Kalender


Bevestig je afspraak

*Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…