Afspraak maken

Online agenda

Door het Corona-virus en de genomen maatregelen, zijn we in onzekere tijden terecht gekomen. Er heerst veel onrust en bij velen ook angst over de gevolgen van het virus. Net zoals de meeste mensen, volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Wij hebben de keuze gemaakt om Centrum Proza voorlopig te sluiten. Wij vinden het ontzettend vervelend om deze maatregel te moeten nemen, maar de gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop!

De online agenda wordt open gezet zodra we alle mensen waarvan we de afspraak hebben moeten annuleren, weer hebben herplaatst.

Wil jij een bericht ontvangen zodra er sessies kunnen worden ingepland? Laat dan jouw naam en e-mailadres hieronder achter.
 

Ja, stuur mij een bericht als ik een afspraak kan maken*:

Voornaam/achternaam

E-mailadres

*Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…

 

Audio cadeau

Voordat de deuren van Centrum Proza tijdelijk dicht gingen, heeft AnneMeijs Schuurman op gevoel een ontspanningsaudio ingesproken. Deze bevat visualisatietechnieken die je helpen ontladen, opladen en helen. Het brengt relaxatie, vertrouwen en boost je immuunsysteem. Maar bovenal geeft het RUST ten tijde van de Corona chaos. De gratis audio vind je hier…