Afspraak maken

Wijziging beschikbaarheid!

Qua therapiewerk bij Centrum Proza heb ik momenteel een stap teruggezet, om halverwege dit jaar weer een grote sprong voorwaarts te kunnen maken. Het team van Centrum Proza wordt uitgebreid, in de regio Utrecht zijn straks ook hypnose sessies mogelijk en ik werk mee aan een product lancering waarmee wederom een droom gaat uitkomen. Genoeg te doen dus 🙂 Voor het behoud van mijn eigen balans, heb ik besloten voorlopig geen nieuwe cliënten en trajecten aan te nemen. Ik ben wel (beperkt) beschikbaar voor de lopende trajecten en mensen die als eens bij mij zijn geweest en graag nog ergens mee aan de slag willen. Deze personen kunnen mij contacten via info@centrumproza.nl en dan kijk ik waar de ruimte is in mijn agenda.

Warme groet,
AnneMeijs Schuurman

 

Op de hoogte gehouden worden

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle mooie ontwikkelingen en een seintje krijgen als er weer hypnose sessies kunnen worden ingeboekt? Laat dan jouw naam en e-mailadres hieronder achter.

 

Ja, stuur mij een bericht als ik een afspraak kan maken*:

Voornaam/achternaam

E-mailadres

Wat wil jij precies bereiken met hypnose?

*Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…