Afspraak maken

Online afspraak maken

Je kunt online zelf je afspraak plannen voor een hypnose sessie bij Centrum Proza. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, wordt door ons beoordeeld of wij de juiste hulp kunnen bieden. De afspraak is pas definitief als jij van ons een persoonlijke bevestiging hebt ontvangen. Deze kun jij binnen vijf werkdagen verwachten.

 

Let op!

Lees dit zorgvuldig door voor het maken van een afspraak:

• Op het maken van een afspraak zijn onze Algemene Voorwaarden (hier te lezen), tarieven & pakket kortingen (hier te vinden) van toepassing.

• Een hypnose sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het beste is om een uur na de sessie even niets te moeten en drukte/stress zoveel mogelijk te vermijden.

• Directe hypnose wordt helaas (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar nu het goede nieuws: Er zijn vaak maar 1 tot maximaal 3 hypnose sessies nodig.

• Op het gebied van Afvallen, Burn-out, Angst- of Paniekaanvallen en het Virtuele Maagband Programma bieden wij geen eenmalige hypnose sessie aan. Voor Afvallen, Burn-out, Angst- en Paniekaanvallen hanteren wij 3 sessies, het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld).

• Centrum Proza is gespecialiseerd in Therapeutische Hypnose. Dit is onder andere bedoeld om cliënten te helpen zich te ontdoen van gewoonten, angsten en fobieën, het bereiken van gewichtsverlies, stoppen met roken, verbetering van prestaties, stress management, mindfulness, het opbouwen van vertrouwen in jezelf en het versterken van het zelfbeeld en de eigenwaarde. Wij bieden geen Klinische Hypnose aan. Personen met psychische aandoeningen en onduidelijke lichamelijke (pijn)klachten, evenals depressies en meervoudige trauma’s behandelen wij niet.

• Voor het succes en laten slagen van een hypnose sessie, zijn 2 zaken belangrijk: Jouw sterke wens en duidelijke motivatie om, met behulp van hypnose, iets te willen veranderen in je leven. Hoe hoger je bereidheid om in hypnose te gaan, des te gemakkelijker en dieper het gaat. Centrum Proza doet alleen sessies met cliënten die voor hypnose en verandering open staan. Je moet er volledig voor willen gaan.

 

Agenda

De agenda toont alleen de momenten die beschikbaar zijn (de witte vlakken). Centrum Proza werkt alleen op afspraak. Wij doen er alles aan om onze wachttijd zo kort mogelijk te houden, maar door een grote vraag is dit momenteel niet haalbaar. Tot en met de zomervakantie is er in onze agenda helaas geen ruimte meer voor nieuwe cliënten en trajecten. Cliënten die al eerder bij ons zijn geweest en bijsturing nodig hebben, kunnen in persoonlijk overleg wel eerder terecht. 

Kalender


Kies je type sessie of pakket:


Bevestig je afspraak

*Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…