Afspraak maken

Online afspraak maken

Je kunt online zelf je afspraak plannen voor een hypnose sessie bij Centrum Proza. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, wordt door ons beoordeeld of wij de juiste hulp kunnen bieden. De afspraak is pas definitief als jij van ons een persoonlijke bevestiging hebt ontvangen.

 

Let op! 

Lees dit zorgvuldig door voor het maken van een afspraak:

• Op het maken van een afspraak zijn onze Algemene Voorwaarden (hier te lezen)tarieven & pakket kortingen (hier te vinden) van toepassing.
• Wij kunnen je niet van dienst zijn als er sprake is van langdurige depressiviteit, psychotische kwetsbaarheid, een persoonlijkheidsstoornis of autisme. Tevens bieden wij geen sessies aan als er dagelijks een hoge dosering rustgevende medicatie (zoals alprazolam of oxazepam) wordt gebruikt of als er sprake is van alcoholisme.
• Een hypnose sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het beste is om een uur na de sessie even niets te moeten en drukte/stress zoveel mogelijk te vermijden.
• Directe hypnose wordt helaas (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar nu het goede nieuws: Er zijn vaak maar 1 tot maximaal 3 hypnose sessies nodig.
• Op het gebied van Afvallen, Burn-out en het Virtuele Maagband Programma bieden wij geen eenmalige hypnose sessie aan. Voor Afvallen en Burn-out hanteren wij 3 sessies, het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld).
• Voor hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.
• Centrum Proza werkt alleen op afspraak.

Wil je langskomen op een avond of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Agenda

De agenda toont alleen de momenten die nog beschikbaar zijn. We proberen de wachtlijst zo kort mogelijk te houden, maar momenteel is het een erg drukke periode.

Vanaf 25 april nemen we geen nieuwe cliënten meer aan. Vanaf 1 juni is AnneMeijs Schuurman met zwangerschapsverlof en in mei worden alleen nog de lopende trajecten afgerond.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Telefoonnummer:

Naam:

E-mailadres:

Waarmee kunnen wij je helpen:

Selecteer je hypnose sessie: