Afspraak maken

Online inplannen

Lees dit zorgvuldig door voor het maken van een afspraak:

• Onze Corona maatregelen kun je hier teruglezen. Wij houden ons aan het Hygiëne protocol.
• Op het maken van een afspraak zijn onze Algemene Voorwaarden (hier te lezen), tarieven & pakket kortingen (hier te vinden) van toepassing.
• Een hypnose sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het beste is om een uur na de sessie even niets te moeten en drukte/stress zoveel mogelijk te vermijden.
• Directe hypnose wordt helaas (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar nu het goede nieuws: Er zijn vaak maar 1 tot maximaal 3 hypnose sessies nodig.
• Op het gebied van Afvallen, Burn-out en het Virtuele Maagband Programma bieden wij geen eenmalige hypnose sessie aan. Voor Afvallen en Burn-out hanteren wij 3 sessies, het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld).
• Centrum Proza is gespecialiseerd in Therapeutische Hypnose. Dit is onder andere bedoeld om cliënten te helpen zich te ontdoen van gewoonten, angsten en fobieën, het bereiken van gewichtsverlies, stoppen met roken, verbetering van prestaties, stress management, mindfulness, het opbouwen van vertrouwen in jezelf en het versterken van het zelfbeeld en de eigenwaarde. Wij bieden geen Klinische Hypnose aan. Personen met psychische aandoeningen en onduidelijke lichamelijke (pijn)klachten, evenals depressies en meervoudige trauma’s behandelen wij niet.
• Voor hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

 

Agenda

Onderstaande agenda toont de vrije ruimte die AnneMeijs Schuurman heeft voor persoonlijke een-op-een sessies met nieuwe cliënten.

Indien jij hebt gekozen voor een van onze pakketten, verzoeken wij je om ook alvast jouw tweede sessie online in te plannen. Op het gebied van Afvallen, Stoppen met roken en het Virtuele Maagband Programma, is het het mooist als tussen sessie 1 en sessie 2 een periode van minimaal 6 en maximaal 12 dagen zit. Bij de pakketten Burn-out, Deep fix en All-in is het het mooist als er minimaal 2 en maximaal 4 weken tussen de eerste twee sessies zitten.

Kalender


Bevestig je afspraak

*Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…