Afspraak maken

Let op, wijziging!

Vanaf heden richt AnneMeijs zich alleen op vrouwen en pubers als doelgroep. De hypnose sessies vinden plaats op een nieuwe locatie in Balk, Friesland. Na zeven mooie jaren in Sneek was het tijd voor vernieuwing. De Zwanger (y)in verbinding cursussen blijft ze wel in Sneek geven.

 

Afspraak maken

Wil jij in Balk graag langskomen bij AnneMeijs voor een hypnose sessie of traject? Dien dan jouw aanvraag in middels onderstaand online formulier. Binnen drie werkdagen wordt beoordeeld of je bij haar aan het juiste adres bent en reageert ze met een datumvoorstel. Het streven is dat je binnen 2 – 4 weken langs kunt komen. In de zomervakantie heeft Centrum Proza een beperkte beschikbaarheid.

 

Belangrijke informatie

• Op het maken van een afspraak zijn de volgende tarieven & pakket kortingen (hier te vinden) van toepassing.
• Op het gebied van Afvallen, Burn-out en het Virtuele Maagband Programma wordt geen eenmalige hypnose sessie aangeboden. Voor Afvallen en Burn-out hanteert AnneMeijs 3 sessies, het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld).
• AnneMeijs biedt geen Klinische Hypnose aan. Personen met psychische aandoeningen en onduidelijke lichamelijke (pijn)klachten, evenals depressies en meervoudige trauma’s behandelt zij niet.

 

Online formulier*:

  Voor- en achternaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Leeftijd:

  Wat is precies het probleem of jouw hulpvraag?

  Wat is volgens jou de reden dat jij dit probleem of deze hulpvraag hebt?

  Wat vind je het vervelendst aan de huidige situatie?

  Hoe zou jij willen dat de situatie WEL voor jou is/wordt?

  Wat is de belangrijkste reden voor jou om te kiezen voor hypnose?

  Zijn er verder nog bijzonderheden die voor AnneMeijs van belang zijn om te weten?

  Wat is jouw voorkeur qua dag en tijd (meerdere opties mogelijk):

  Overige vragen of opmerkingen?

  *Jouw naam en e-mailadres worden niet gebruikt voor andere of commerciële doeleinden. Uiteraard wordt zorgvuldig omgegaan met jouw privacy en gegevens. Deze worden op geen enkele wijze gedeeld met derden. Het AVG-privacyreglement vind je hier…