Contact

Contactgegevens

Neem contact op via telefoonnummer: 0515 – 700 232 of e-mailadres: info@centrumproza.nl. Wij zijn ook te vinden op Facebook.

 

Let op! Wachttijd nieuwe cliënten

Wij doen er alles aan om onze wachttijd zo kort mogelijk te houden, maar omdat de vraag vele malen groter is dan de beschikbare tijd van onze hypnosetherapeut, is dit momenteel niet haalbaar. Tot 1 november is er daarom geen ruimte voor nieuwe cliënten en trajecten. Cliënten die al eerder bij ons zijn geweest en bijsturing nodig hebben, kunnen in persoonlijk overleg wel eerder bij AnneMeijs Schuurman terecht.

Centrum Proza vooraanzicht

Vooraanzicht Centrum Proza

 

Praktijkadres

Centrum Proza is gevestigd in het hart van Sneek:

Centrum Proza entree

Ingang Centrum Proza

Zwarteweg 4
8603 AA Sneek
Friesland

 

Parkeren

Centrum Proza beschikt over gratis parkeergelegenheid (afgesloten terrein). Voor het openen van het toegangshek is een bel aanwezig.

 

Ingang

De ingang van het centrum bevindt zich aan de zijkant (rechts) van het gebouw, achter het toegangshek van de afgesloten parkeerplaats. Bij binnenkomst kun je direct rechts met de trap omhoog. Deze komt uit bij onze wacht- en praktijkruimte.

 

Makkelijk bereikbaar

Kom je met de auto, dan beschikken wij over gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer, dan vind je ons op vier minuten loopafstand van het hoofdstation.

 

Op de kaart