Contact

Let op, wijziging!

Vanaf eind maart 2023 start ik weer met individuele trajecten en hypnose sessies. Op een nieuwe locatie in het prachtige Balk, Friesland. Na zeven mooie jaren in Sneek, was het tijd voor vernieuwing. De nieuwe praktijkruimte ‘aan huis’ wordt momenteel gebouwd. Tot de oplevering heb ik meer tijd en ruimte vrijgemaakt voor mijn prachtige gezin en werk ik mee aan het bedrijf MiCellF bv, dus is Centrum Proza tijdelijk gesloten (m.u.v. de Zwanger (y)in verbinding cursussen).

Warme groet,
AnneMeijs Schuurman

 

Contactgegevens

Neem contact op via e-mailadres: info@centrumproza.nl. Wij zijn ook te vinden op Facebook.

Centrum Proza vooraanzicht

Vooraanzicht Centrum Proza

 

Praktijkadres

Centrum Proza is gevestigd in het hart van Sneek:

Centrum Proza entree

Ingang Centrum Proza

Zwarteweg 4
8603 AA Sneek
Friesland

 

Overig

Centrum Proza staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden, onder nummer: 62201344. BTW-nr. van Centrum Proza: NL001466802B70.

 

Parkeren

Centrum Proza beschikt over gratis parkeergelegenheid (afgesloten terrein). Voor het openen van het toegangshek is een bel aanwezig.

 

Ingang

De ingang van het centrum bevindt zich aan de zijkant (rechts) van het gebouw, achter het toegangshek van de afgesloten parkeerplaats. Bij binnenkomst kun je direct rechts met de trap omhoog. Deze komt uit bij onze wacht- en praktijkruimte.

 

Makkelijk bereikbaar

Kom je met de auto, dan beschikken wij over gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer, dan vind je ons op vier minuten loopafstand van het hoofdstation.

 

Op de kaart

 

Maximaal resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.