Contact

Contactgegevens

Neem contact op via telefoonnummer: 0515 – 700 232 of e-mailadres: info@centrumproza.nl. Wij zijn ook te vinden op Facebook.

Centrum Proza vooraanzicht

Vooraanzicht Centrum Proza

 

Praktijkadres

Centrum Proza is gevestigd in het hart van Sneek:

Centrum Proza entree

Ingang Centrum Proza

Zwarteweg 4
8603 AA Sneek
Friesland

 

Overig

Centrum Proza staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden, onder nummer: 62201344. BTW-nr. van Centrum Proza: NL001466802B70.

 

Parkeren

Centrum Proza beschikt over gratis parkeergelegenheid (afgesloten terrein). Voor het openen van het toegangshek is een bel aanwezig.

 

Ingang

De ingang van het centrum bevindt zich aan de zijkant (rechts) van het gebouw, achter het toegangshek van de afgesloten parkeerplaats. Bij binnenkomst kun je direct rechts met de trap omhoog. Deze komt uit bij onze wacht- en praktijkruimte.

 

Makkelijk bereikbaar

Kom je met de auto, dan beschikken wij over gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer, dan vind je ons op vier minuten loopafstand van het hoofdstation.

 

Op de kaart


 

Maximaal resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.