Stoppen met roken

Hypnose biedt een oplossing

Hypnose biedt een krachtige behandeling voor het doorbreken van de gewoonte om te roken. Op een snelle, effectieve en ontspannen manier. De behoefte en drang naar een sigaret of shag wordt aangepakt. Mits jij uiteraard gemotiveerd bent om te stoppen met roken. Want jouw eigen veranderingsbereidheid maakt dat 1, maximaal 2 hypnose sessies veelal voldoende zijn om je gewenste doel te behalen.

 

Ontspannen rookvrij

Op bewuste wilskracht is het stoppen met roken erg moeilijk en meestal niet succesvol op de lange termijn. Je vervalt gemakkelijk in oude patronen. Roken is in de loop der jaren diep ingesleten gedrag geworden. Ook zien wij in de praktijk dat de behoefte of drang overheerst, omdat roken in het onderbewustzijn is gekoppeld aan een bepaald prettig gevoel. Het heeft in de loop der jaren simpelweg een functie gekregen. Denk aan ontspannenheid, rustpunt, gemak, genot, beloning, gezelligheid, prettig tijdverdrijf, tot jezelf komen, je middels een ‘rookgordijn’ kunnen afsluiten van de buitenwereld etc. Sommige mensen ervaren het zelfs als hun steun en toeverlaat, vriendschap of het is een fijne uitlaatklep geworden.

Het is erg lastig om deze diep opgeslagen associaties vanuit jezelf te veranderen. Dit vergt veel bewuste wilskracht en discipline. En lukt het mensen om daadwerkelijk zelf rookvrij te worden, dan wordt vaak onbewust naar vervanging gezocht (denk bijvoorbeeld aan overeten), omdat de kern van het probleem niet of onvoldoende is aangepakt. Hypnose biedt een oplossing.

 

Onze aanpak

Onze ervaring leert dat de meeste mensen na de eerste sessie, onze hypnose Krachtsessie, al direct stoppen met roken. In deze sessie geven wij een krachtige impuls om de gewoonte van het roken te doorbreken en jouw drang naar nicotine te verminderen. Middels hypnose kan het onderbewustzijn gemobiliseerd worden om de lichamelijke afhankelijkheid te bestrijden. Zonder negatieve bijwerkingen of eventuele ontwenningsverschijnselen. Vanuit een positieve mindset word je gesterkt met de overtuiging dat jij een niet-roker bent en verankeren wij het gevoel dat het je ditmaal daadwerkelijk gaat lukken om dit vol te houden. Voorwaarde hierbij is wel dat je volledig bereid en gemotiveerd bent. Na de sessie krijg je onze speciale ‘Stoppen met roken-audio’ mee, ter nazorg.

In een eventuele tweede sessie, de hypnose Dieptesessie, gaan we terug naar de oorsprong en functie (onderbewuste associatie) van het roken. Hiermee borgen we het succes op de lange termijn en wordt de behoefte aan eventuele vervanging volledig opgelost. Soms blijkt dat er een onderliggend probleem aanwezig is, die je heel mooi kunt aanpakken middels de tweede sessie.

Door hypnose bevrijd jij jezelf voor eens en voor altijd van deze schadelijke gewoonte. Hypnose geeft je de controle terug over je eigen leven.

 

Ervaring van Mark

Zeer tevreden over de ondergane hypnose sessie tbv het stoppen met roken. Geen ontwenningsverschijnselen en goede audio ondersteuning voor thuis meegekregen. Super tevreden en blij als niet roker!

Ervaring van Ybele

Het gaat helemaal top! Ik ben nog steeds van het roken. En heb er niet heel veel moeite mee gehad. Neemt niet weg dat het niet vanzelf ging. Ben daarom ook een ambassadeur van je bedrijf geworden. Dikke pluim. En wat heb je een top baan.

Ervaring van Michael

Hallo AnneMeijs, Het is nu twee weken geleden dat ik bij je ben geweest en zou ik je een bericht sturen over hoe het gaat. Tot nu toe heb ik geen drang gehad om te gaan roken, niet thuis en niet op het werk. Ik zie de jongens op het werk roken en zonder mij niet af van hen, maar ik ga er zelfs rustig bij zitten. Voor wat je nu al voor mij hebt betekend wil ik zeggen “bedankt”.

Ervaring van Joep

Een aantal weken na de hypnose Krachtsessie merkte ik ineens bij mijzelf op dat ik niet eens meer aan mijn sigaretjes denk. Terwijl ze eerst zo heilig voor me waren.

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Hoe kunnen wij er zijn voor jou?

Directe hypnose is een krachtige behandeling om laag voor laag tot de werkelijke kern (de oorsprong) van jouw probleem te komen en hier wenselijk veranderwerk te verrichten. Onze hypnosetechnieken gaan voorbij de stugge, vermijdende, buitenkant van het probleem. Ze werken sterk in het onderbewustzijn, doorbreken diep opgeslagen patronen en herstellen de innerlijke balans. Op een uiterst ontspannen en plezierige manier. Lees hier alles over onze hypnose sessies…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven… Wij hanteren een speciaal ‘Stoppen met roken’ pakket tarief.

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige en doeltreffende vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.