Ervaringen van cliënten

Gun jezelf de kracht van hypnose!

“Ik heb een hele prettige ervaring gehad bij AnneMeijs! De sessie zelf heb ik als erg fijn, ontspannen en vertrouwd ervaren. De uren na de sessie voelde ik me heel anders, positief anders. Toen ik naar buiten liep kon ik geluiden, geuren en kleuren weer veel beter waarnemen en ik kon gelijk veel meer genieten van het moment. Ik voel me erg vrij in mijn hoofd, en dat al na één sessie. Je durft eigenlijk niks te verwachten, maar toch verrast hypnose je op een bijzondere manier die je je van te voren niet voor kan stellen!”
Marit

————————————————

“Ik heb het blijvend afvallen traject gedaan bij AnneMeijs. Ik wilde dit gaan proberen om te ervaren hoe dit zou zijn. Afvallen was een terug komend iets, dat lukt altijd. Maar het terug vallen in je oude patroon, snaaien, koekjes, snoepjes, chips kwam weer om de hoek kijken. En zo de kilo’s er weer bij. Ik heb de drie sessies als heel positief ervaren. Na de eerste sessie kon ik al het lekkers wat zo’n gewoonte was laten staan. Ik heb er tot vandaag niet naar omgekeken. Heeft mijn gezin iets lekkers ook dan kan in heel bewust de keus maken niks te nemen.
Is er iets bijzonders een verjaardag, dan kan ik bewust een keus maken een stukje taart te nemen en hier van te genieten. Maar de dag erna weer in het nieuwe normaal en lekkers kunnen laten liggen. Ik val af, dit gaat rustig aan. Ik ben heel blij met de stap die ik heb gemaakt. Erg trots op mezelf, en ga door met de nieuwe weg die is aangelegd. Ik kan het zeker aanraden.”
Elisabeth

————————————————

“2 hele fijne sessies gehad. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, AnneMeijs heeft zo’n warme persoonlijkheid waar je je helemaal aan over kunt geven. Het was een erg bijzondere ervaring, bedankt!”
Inge

————————————————

“Vanwege claustrofobische klachten had ik een sessie van 3 ingepland. De sessies, en ook de tijd ertussen in zijn een heel proces geworden. En dat proces werkt nu nog steeds door. AnneMeijs heeft mij hier supergoed in begeleid. Zij neemt alle tijd en ook de uitleg van hoe het onderbewustzijn werkt heeft zij meer dan uitstekend verwoord. De audio opnames die zij mij meegaf waren heel fijn om te beluisteren. En ook nu, na een maand of 2 na de laatste sessie, is het fijn om hier naar terug te kunnen luisteren. Kortom, ik ben enorm dankbaar dat ik deze stap heb gezet.”
Bianca

————————————————

“Lieve AnneMeijs, Zo dankbaar en blij dat ik deze stap genomen heb, en dat ik al zover gekomen ben (18 kilo lichter). Ben er nog niet maar het komt goed, want ik kan het! Ik ga mijn streefgewicht halen! De sessies heb ik als ontspannend en relaxed ervaren en ook de audio’s doen me goed, het is echt fijn om jouw stem te horen, zo rustgevend. Ben echt ontzettend dankbaar dat ik jouw heb mogen ontmoeten.”
Anita v.d. G

————————————————

“Het gaat goed na één sessie. ik zit weer vol vertrouwen en zonder kriebels in m’n buik op m’n paard. Ik merk wel dat ik nog wel wat teveel nadenk van tevoren over dingen zoals in de buitenbak rijden, buitenrit maken ed. Ik ben wel minder schrikkerig voor geluiden in m’n omgeving. Ook ben ik minder met m’n omgeving bezig.”
Ellen

————————————————

“Ik vond het hele fijne en bijzondere sessies. Het fijne was vooral te danken aan AnneMeijs zelf. Ze heeft een warme uitstraling en een even zo warme persoonlijkheid, waardoor ik me gelijk op me gemak voelde bij haar. Er was dus gelijk een basis van vertrouwen en dit is voor deze behandelingen het belangrijkste wat er is, dat je vertrouwen hebt in je behandelaar, waardoor je je nog meer open kunt staan voor je behandeling. Daarnaast is zij een heel kundige vrouw, die meerdere technieken toe kan passen waar nodig. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen die open staat voor hypnotherapie. Ze is echt een kunstenaar op haar vakgebied.”
Petra

————————————————

“Ik had direct een goed gevoel bij de website van Proza en AnneMeijs. Het mail contact verliep erg prettig. Ook ik vond de eerste sessie best even spannend. Dit was achteraf helemaal niet nodig. Alles gaat heel gemoedelijk, rustig, geleidelijk en kalm. Ik heb het ervaren als een hele fijne restart voor mezelf en om weer een goede en gezonde weg in te slaan! Na 3 sessies heb ik een aantal mooie inzichten en handvatten gekregen, een nieuwe weg ingeslagen in mijn brein. Bedankt!”
Sandra

————————————————

“Ik ben begin december bij je geweest voor een Hypnose over Angst voor het paardrijden i.v.m. een val. Ik wilde je meedelen dat het steeds beter gaat en ik nu al echt vaker durf op mijn paard te zitten.. ook is het maar een aantal minuten.. Maar de Angst is gewoon minder of bijna weg. Ook verheug ik me er nu al weer op te gaan zaterdag. Dus ik wil hiermee Heel erg bedankt zeggen, dat jij mij hebt geholpen die goede kant op te gaan.”
Alexa

————————————————

“Een behandeling bij Annemeijs kan ik zeker iedereen aanraden. Zij kijkt echt naar de persoon en stemt heel goed af op wat je nodig hebt. Zelf ben ik bij haar vanwege het afvallen, en dat gaat vanaf dag 1 super goed. Zij zet je volledig in je eigen kracht, zodat het ook niet voelt als een opgave of een strijd. Ik verlies elke week bijna 2 kilo, en ik ben nu bezig in de 6e week en het gaat nog steeds prima. Ik ben aangenaam verrast en verbaasd dat het zo ook kan en mag gaan. En ik ben Annemeijs hier zeer dankbaar voor.”
Hilda S.

————————————————

“Ik merk echt verbetering, waar ik nu al heel dankbaar voor ben! Het basisgevoel was bij mij spanning en angst. Dat is nu weg! Wat een vrijheid. Ik maak me niet meer druk om van alles en nog wat. Ook merk ik dat ik stiekem al wat kan genieten van een vrije dag, zonder dat ik perse iets MOET. Elke dag doe ik de audio-oefening, die met de koepelvormige kamer. Haha… ik kijk er elke dag naar uit om daar weer even naar toe te gaan….”
Wilma

————————————————

“AnneMeijs heeft mij geholpen om het positief kant van mij zelf verder stimuleren. Zij heeft mij laten zien hoe ik weer harmony kan ervaren in Mind Heart & Soul. Ik ben haar zeer dankbaar voor dat wat zij mij heeft geleerd.”
Antony

————————————————

“Hoi AnneMeijs, Ik kijk terug op een mooie laatste sessie, maar kijk vooral heel goed terug op het geheel. Ik heb het als erg prettig ervaren en blij met mijn nieuwe weg 😃 Gisteravond voor het eten de golfbal naar voren gehaald, bewuster gegeten en minder en ook eerder een vol gevoel. Vanavond ook, deze koers zet ik door 💪
Ik heb ook alle vertrouwen in mijzelf. Heel erg bedankt, en mocht ik je nog eens nodig zijn weet ik je te vinden.”
E.

————————————————

“Annemeijs nam alle tijd en gaf goede uitleg omtrent mijn 1e hypnose sessie. Best spannend, maar de warme omgeving en uitstraling deden mij goed. Ben goed behandeld en voelde me na afloop heerlijk relaxed, wel was ik wat koud geworden, maar dit kwam door de behandeling zelf………….nu hopen dat het zijn uitwerking gaat krijgen!!”
Cerry

————————————————

“Het proberen meer dan waard! Bijzondere ervaring, maar het werkt echt!”
Sytske

————————————————

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Ken je die? Het is een uitspraak van een ICT’er die mij af en toe helpt als de PC weer eens in de hobbel gaat en hij door onverklaarbare reden het dan zo ineens weer doet. Ik dacht hier ook aan na de eerste sessie met jou, want op een 1 of andere onverklaarbare manier heb ik er veel baat bij. Ik ben krachtiger uit de sessie gekomen en kan het absurde van mijn jeugdtijd zien. Het raakt me niet meer, maar ik verwerk het wel duidelijk.”
Pieter

————————————————

“Hoi AnneMeijs, Het gaat super goed met me, ben nu 100 kilo dus dat betekent dat ik er 28 kilo af heb, ben zo blij.😇 Wel merk ik dat ik wat stress ervaar met mijn werk, waardoor ik wel extra gefocust moet blijven en wat vaker thuis de rust opzoek om naar jouw audio’s te luisteren die doen me nog steeds heel goed. Het is fijn om reactie’s te krijgen van vrienden en bekenden maar het mooiste is dat al mijn kleren te groot zijn, heb nog niet veel nieuwe kleren gekocht, had nog wat kleiner maatjes in de kast maar binnenkort kom ik daar niet onderuit. Hoe fijn is dat 😄 Er zijn wel wat mensen in mijn omgeving die ik jouw naam heb gegeven omdat ze erom vroegen, ze zien natuurlijk wat er met mij gebeurt, ik hoop dat je dat niet erg vindt. Ben zo blij dat ik de stap heb gezet, en ontzettend dankbaar dat jij mij daarbij geholpen hebt.”
Anita

————————————————

“Nadat ik op 9 april bij jou een sessie heb gehad om mijn vliegangst te laten verdwijnen c.q te laten verminderen ben zeer relaxed thuis gekomen en had het vreemde gevoel om geen negatieve gevoelens te hebben ten opzichte van het vliegen. Toen ik op 29 april daadwerkelijk moest gaan vliegen was ik zeer kalm tot ongeveer een half uur voor vertrek. Ik heb toen de audio-opname die ik had ontvangen via mijn telefoon afgespeeld en merkte dat ik hierdoor zeer ontspannen werd zelfs tijdens het opstijgen van het vliegtuig was ik zeer ontspannen en heb dan ook de gehele vliegreis goed doorstaan zowel heen als terug. Al met al ben ik zeer blij dat ik die sessie heb gehad en mede daardoor ben ik niet meer angstig om in een vliegtuig te stappen. Hiervoor mijn hartelijke dank.”
Doede

————————————————

“Ik moet heel eerlijk zeggen dat ondanks de hele heftige periode ik zeker meer rust ervaar dan voorheen. Waar ik voorheen in de stress schoot heb ik zelf het gevoel dat dat vele malen minder is dan voorheen. Voor nu, ervaar ik het dus ook even als voldoende, maar… ik vond het zo’n gave ervaring dat ik wellicht ooit nog wel meer door wil met de ui af pellen en op zoek naar nog meer rust, maar vooralsnog merk ik dat ik in ieder geval al wel meer rust en vertrouwen heb. Super veel dank voor de bijzondere sessie, vind het echt enorm knap en bijzonder, hoe je voor jezelf hebt gekozen en dit allemaal op poten hebt gezet en mensen zon positievere wending/visie kan geven! Topper ben je!”
Fleur

————————————————

“Hallo AnneMeijs, Bedankt voor de twee mooie hypnose sessies! Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Ik voelde na de tweede hypnose sessie allemaal verschillende emoties door me heen gaan!
Moe, verdrietig, krachtig, blij. En alles door elkaar heen. Ik heb voor mijn gevoel wel stappen gezet in de juiste richting. Er is al een dun wegennetwerk bij mij geplaatst. En nu moet ik dat onderhouden en omzetten in mooie grote asfaltwegen. Mooi hoe jij dat omschrijft in het beeld van een wegennetwerk. Bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan! Ik kijk er met een warm en blij gevoel op terug. Mocht ik in de toekomst nog iets willen aanpakken dan weet ik je te vinden.”
L.R.

————————————————

“Hai gaat sinds de eerste hypnose stukken beter en is het vooral niet druk meer in m’n hoofd, dat dat zo kan is voor mij een stuk meer ontspannen. Doe vooral s’avonds op bed nog een “luister oefening“ om rust te creeren en dat helpt.”
Rinskje

————————————————

“Ik ben heel tevreden over de behandeling. Ik merk veel veranderingen. Ik heb geen trek meer in zoetigheid. Heb de hele dag een vol gevoel. Ik at tussen de middag op school 3 broodjes en een cup a soup. Nu had ik twee broodjes en een soepje. Maar dat was nog teveel. Moet er echt aan wennen dat ik geen zin in eten heb! Gisteravond het audiobestand geluisterd. Ook al om 22.15 uur naar bed gegaan. Audiobestand aan gezet, maar vanmorgen bedacht ik mij dat ik het einde niet heb gehoord, in slaap gevallen. Ben super positief dus!”
Jo

————————————————

“Hoi Annemeijs, Hierbij een terugkoppeling. Ja, ik merk dat ik rustiger reageer op situaties die me eerder boos hadden gemaakt. Erg fijn! De hypnose was heel fijn. Echt een unieke ervaring.”
Jasper

————————————————

“Zeer tevreden over de ondergane hypnose sessie tbv het stoppen met roken. Geen ontwenningsverschijnselen en goede audio ondersteuning voor thuis meegekregen. Super tevreden en blij als niet roker!”
Mark

————————————————

“Voor mijn angststoornis die ik al drie jaar heb, kwam ik bij Annemeijs. Door de hypnotherapie voelde ik me twee dagen na de hypnotherapie anders. Het angstige gevoel was met grote mate afgenomen. Na een tweede sessie heb ik vrijwel geen last meer gehad van mijn angsten. Natuurlijk af en toe een moment dat maar dat was ook snel weer verdwenen. Ook heb ik holistische EMDR gehad bij Annemeijs, vanwege een nare bevalling, en ook dit heeft mij positief geholpen. Ik kijk nu positiever terug op mijn bevalling, dat overheerst, in plaats van de teleurstelling en de angsten. Ik wil Annemeijs en Centrum Proza in een paar woorden samenvatten die als eerste in mij naar boven komen: warmte, positiviteit, aandacht, rust, verandering. Annemeijs neemt uitgebreid de tijd voor je en legt onduidelijkheden goed uit. Dit vond ik ontzettend fijn. Er werd niet op de klok gekeken maar voor Annemeijs is het belangrijk dat je echt goed geholpen wordt. Een mensen-mens. Ik kan het in ieder geval aan iedereen aanraden die net als ik last heeft van angststoornis. Het is het waard!”
Senna

————————————————

“Wat bijzonder! Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak bij Annemeijs. Ik voel me na deze eerste sessie krachtig, maar ook emotioneel. Dit omdat er iemand is die mij begrijpt en me begeleidt naar de persoon die ik ben en wil zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Dit is voor iedereen van toepassing, je hoeft niet problemen te ervaren om dit te doen. Dit zal elk mens goed doen, om je zelf te leren ontspannen, respecteren en jezelf in je kracht te kunnen zetten. Ontzettend bedankt en heel veel plezier en succes in de toekomst.”
Merel

————————————————

“Heel fijn hoe Annemeijs contact maakt met onze zoon en hoe zorgvuldig zij is in de terugkoppeling. Bijzonder hoe snel we resultaat waarnamen. Al de volgende dag merkten we dat hij blijer, lichter luchtiger was in zijn doen en laten. Ook heeft hij ‘s avonds geen ‘buien’ meer gehad voor het slapen gaan, terwijl dat met grote regelmaat voor kwam. Dank je wel, nogmaals.”
Miranda

————————————————

“Heel fijn contact met jou te hebben gehad! Bedankt voor de rust, fijne sfeer en vertrouwen! Ik heb het gevoel een beste stap gemaakt te hebben, heb meer zelfvertrouwen en kan de zaken beter loslaten en daar laten waar het hoort.”
Nienke

————————————————

“Het gaat goed met mij. Ik ben rustiger geworden in mijn hoofd. Ik reageer rustiger op onverwachte dingen. Als ik iets fout doe, dan raak ik niet in paniek. Ik hoef niet alles perfect te doen, wat ik eerst wel had. Dus het heeft wel effect gehad en daar ben ik heel blij mee. Ik doe de oefeningen ook. Wat die oefening betreft is het zeer fijn om naar jouw stem te luisteren. Je hebt een zeer warme, lieve stem en dat geeft me zeer ontspannen en prettig gevoel. Bedankt daarvoor.”
Theo

————————————————

“Na de sessies had ik het gevoel dat mijn mantra’s (zoals: Ik ben goed genoeg, ik mag mijn ruimte innemen, ik geef mijn grenzen aan) echt van binnenuit kwamen. Zo fijn. Verder merk ik: Ik geef gemakkelijker mijn mening, ik geef sneller mijn grenzen aan en ik doe alles vanuit rust en ontspanning. In bepaalde situaties kijk ik terug en denk ik ‘Ik heb het toch zomaar gedaan!’. Ik voel dat ik weer aan het roer sta van mijn eigen leven.”
Marthe

————————————————

“Het gaat goed. Het is net alsof ik in mijn basisgevoel (hoe omschrijf je zoiets?) rustiger en evenwichtiger ben. Heel fijn!”
Tietie

————————————————

“Ik heb zeker het gevoel “lichter” te zijn, en steviger, de zaken waar ik moeite mee had, aan te kunnen. Ik ervaar inwendig meer rust, en kan de zaken beter op afstand houden. Ook ben ik meer in balans qua emoties en overweldigd het me niet meer, tot nu toe dan…..Ik kon na de 1e sessie op de terugweg heel goed zien, waarom ik onverwerkte emoties bij me had, vanwege het constante moeten overleven….het viel a.h.w. op zijn plek. Bedankt daarvoor.”
Nynke

————————————————

“Bedankt voor de sessies. Omdat ik slecht bij mijn gevoel kan komen, heb ik nu voor het eerst het idee dat jouw aanpak echt binnenkomt.”
Pieter

————————————————

“De sessie heeft mij zeker geholpen. Zo val ik nu sneller in slaap en vind ik meer rust en ontspanning in mij zelf. Ook gedurende de dagen. Zeker de audio oefeningen welke ik vaak voor het slapen doe, helpen mij meer te ontspannen.”
Sebastiaan

————————————————

“Ik heb het als zeer positief ervaren. De eerste week na de hypnose heb ik mij wat ongemakkelijk gevoeld. Ik voelde geen zenuwachtig gevoel meer, wat ik maanden wel heb gevoeld en voelde mij een stuk rustiger, dat was even wennen, maar heel fijn!! De weken daarop ben ik weer stapje voor stapje dingen gaan ondernemen. Ik breng weer zelf de kids na school/ sport, ben weer na winkels geweest.. Heb geluncht met mijn gezin.. Al met al een zeer positief gevoel overgehouden aan de hypnose.”
I.

————————————————

“Het gaat met mij een stuk beter na de hypnose. Niet direct want tuurlijk heb ik het homeopathie effect. Maar toen ik daar door heen was voelde ik mij steeds weer meer in mijn kracht staan. Ik voel mij krachtiger en energieker. Vrij regelmatig hoor ik je stem voor het slapen gaan. Ik kan niet anders zeggen dat het een positieve ervaring is geweest die mijn leven weer aardig op de rit heeft gekregen. In ieder geval voor nu heel veel dank voor deze mooie ervaring en resultaten.”
Gea

————————————————

“Ik zou nog even laten weten hoe het nu met mij gaat. Ik heb het idee dat het consult bij jou mij erg heeft geholpen. Ook sta ik wat dichter bij mijzelf, en mijn gedachtengang is al stukken rustiger als alvorens. Ik maak zo nu en dan nog gebruik van de audio boodschap waarneer ik denk het nodig te hebben. Op mijn werk gaat het steeds beter, meer zelfvertrouwen.”
Maarten

————————————————

“Hartelijk, vakkundig, heldere uitleg, doeltreffend en een verrassend uitgebreide nazorg in de vorm van meegeven thuisoefeningen, tips en adviezen voor hoe nu verder. Dank!”
Julia

————————————————

“Ik denk dat de sessies hebben gemaakt waar ik nu sta, en dat is dat ik nu 11 kilo kwijt ben. Ik heb er voor gekozen om het wel onder begeleiding te doen van een consulent, waar ik wekelijks naar toe ga voor een weegmomentje, dus echt een stok achter de deur. Maar ik merk wel dat de knop om is. Ik heb heel duidelijk (visueel) waar ik het voor doe.”
Hannah

————————————————

“Ik wil je graag laten weten dat ik een aantal stappen heb gemaakt, nadat ik bij jou ben geweest. Ik ben buiten mijn comfortzone gegaan, mezelf overtuigd dat ik het kan! Door heel veel erover te praten en precies uit te leggen wat ik voel, merk ik dat ik steeds rustiger word. Ik heb met mijn vriend een heel goed gesprek erover gehad en waar ik eerst heel nerveus was (hart sloeg over, zweten, etc) werd ik steeds rustiger. Doordat ik realiseer dat de angst niet rationeel is, er kan niks gebeuren. Het is, zoals jij het ook omschreef, iets wat vroeger ooit is ontstaan, en door de jaren heen, heb ik er zelf een steeds groter ding van gemaakt. Ik merk dat de schaamte die ik ervoor heb, bijna groter is als de angst zelf. Ik wilde je dit graag mededelen, want door jou durf ik steeds meer stappen te zetten! Het heeft me enorm geholpen tot nu toe!”
Marjolein

————————————————

“Het gaat helemaal top! Ik ben nog steeds van het roken. En heb er niet heel veel moeite mee gehad. Neemt niet weg dat het niet vanzelf ging. Ben daarom ook een ambassadeur van je bedrijf geworden. Dikke pluim. En wat heb je een top baan.”
Ybele

————————————————

“Het gaat goed met mij! Ik heb door onze sessie meer inzichten gekregen in hoe ik naar situaties kijk en op wat voor manier ik de dingen op een andere manier kan benaderen. Ik luister regelmatig naar de audio oefeningen, zelfs m’n vriend doet dan mee 😉 Die heeft er ook veel aan. Nogmaals bedankt voor onze fijne sessie!”
Lys

————————————————

“Afgelopen week vertelde ik mijn moeder dat ik dit had gedaan, en probeerde te vertellen hoe ik het had ervaren en wat de effecten ervan waren. Ik merk dat “nee” zeggen tegen dingen die aangeboden worden me veel makkelijker af gaat, ik beter maat kan houden en vaker een bewust momentje heb voor ik iets pak, aanneem of koop. Waardoor ik bewuster besluit iets wel of niet te kopen/nemen. Inmiddels heb ik twee verjaardagen achter de rug waarbij ik praktisch niets op tafel heb aangeraakt in vorm van nootjes, hapjes oid. Vaak nam ik mijzelf dat altijd wel voor, maar zodra ik dan 1 had genomen bleef het doorgaan. Ik merk dat ik me daar nu bewuster van ben. Sinds de sessie ben ik twee kilo kwijt geraakt. Maar daarentegen merk ik niet direct dat ik rustiger wordt, maar ik heb meer het idee dat ik meer mijn grenzen aan het ervaren ben. Ik sta meer op mijn strepen en ervaar duidelijker wat mijn grens is en wanneer iemand daar in de buurt komt. Zoals ik al zei probeerde ik het aan mijn moeder te verwoorden en verklaren maar kwam niet verder als “het moet wel onderbewust zijn”. Al met al vind ik het een zeer positieve ervaring geweest en heb tot dusver de audio sessie/aanvullingen nog een aantal keer gedaan (de kamer-audio + de positieve suggesties).”
Hanna

————————————————

“‘Toevallig’ in aanraking gekomen met Centrum Proza en AnneMeijs. Wilde haar benaderen – vooral voor mijn werk als begeleider in sport en afvalgroep – maar ook gewoon omdat ik zelf heel nieuwsgierig en benieuwd was hoe een sessie zou zijn. Zou ik wel onder hypnose kunnen komen? En hebben we niet allemaal iets waaraan we zouden willen werken of een patroontje waar we steeds weer in vervallen? Ik vond het zò bijzonder en AnneMeijs stelt je zo op je gemak. Zou iedereen eigenlijk een keer voor zichzelf moeten doen. Echt doen!”
Tineke

————————————————

“Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, ik heb geen hartkloppingen meer als ik op bed lig en ben minder angstig!! Ik doe veel leuke dingen en ben veel leuke dingen aan het plannen waar ik super veel zin in heb en blij van word. Gister dacht ik nog, goh ik ben best wel gelukkig eigenlijk met alles wat ik nu doe. Dat was even een fijn momentje en ik merk dat ik die momentjes steeds vaker heb.”
Wytske

————————————————

“Het gaat heel erg goed met me sinds de hypnosesessie. Wat me opvalt en wat ook anderen opvalt, is dat ik vooral een stuk rustiger ben geworden sindsdien. Mijn taalgebruik is ook positief veranderd en mijn negatieve uitlatingen zijn verleden tijd. Het allermooiste van de sessie is toch wel geweest dat ik voor mijn gevoel nu echt heb losgelaten. Zelfs als ik nu aan het verleden denk, het voorheen negatieve actief opzoek, kan ik je vanuit de grond van mijn hart zeggen dat dat helemaal geen boosheid en onmacht meer bij me oproept. Mijn onderbewuste is dus ook positief veranderd en hoe mooi is dat! Dit gevoel hou ik vast.”
M.

————————————————

“Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een soort van ontspanning die ik zou kunnen gebruiken tijdens de bevalling. Annemeijs heeft me daar geweldig mee geholpen. Mijn bevalling liep uiteindelijk compleet anders dan dat ik voor ogen had. Ik had bedacht om thuis in bad bevallen en het ziekenhuis daar wilde ik absoluut niet heen. Dankzij de ontspanningsoefeningen van Annemeijs maakte het op het moment supreme eigenlijk niet meer uit waar ik was. Door de oefeningen bracht ik mezelf naar een plek waar ik graag wilde zijn en dit heeft mij ontzettend geholpen. De ontspanningsoefeningen zijn echt een aanrader, en in super veel situaties toepasbaar!”
Kim

————————————————

“Een behandeling bij annemeijs zou ik iedereen aanbevelen. Een prettige persoonlijkheid die specifiek naar de wensen en behoeftes kijkt en mij heel rustig door de hypnose heeft geholpen. Met respect en kracht gaat zij te werk. Een bijzondere ervaring! Een bijzondere praktijk!”
Linda

————————————————

“Hallo AnneMeijs, Ik ben vanmiddag geslaagd voor mijn rijexamen !!! Ik wil je ontzettend bedanken ! Heb je me zeker geholpen om weer vertrouwen te krijgen, niet alleen maar met de auto te rijden en niet bang te zijn, maar met alles wat ik doen! Ik weet heel goed dat ik ben de baas van mijn eigen leven en ik bepaal hoe alles loopt! Jij doet geweldig werk! Nogmaals bedankt!”
Anja

————————————————

“De hypnose voelde supergoed aan. Professionele begeleiding, door een super aardige en lieve vrouw. Je voelt je al snel op je gemak.”
Maddie

————————————————

“Beste AnneMeijs, Ik wil nog even zeggen dat ik zó dankbaar ben dat jij op mijn pad bent gekomen en dat ik de 1e sessie hypnose heb gedaan. Het heeft mij al zóveel gebracht! Ik wilde graag oude emoties en overtuigingen loslaten en afgelopen 15 jaar kwam ik al vaker EMDR tegen, maar op 1 of andere manier was het steeds niet het juiste moment. En dat vond ik wel vreemd, omdat ik wel de wil had om los te laten en verder te kunnen gaan. En nu weet ik waarom. Ik mocht hypnose bij jou doen ;).”
B.

————————————————

“Even een reactie op de sessie van een paar weken geleden. Na de sessie heb ik duidelijk veranderingen gemerkt. Veranderingen wat betreft zelfbeeld, zoals andere kleding/make-up uitproberen zonder dat ik meteen bang ben dat anderen het niet mooi gaan vinden. Ik merk ook dat mijn stem steeds krachtiger wordt. Qua fysiek contact en bindingsangst ben ik denk ook wel vooruit gegaan, al ben ik nog niet iemand tegen gekomen om de proef op de som te nemen, maar ik heb geen haast. Maar ik heb nu wel het idee dat ik meer open sta voor nieuwe mensen in wat voor vorm/relatie dat ook moge zijn.”
Hester

————————————————

“Ik ben werkelijk een ander mens geworden. De hypnosesessie heeft me dus heel erg geholpen. Nu moet ik wel zeggen dat ik aansluitend meteen op vakantie ben gegaan, sowieso voor mij altijd een ontspannen periode. Toch voel en zie ik grote veranderingen. Dus wat dat betreft heel erg bedankt.
In mijn vakantie heb ik niet heel intensief de audio-oefeningen kunnen doen. Bij thuiskomst doe ik de oefeningen nu met regelmaat en ze hebben een hele goede invloed op mijn gemoed/systeem. Kortom, het is voor mijn echt een openbaring. Ben er heel erg blij mee.”
Gerard

————————————————

“Bedankt voor de uitgebreide sessies en voor de tools die je mij hebt toegestuurd voor erna. Ik vond dat alles heel prettig en gemoedelijk is verlopen. Ik heb vertrouwen in de toekomst.”
Jan

————————————————

“Ik heb zeker iets aan de hypnose gehad en denk er nog vaak aan terug. Het heeft me een mooi inzicht gegeven. Het gaat stukken beter.”
Inez

————————————————

“Voordat ik bij jou kwam, stond ik op zo’n punt van… Ik moet nu echt iets doen. Dit kan niet langer. Wat moet ik? Het was alsof ik in een diepe put zat en zag het allemaal niet meer zo zitten. Vastgeroest in oude patronen ofzo. Waar ik me voorheen steeds zo zwaar voelde, heb ik nu het gevoel dat het leven weer makkelijker is. Ook thuis is het veel gezelliger en aangenamer. Mensen zeggen dat ik weer straal. Voel me lichter, blijer. Ik kom voor mezelf op en durf dingen te zeggen. Ik had nooit gedacht dat ik dit kon! Echt gaaf om te ontdekken dat ik het wel kan. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest.”
Chantal

————————————————

“Heb het gevoel opgewekter te zijn en kan weer meer lachen, heb weer plezier.”
Melanie

————————————————

“Ik voel me super, heb nog geen slechte dag gehad na de hypnose sessies, soms merk ik aan mijzelf dat ik het raar vind om hetgeen wat ik lang heb gevoeld niet meer te voelen. Denk echt dat het heeft geholpen.”
Anoniem

————————————————

“Ik heb van 1 behandeling nog nooit zo veel effect gehad. Fysiek voel ik me beter, meer zelfvertrouwen en ontspanning.”
Henk

————————————————

“Ik vind dat ik rustiger ben en niet meer zo’n focus heb op mijn eetgedrag. Dat scheelt wel duidelijk.”
Anoniem

————————————————

“Na de hypnose sessies nu dagelijks onderhoud door de dag te beginnen met jouw audio oefening van de grijze kamer. Hierdoor begin ik de dag vol kracht, energie en met beide benen op de grond. Er is veel veranderd in mijn leven na het verlies van mijn partner maar ik weet en ervaar dat ik zelf weer kleur kan geven aan dit leven. Dank je AnneMeijs voor dit prachtige cadeau.”
AnneMarie

————————————————

“Ik heb de hypnose sessie als erg prettig ervaren en merk in de periode daarna dat ik anders ben gaan denken. Dit is natuurlijk ook vanuit mezelf een bewuste keuze om anders te reageren. Ik ga bewust confrontaties aan die ik eerder uit de weg ging. Ik merk dat de emoties die ik hierbij ervaar steeds minder heftig zijn. Ik voel me van binnenuit positiever en kom ook rustiger over op andere mensen. Ik wist al duidelijk wat mijn mening is, maar uit deze nu ook makkelijker. Al met al een fijne positie. Ik krijg voelbaar meer zelfvertrouwen.”
Liesbeth

————————————————

“Ik ben anders gaan denken. Dit voelt als een bevrijding.”
Anoniem

————————————————

“Ik wil je graag bedanken dat jij degene was die me op een dieptepunt te woord hebt gestaan en me daarmee troost heeft geboden. Onuitwisbaar!”
Annie

————————————————

“De hypnose sessie was een erg leuke en bijzondere ervaring ik merk dat ik wel rustiger en minder gejaagd ben, dus dit is zeker positief! Snoep en lekkere dingen heb ik niet echt behoefte aan dus dat is ook beter geworden.”
Anoniem

————————————————

“Ik voel meer kracht, positiviteit en vreugde. Alsof dit nu eindelijk is verinnerlijkt en ik er zelf weer in geloof. Het voelt als een verliefdheid op het leven.”
Carla

————————————————

“Het heeft me heel erg geholpen. De audio sessie luister ik zo’n 2x per week. M’n leven is nu ook veel rustiger dan een half jaar geleden. Ben veel aan t lezen, boeken over persoonlijke ontwikkeling, biografieën. Denk ook zeker dat de hypnose er toe heeft bijgedragen. Ik ben nu vrolijker, energieker, rustiger, sterker, bewuster.”
Julia

————————————————

“De hypnose werkt nog steeds door. Op een positieve manier. Er is op de een of andere manier een deel van een last van me af gevallen.”
Anoniem

————————————————

“Hoi AnneMeijs, Er zijn vier weken voorbij na mijn eerste hypnose sessie met jou en ik ben verbaasd over mijn nieuwe eetgedrag. Ik heb vanaf de sessie tot nu aan toe nog geen koekje of snoepje meer gehad en dat was voor die tijd onmogelijk. Ik doe nog steeds de audio oefening van de koepelvormige grijze kamer en daar heb ik ook nog heel wat shit kunnen verbranden en tevens er weer positieve dingen kunnen plaatsen dus al met al super. En wat ik bijna zou vergeten te zeggen, er is inmiddels 5kg af. Ik vind het fantastisch wat er in deze 4 weken al veranderd is.”
Sjaak

————————————————

“Beste Annemeijs, Ben ongeveer 4 weken geleden bij je geweest, en wat een fijne bijzondere ervaring was dat. Het heeft mij zo goed gedaan ben nu veel vrolijker, heb een andere kijk op de dingen in het leven, maar vooral ben veel krachtiger geworden, wat ik ook zo nodig had. Vorige week met mijn zoontje bij je geweest, ook hij heeft het het als heel fijn ervaren… bij jou. Ook bij mijn zoontje zie ik veranderingen, rustiger etc. Ik raad het echt iedereen aan om naar jou toe te gaan, wat voor probleem het dan ook is. Annemeijs, heel erg bedankt ook namens mijn zoontje! en succes met je bijzondere baan!!”
groetjes Chantal&Ceryl

————————————————

“Ik ben voor mijn rijexamen geslaagd, dankzij de hypnose geen black-out gehad. Hartelijk bedankt!”
Wiepie

————————————————

“Ik merk zeker verbetering, veel meer energie! Ben milder, zachter ofzo. Op sommige momenten ervaar ik nog wel irritatie, maar herken het dan en probeer het los te laten. Dat gejaagde, die hartkloppingen heb ik niet meer gehad. Al met al ben ik dus wel heel enthousiast.”
Rineke

————————————————

“De omgang met verandering is af en toe nog wel spannend. Ik ga er nu rustiger mee om en durf beter te vragen en te overleggen (stel het niet uit).”
Anoniem

————————————————

“Na de hypnose voelde ik weer diep vertrouwen in mijn kracht om te veranderen. Vooral in contact komen met mijn innerlijk kind vond ik heel bijzonder. Ik voel me lichter.”
Anne

————————————————

“Daar waar ik vroeger paniek van kreeg, doe ik nu zonder erbij na te denken. Het gaat helemaal vanzelf. Ik doe het gewoon!”
Anoniem

————————————————

“Beste Annemeijs. Nadat ik bij jou ben weggegaan viel mij onderweg al op dat ik niet bang was in de auto. Thuis gekomen had ik meer energie dan anders. De volgende dag zei mijn moeder en later m’n zuster dat ik zo rustig was en helder uit m’n ogen keek. In de weken daarna gebeurde er veel privé, maar ik ben ondanks alles overeind gebleven en dat dank ik aan de hypnose (mijn idee). Ook mijn vermoeidheid is 90% minder vooral savonds merk ik dat heel erg. Ik ben vriendelijker naar m’n omgeving en relaxter in de dingen. Ik hoef niet zo veel meer. Elke dag luister ik naar je oefening en daarna doe ik vervolgens wat andere oefeningen. Dank je wel voor deze ervaring.”
Maria

————————————————

“Beste AnneMeijs, Ik vergeet je steeds te bedanken! Dit terwijl ik nu elke dag afsluit met jouw audio oefening. Ik vond de hypnose echt helemaal top!!”
Julia

————————————————

“De hypnose is mij zeer goed bevallen en ik voel me veel rustiger en stabieler. Heb navraag gedaan bij mijn kinderen en die merken echt een verschil.”
Saskia

————————————————

“Voorafgaand aan de sessie van AnneMeijs, was ik deels herstellende van een burn out. Probleem bij mij was dat ik spanning in mijn lijf bleef ervaren wat ik niet kon verklaren. Dit maakte mij boos/gefrustreerd en dit uitte zich in veel en vaak huilen. Ik werd moe van mijzelf en na alle mogelijke therapieën en behandelingen was ik ook wel uitgepraat. Alles was al een keer gezegd…
Toen AnneMeijs tegen gekomen en besloten contact met haar opnemen en een sessie af te nemen. Ik wist niet wat mij te wachten stond, maar AnneMeijs legt goed uit wat ze doet en waarom. Ik vond het fijn dat ik tijdens de sessie van AnneMeijs niet weer alles moest vertellen en overal diep op in hoefde te gaan. Dit keer kon ik er ontspannen bij gaan liggen terwijl zij het woord deed. Ik weet dat ik tijdens en na de sessie enorm heb gehuild. lk voelde ik mij ontspannen. In de weken erna merkte ik op dat de spanning die ik langere tijd in mijn lijf had ervaren, verdwenen was. Ik was rustiger en leek meer aan te kunnen en weer plezier te krijgen om dingen te ondernemen. Soms kreeg in in mijn hoofd drukte wat meestal ook spanning in mijn lijf maakte, alleen was dit niet het geval. Ik ben nog steeds verbaasd, maar ook zo blij dat 1 sessie voor mij zoveel teweeg heeft gebracht. Ik zal zeggen, wacht niet langer af, maar ga ervoor!”
Manon

————————————————

“Vorige week voor de allereerste keer in hypnose geweest bij Centrum Proza in Sneek. Omdat je toch niet helemaal weet wat je precies kan verwachten vond ik het best spannend maar AnneMeijs stelt je je helemaal op je gemak en is heel vriendelijk. Na een intake waarbij je je “probleem” en je wensen/doelen bespreekt ga je op een relaxte stoel liggen en begin je met de ontspannings’oefening’ en aansluitend ga je dan in hypnose. Maar je hoort en denkt en voelt gewoon alles nog, er kan niks tegen je zin gebeuren, echt niet! Ik vond het een bijzondere gewaarwording. Ik deed het om van mijn verslaving aan chocola, koekjes en chips etc af te komen. En ik moet zeggen, nu 1 week verder en 3 kilo kwijt omdat ik met erg weinig moeite nu gezonde keuzes kan maken en de chocola links kan laten liggen. Iets wat eerst echt onmogelijk was (!!!) dan raakte ik gelijk gestrest. Ik voel me veel positiever en opgewekter en heb ook minder last van zelfmedelijden en dus ook geen troost-eten meer nodig. Op alle fronten voel ik me beter. Succes allemaal. Het is ECHT een aanrader.”
Ollie

————————————————

“Mijn sessies bij AnneMeijs kan ik niet anders omschrijven dan dat ze behoorlijk de kern van mijn probleem geraakt heeft. Ik had al eerder kennis gemaakt met hypnose. Maar “deze” was veel dieper, emotioneler en dus met meer succes vol na afloop. Mijn probleem met mijn gewicht zit allang niet meer bij het eten en dus diëten volgen, zonder succes. Mijn probleem lag veel meer bij mijn zelfvertrouwen en het ontbreken hiervan. AnneMeijs had dit snel door en richtte de sessies dus meer hierop. Mijn eigenwaarde is omhoog gegaan en mijn zelfvertrouwen is weer meer in mijn lijf gekomen. AnneMeijs ik vertel graag over mijn ervaringen bij anderen puur om meer mensen te kunnen helpen met hun problemen. En zodra ik andere verbeter punten aan mijn eigen lichaam en brein wil geven denk ik gelijk aan jou voor nog een succesvolle sessie. Veel succes met je praktijk.”
Astrid

 

Ook tevreden over jouw behandeling?

We nodigen je graag uit om een waardering of korte review achter te laten op: www.centrumproza.nl/review of via Facebook: www.facebook.nl/centrumproza. Hierdoor kun jij met jouw ervaring ook andere mensen inspireren en motiveren.