AnneMeijs Schuurman

Hypnosetherapeut AnneMeijs Schuurman

Certified Hypnotist

Drijvende kracht achter Centrum Proza is AnneMeijs Schuurman. Als gediplomeerd Allround Hypnosetherapeut, gecertificeerd holistisch EMDR behandelaarYin Yoga docent, Teacher, Reader, Healer en HypnoBirthing® docent, heeft zij een grote passie om mensen te motiveren weer in hun eigen kracht te gaan staan. Uit eigen ervaring heeft ze ondervonden dat hypnose en energiewerk krachtige instrumenten zijn om (langdurige) problemen, angsten, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen om te vormen. Maar ook om prestaties te verbeteren of meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. Door hypnose ontstaat in korte tijd een gedragsverandering die je in staat stelt om het beste uit jezelf en het leven te halen. Centrum Proza is in 2015 opgestart.

 

Authentiek

Voor haar carrièreswitch heeft AnneMeijs projecten binnen de welzijnssector en gezondheidszorg gecoördineerd en samenwerkingsprocessen begeleid. Na een leerzaam burn-outproces in 2013 heeft ze besloten haar hart te volgen en haar talenten in te zetten om andere mensen verder te begeleiden op hun levenspad. Met directe hypnose, holistische EMDR, healing, reading en HypnoBirthing® als specialisme en AnneMeijs haar jarenlange ervaring met hypnose, is haar behandelwijze uniek. Voor Centrum Proza heeft AnneMeijs de nodige werkervaring opgedaan als hypnosetherapeut bij Hypnosecentrum Haarlemmermeer.

AnneMeijs is sprekend voorbeeld van hoe je een leven met je gezin voorop, combineert met terugkeren naar de rust in jezelf, om vanuit hier liefdevol te zorgen voor jezelf, je naasten en de wereld. Opvallend: alles wat ze liefdevol en vol enthousiasme uitdraagt, heeft ze zelf beleefd en doorleefd.

 

Oplossingsgericht

Als hypnosetherapeut en docent, maar ook als vrouw en moeder, is AnneMeijs betrokken en liefdevol. Zij doorziet relevante patronen en is oplossingsgericht. Hierbij zet zij zowel haar analytisch vermogen als haar intuïtie en empathisch vermogen in.

 

Persoonlijk

Bij Centrum Proza kom ik mensen tegen met zeer uiteenlopende klachten of hulpvragen. Maar in de basis komt ‘de oplossing’ bij velen op hetzelfde neer: Liefde voor jezelf, vertrouwen in jezelf, geloof in je eigen waarde. Met andere woorden: Jezelf aanvaarden.

Centrum Proza betekent: voor (pro) zelf aanvaarding (za). Want hiermee kun je werkelijk de balans herstellen tussen lichaam, mindset en geest, onbewuste patronen doorbreken, oude ballast loslaten en je eigen kracht aanspreken. Vanuit deze visie begeleid ik mensen om hun levenswensen te realiseren.

Hypnose is een prachtig hulpmiddel om de regie en eigendom over je eigen leven te nemen. Want jij hebt alles in huis om gelukkig en succesvol te zijn, maar soms weet je dat nog niet. Een hypnose sessie maakt je bewust van je eigen potentieel en ik doe er, vanuit mijn authentieke en neutrale begeleiding, nog een liefdevol schepje bovenop.

AnneMeijs Schuurman C.H. Hallo

 

Professionele ervaring

Opleidingen / specialisatie trainingen:

• Allround Hypnosetherapeut (Certified Hypnotist)
• Healing (Havingness Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling)
• Reading
• Teaching
• Holistische EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
• The Next Generation Virtuele Maagband Therapeut
• HypnoBirthing® docent – The Mongan Method
• Intuïtieve ontwikkeling – Havingness
• Yin Yoga docent (BIVAG)
• Assisted Yin (BIVAG)
• Kwantumhypnose
• Hypnose gevorderd
• Zelfhypnose, groepshypnose en pijnmanagement
• Hypnoanalyse
• Regressietherapie, deeltherapie en ideomotor responses
• Kinderhypnose
• Shiatsu therapeut
• Chinese Geneeskunde (TCM)
• Voedingsleer
• Social work
• Hersenen & Gedrag (Rijksuniversiteit Groningen)
• Sociale Omgeving & Gedrag (Rijksuniversiteit Groningen)
• Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie (Rijksuniversiteit Groningen)
• Werkmotivatie (Rijksuniversiteit Groningen)
• Coachend Leidinggeven
• Teambuilding & Teamcoaching

 

Ervaring van Petra

Ik vond het hele fijne en bijzondere sessies. Het fijne was vooral te danken aan AnneMeijs zelf. Ze heeft een warme uitstraling en een even zo warme persoonlijkheid, waardoor ik me gelijk op me gemak voelde bij haar. Er was dus gelijk een basis van vertrouwen en dit is voor deze behandelingen het belangrijkste wat er is, dat je vertrouwen hebt in je behandelaar, waardoor je je nog meer open kunt staan voor je behandeling. Daarnaast is zij een heel kundige vrouw, die meerdere technieken toe kan passen waar nodig. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen die open staat voor hypnotherapie. Ze is echt een kunstenaar op haar vakgebied.

Ervaring van Linda

Een behandeling bij annemeijs zou ik iedereen aanbevelen. Een prettige persoonlijkheid die specifiek naar de wensen en behoeftes kijkt en mij heel rustig door de hypnoses heeft geholpen. Met respect en kracht gaat zij te werk. Een bijzondere ervaring! Een bijzondere praktijk!

Ervaring van Senna

Ik wil Annemeijs en Centrum Proza in een paar woorden samenvatten die als eerste in mij naar boven komen: warmte, positiviteit, aandacht, rust, verandering. Annemeijs neemt uitgebreid de tijd voor je en legt onduidelijkheden goed uit. Dit vond ik ontzettend fijn. Er werd niet op de klok gekeken maar voor Annemeijs is het belangrijk dat je echt goed geholpen wordt. Een mensen-mens. Ik kan het in ieder geval aan iedereen aanraden. Het is het waard!

Ervaring van Theo

Het gaat goed met mij. Ik ben rustiger geworden in mijn hoofd. Ik reageer rustiger op onverwachte dingen. Als ik iets fout doe, dan raak ik niet in paniek. Ik hoef niet alles perfect te doen, wat ik eerst wel had. Dus het heeft effect gehad en daar ben ik heel blij mee. Ik doe de oefeningen ook. Wat die oefening betreft is het zeer fijn om naar jouw stem te luisteren. Je hebt een zeer warme, lieve stem en dat geeft me zeer ontspannen en prettig gevoel. Bedankt daarvoor.

Ervaring van Miranda

Heel fijn hoe Annemeijs contact maakt met onze zoon en hoe zorgvuldig zij is in de terugkoppeling. Bijzonder hoe snel we resultaat waarnamen. Al de volgende dag merkten we dat hij blijer, lichter luchtiger was in zijn doen en laten. Ook heeft hij ‘s avonds geen ‘buien’ meer gehad voor het slapen gaan, terwijl dat met grote regelmaat voor kwam. Dank je wel, nogmaals.

Ervaring van Nynke

Heel fijn contact met jou te hebben gehad! Bedankt voor de rust, fijne sfeer en vertrouwen! Ik heb het gevoel een beste stap gemaakt te hebben, heb meer zelfvertrouwen en kan de zaken beter loslaten en daar laten waar het hoort.

Ervaring van Maddie

De hypnose voelde supergoed aan. Professionele begeleiding, door een super aardige en lieve vrouw. Je voelt je al snel op je gemak.

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier de reviews…