Wie zijn wij?

AnneMeijs Schuurman, Hypnose Friesland, Sneek

Certified Hypnotist

Drijvende kracht achter Centrum Proza is AnneMeijs Schuurman. Als gediplomeerd Allround Hypnosetherapeut en holistisch EMDR behandelaar, heeft zij een grote passie om mensen te helpen hun levenswensen te realiseren. Uit eigen ervaring heeft ze ondervonden dat hypnose een krachtig instrument is om (langdurige) problemen, angsten, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen op te lossen. Maar ook om prestaties te verbeteren of meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. Door hypnose ontstaat in korte tijd een gedragsverandering die je in staat stelt om het beste uit jezelf en het leven te halen. Centrum Proza is in 2014 opgestart.

 

Authentiek

Voor haar carrièreswitch heeft AnneMeijs projecten binnen de welzijnssector en gezondheidszorg gecoördineerd en samenwerkingsprocessen begeleid. Na een leerzaam burn-outproces heeft ze besloten haar hart te volgen en haar talenten in te zetten om andere mensen verder te helpen op hun levenspad. Met directe hypnose en holistische EMDR als specialisme, is haar behandelwijze uniek. Voor Centrum Proza heeft AnneMeijs de nodige werkervaring opgedaan als hypnosetherapeut bij Hypnosecentrum Haarlemmermeer.

 

Oplossingsgericht

Als hypnosetherapeut en EMDR behandelaar, maar ook als vrouw en moeder, is AnneMeijs betrokken en liefdevol. Zij doorziet relevante patronen en is uiterst oplossingsgericht. Hierbij zet zij zowel haar analytisch vermogen als haar intuïtie en empathisch vermogen in.

Aanvullend op Centrum Proza inspireert AnneMeijs vele mensen door haar creatief schrijfwerk Kiezen voor geluk. De naam Proza, wat ‘voor’ (pro) ‘zelf aanvaarding’ (za) betekent, is dus tevens een verwijzing naar haar eigenheid.

 

Professionele ervaring

Opleidingen / specialisatie trainingen:

• Allround Hypnosetherapeut (Certified Hypnotist)
• Holistische EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
• The Next Generation Virtuele Maagband Therapeut
• Kwantumhypnose
• Hypnose gevorderd
• Zelfhypnose, groepshypnose en pijnmanagement
• Hypnoanalyse
• Regressietherapie, deeltherapie en ideomotor responses
• Kinderhypnose
• Shiatsu therapeut
• Chinese Geneeskunde (TCM)
• Voedingsleer
• Social work
• Hersenen & Gedrag (Rijksuniversiteit Groningen)
• Sociale Omgeving & Gedrag (Rijksuniversiteit Groningen)
• Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie (Rijksuniversiteit Groningen)
• Werkmotivatie (Rijksuniversiteit Groningen)
• Coachend Leidinggeven
• Teambuilding & Teamcoaching

 

Ervaring van Petra

Ik vond het een hele fijne en bijzondere sessie. Het fijne was vooral te danken aan AnneMeijs zelf. Ze heeft een warme uitstraling en een even zo warme persoonlijkheid, waardoor ik me gelijk op me gemak voelde bij haar. Er was dus gelijk een basis van vertrouwen en dit is voor deze behandelingen het belangrijkste wat er is, dat je vertrouwen hebt in je behandelaar, waardoor je je nog meer open kunt staan voor je behandeling. Daarnaast is zij een heel kundige vrouw, die meerdere technieken toe kan passen waar nodig. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen die open staat voor hypnotherapie en/ of EMDR. Ze is echt een kunstenaar op haar vakgebied.

Ervaring van Linda

Een behandeling bij annemeijs zou ik iedereen aanbevelen. Een prettige persoonlijkheid die specifiek naar de wensen en behoeftes kijkt en mij heel rustig door de hypnose heeft geholpen. Met respect en kracht gaat zij te werk. Een bijzondere ervaring! Een bijzondere praktijk!

Ervaring van Senna

Ik wil Annemeijs en Centrum Proza in een paar woorden samenvatten die als eerste in mij naar boven komen: warmte, positiviteit, aandacht, rust, verandering. Annemeijs neemt uitgebreid de tijd voor je en legt onduidelijkheden goed uit. Dit vond ik ontzettend fijn. Er werd niet op de klok gekeken maar voor Annemeijs is het belangrijk dat je echt goed geholpen wordt. Een mensen-mens. Ik kan het in ieder geval aan iedereen aanraden die net als ik last heeft van angststoornis. Het is het waard!

Ervaring van Theo

Het gaat goed met mij. IK ben rustiger geworden in mijn hoofd. Ik reageer rustiger op onverwachte dingen. Als ik iets fout doe, dan raak ik niet in paniek. Ik hoef niet alles perfect te doen, wat ik eerst wel had. Dus het heeft wel effect gehad en daar ben ik heel blij mee. Ik doe de oefeningen ook. Wat die oefening betreft is het zeer fijn om naar jouw stem te luisteren. Je hebt een zeer warme, lieve stem en dat geeft me zeer ontspannen en prettig gevoel. Bedankt daarvoor.

Ervaring van Miranda

Heel fijn hoe Annemeijs contact maakt met onze zoon (6) en hoe zorgvuldig zij is in de terugkoppeling. Bijzonder hoe snel we resultaat waarnamen. Al de volgende dag merkten we dat hij blijer, lichter luchtiger was in zijn doen en laten. Ook heeft hij ‘s avonds geen ‘buien’ meer gehad voor het slapen gaan, terwijl dat met grote regelmaat voor kwam. Dank je wel, nogmaals.

Ervaring van Nynke

Heel fijn contact met jou te hebben gehad! Bedankt voor de rust, fijne sfeer en vertrouwen! Ik heb het gevoel een beste stap gemaakt te hebben, heb meer zelfvertrouwen en kan de zaken beter loslaten en daar laten waar het hoort.

Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier de reviews…