Intakegesprek

Voorafgaand aan hypnose

Een succesvolle hypnose sessie start met een goed intakegesprek* en duidelijke informatie. In dit gesprek praten we uitgebreid over jouw hulpvraag, persoonlijke behoefte, verwachtingen en wensen. Hiermee wordt de vertaalslag gemaakt naar de meest effectieve hypnose sessie voor jou. Want elke sessie is persoonlijk maatwerk. Vertrouwen en een goed gevoel bij elkaar zijn voor ons van grote waarde voorafgaand aan hypnose. We nemen voldoende tijd om eventuele spanningen, onzekerheden of onduidelijkheden weg te nemen. Zodat jij voluit kunt genieten van deze unieke belevenis.

*Wij bieden geen losse, vrijblijvende intakegesprekken aan. De intake is altijd gekoppeld aan de eerste hypnose sessie bij Centrum Proza en zit bij het sessietarief inbegrepen.

Lees hier alles over onze verschillende sessies…

 

Informatie voorziening

Voordat je in hypnose gaat, wordt exact en transparant uitgelegd hoe hypnose werkt. Je krijgt duidelijke instructies over hoe jij samen met de hypnosetherapeut de sessie optimaal kunt laten slagen. Ook geven we advies over hoe jij thuis, na de sessie, de werking van de hypnose kunt versterken en zelf invloed kunt uitoefenen op een positieve mindset en goede gevoelens.

Uniek aan onze werkwijze is dat je na afloop een ondersteunende audio voor thuis ontvangt.

 

Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Hoe kunnen wij er zijn voor jou?

Directe hypnose is een krachtige behandeling om laag voor laag tot de werkelijke kern (de oorsprong) van jouw probleem te komen en hier wenselijk veranderwerk te verrichten. Onze hypnosetechnieken gaan voorbij de stugge, vermijdende, buitenkant van het probleem. Ze werken sterk in het onderbewustzijn, doorbreken diep opgeslagen patronen en herstellen de innerlijke balans. Op een uiterst ontspannen en plezierige manier. Lees hier alles over onze hypnose sessies…