Tarieven

Tarief volwassenen

Wij hanteren een vast tarief voor volwassenen vanaf 18 jaar, te weten:
€ 120,- (incl. BTW) per sessie.

Het tarief voor pubers van 14 t/m 17 jaar, is:
€ 100,- (incl. BTW) per sessie.

Let op: Verderop deze pagina bieden we ook een aantal aantrekkelijke pakket kortingen aan.

Jij ontvangt hiervoor:
√ Maatwerk: Een krachtige sessie die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen.
√ 1 tot 1,5 uur persoonlijke begeleiding: Er is altijd ruimte voor eventuele uitloop. Wij vinden het belangrijk voldoende tijd voor je vrij te maken, zonder enige tijdsdruk.
√ Volledige informatievoorziening: Wij zijn erg secuur in het geven van passende uitleg en op maat advies.
√ Snel resultaat: Wij gaan voor optimaal en blijvend resultaat, binnen 1 tot maximaal 3 hypnose sessies. In 8 van de 10 gevallen blijkt één hypnose sessie al voldoende om veranderingen te maken.
√ Nazorg & audio’s: Uniek aan onze werkwijze is dat je na afloop passende audio‘s en oefeningen ontvangt, ter nazorg en onderhoud.

Op het gebied van Afvallen, Burn-out en het Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining bieden wij geen eenmalige hypnose sessie aan. Voor Afvallen en Burn-out hanteren wij 3 sessies, het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld).

 

Pakket kortingen

Deep fix
Hypnose Krachtsessie en Dieptesessie (binnen 4 weken) op één thema, inclusief audio: € 240,- tijdelijk € 229,-

All-in
Hypnose Krachtsessie, Dieptesessie en op maat 3de sessie voor blijvend effect (binnen 8 weken) op één thema, inclusief audio: € 360,- tijdelijk € 339,-

Stoppen met roken
2 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio: € 240,- tijdelijk € 219,-

Blijvend afvallen
3 krachtige hypnose sessies (binnen 6 weken), inclusief op maat audio: € 360,- tijdelijk € 329,-

Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining
5 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio’s: Landelijke adviesprijs € 699,- tijdelijk € 559,-

Burn-out de baas
3 krachtige hypnose sessies (binnen 12 weken), inclusief op maat audio en thuis-oefeningen: € 360,- tijdelijk € 329,-

Het tarief van een pakket dient voorafgaand aan de eerste sessie via bankbetaling te zijn voldaan. Meld bij het inplannen van een afspraak dat je kiest voor een pakket.

 

Waardevol

Directe hypnose bij Centrum Proza is een waardevolle investering in jezelf, jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Een bijzondere ervaring die je altijd bij zal blijven.

 

Vergoeding

Ondanks de effectiviteit en hoge slagingskans van directe hypnose, wordt deze vorm in Nederland (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Daar waar bij reguliere hypnotherapie, gesprekstherapie en coaching al gauw 5 tot 10 behandelingen nodig zijn, volstaan bij directe hypnose meestal 1 tot 3 sessies om het gewenste resultaat te bereiken. Zelfs met een kleine vergoeding door zorgverzekeraars ben je in alle gevallen goedkoper uit met directe hypnose.

Centrum Proza biedt onafhankelijke paramedische zorg. Voor directe hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

 

Gecertificeerde diensten

Centrum Proza werkt met een ervaren Allround Hypnosetherapeut, waarvan de diplomering en bijscholingen zijn geaccrediteerd door het KTNO/BATC. De gehanteerde hypnosetechnieken zijn tevens gecertificeerd vanuit het Jeffrey Stephens Change Protocol (Certified Hypnotist, Direct Hypnosis). Centrum Proza is Wkkgz-geregistreerd.
Jeffrey-Stephens-Certified-Hypnotist

 

Geschilleninstantie

Heb jij, ondanks alle zorgvuldigheid die wij betrachten bij het uitvoeren van ons vak, toch een klacht? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Centrum Proza is volgens de wet Wkkgz aangesloten bij geschilleninstantie Quasir.