Tarieven 2022

**Vanaf 1 maart 2023 start ik weer met individuele trajecten en hypnose sessies. Op een nieuwe locatie in het prachtige Balk, Friesland. Na zeven mooie jaren in Sneek, was het tijd voor vernieuwing. De nieuwe praktijkruimte ‘aan huis’ wordt momenteel gebouwd. Tot de oplevering heb ik meer tijd en ruimte vrijgemaakt voor mijn prachtige gezin en werk ik mee aan het bedrijf MiCellF bv, dus is Centrum Proza tijdelijk gesloten (m.u.v. de Zwanger (y)in verbinding cursussen).

 

Onze voordelen

√ Maatwerk: Elke hypnose sessie wordt afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen, waardoor de behandeling altijd maatwerk is.
√ Persoonlijke begeleiding, zonder tijdsdruk: We kijken wat jij nodig hebt voor goed resultaat en zullen een sessie nooit vanwege tijdsdruk afbreken.
√ Volledige informatievoorziening: Wij zijn erg secuur in het geven van passende uitleg en op maat advies.
√ Nazorg & audio: Uniek aan onze werkwijze is dat je na afloop een ondersteunende audio en tips ontvangt, ter nazorg en onderhoud.
√ Waardevol: Directe hypnose bij Centrum Proza is een waardevolle investering in jezelf, jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Een bijzondere ervaring die je altijd bij zal blijven.

 

Vergoeding

Ondanks de effectiviteit en hoge slagingskans van directe hypnose, wordt deze vorm in Nederland (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Daar waar bij reguliere hypnotherapie, gesprekstherapie en coaching al gauw 5 tot 10 behandelingen nodig zijn, focussen wij ons op gemiddeld 2 tot 3 sessies. Zelfs met een kleine vergoeding door zorgverzekeraars, ben je in alle gevallen goedkoper uit met directe hypnose.

Centrum Proza biedt onafhankelijke paramedische zorg. Voor directe hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

 

Gecertificeerde diensten

Centrum Proza werkt met een ervaren Allround Hypnosetherapeut, waarvan de diplomering en bijscholingen zijn geaccrediteerd door het KTNO/BATC. De gehanteerde hypnosetechnieken zijn tevens gecertificeerd vanuit het Jeffrey Stephens Change Protocol (Certified Hypnotist, Direct Hypnosis). Centrum Proza is Wkkgz-geregistreerd.
Jeffrey-Stephens-Certified-Hypnotist

 

Geschilleninstantie

Heb jij, ondanks alle zorgvuldigheid die wij betrachten bij het uitvoeren van ons vak, toch een klacht? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Centrum Proza is volgens de wet Wkkgz aangesloten bij geschilleninstantie NIBIG.