Tarieven 2023

Onze voordelen

√ Maatwerk: Elke hypnose sessie wordt afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen, waardoor de behandeling altijd maatwerk is.
√ Persoonlijke begeleiding, zonder tijdsdruk: We kijken wat jij nodig hebt voor goed resultaat en zullen een sessie nooit vanwege tijdsdruk afbreken.
√ Volledige informatievoorziening: Wij zijn erg secuur in het geven van passende uitleg en op maat advies.
√ Nazorg & audio: Uniek aan onze werkwijze is dat je na afloop een ondersteunende audio en tips ontvangt, ter nazorg en onderhoud.
√ Waardevol: Directe hypnose bij Centrum Proza is een waardevolle investering in jezelf, jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Een bijzondere ervaring die je altijd bij zal blijven.

 

Vast tarief

Wij hanteren een vast tarief voor volwassenen vanaf 18 jaar, te weten:
€ 165,- (incl. BTW) per losse hypnose sessie.

Het tarief voor pubers van 14 t/m 17 jaar, is:
€ 135,- (incl. BTW) per hypnose sessie.

 
Let op: Hieronder bieden we pakket kortingen aan.

Op het gebied van Afvallen, Burn-out, Angst- of Paniekaanvallen en het Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining bieden wij geen eenmalige hypnose sessie aan. Voor Afvallen, Burn-out, Angst- en Paniekaanvallen hanteren wij 3 sessies. Het Virtuele Maagband Programma omvat 5 sessies (zoals landelijk is vastgesteld). Allen met een pakket korting.

 

Pakket kortingen

Deep fix (2 sessies)
Hypnose Krachtsessie en Dieptesessie op één thema, inclusief audio: € 330,- pakket korting € 299,-

All-in (3 sessies)
Hypnose Krachtsessie, Dieptesessie en op maat 3de sessie voor extra verdieping en bekrachtiging op één thema, inclusief audio: 495,- pakket korting € 459,-

Stoppen met roken
2 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio: € 330,- pakket korting € 299,-

Blijvend afvallen
3 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio: € 495,- pakket korting € 459,-

Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining
5 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio’s: € 990,- pakket korting € 699,-

Burn-out de baas
3 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio’s en thuis-oefeningen: € 495,- pakket korting € 459,-

 
Wanneer jij gebruik wilt maken van een van onze pakket kortingen, dan dient het volledige tarief van een pakket na afloop van de eerste hypnose sessie via bankbetaling te worden voldaan*. Meld bij het inplannen van een afspraak dat je kiest voor een pakket. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een betaling per losse sessie; dan vervalt de korting.

*Wij vinden het belangrijk dat jij een fijne ervaring met ons hebt. Dus mocht jij besluiten om, om wat voor reden dan ook, niet alle hypnose sessies behorend bij het pakket te gebruiken, dan rekenen wij per volbrachte sessie het losse sessie tarief. Het teveel betaalde bedrag minus € 12,50 administratiekosten, ontvang jij retour. Daar maken wij geen enkel probleem van.

 

Vergoeding

Ondanks de effectiviteit en hoge slagingskans van directe hypnose, wordt deze vorm in Nederland (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Daar waar bij reguliere hypnotherapie, gesprekstherapie en coaching al gauw 5 tot 10 behandelingen nodig zijn, focussen wij ons op gemiddeld 2 tot 3 sessies. Zelfs met een kleine vergoeding door zorgverzekeraars, ben je in alle gevallen goedkoper uit met directe hypnose.

Centrum Proza biedt onafhankelijke paramedische zorg. Voor directe hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

 

Gecertificeerde diensten

Centrum Proza werkt met een ervaren Allround Hypnosetherapeut, waarvan de diplomering en bijscholingen zijn geaccrediteerd door het KTNO/BATC. De gehanteerde hypnosetechnieken zijn tevens gecertificeerd vanuit het Jeffrey Stephens Change Protocol (Certified Hypnotist, Direct Hypnosis). Centrum Proza is Wkkgz-geregistreerd.
Jeffrey-Stephens-Certified-Hypnotist

 

Geschilleninstantie

Heb jij, ondanks alle zorgvuldigheid die wij betrachten bij het uitvoeren van ons vak, toch een klacht? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Centrum Proza is volgens de wet Wkkgz aangesloten bij geschilleninstantie NIBIG.