Hypnose Dieptesessie

Definitieve oplossing

De hypnose Dieptesessie lost de diepliggende, onbewuste, kern van een probleem definitief op. Het werkt op een doeltreffende en veilige manier. Zonder langdurig en pijnlijk in het verleden te hoeven graven of heftige emoties te moeten herbeleven. Met de Dieptesessies kom je veelal direct tot de werkelijke oorsprong van jouw probleem, zoals die zit opgeslagen in het onderbewustzijn. Het is een sterke activeerder van je zelfherstellend vermogen en geeft inzicht in de oorzaak van de klacht. Lees hier alles over het ontstaan van een probleem…

De Dieptesessie is ook uitermate geschikt om (on)bewuste vastgeroeste patronen, oud zeer en onvrede los te laten en vicieuze cirkels te doorbreken. Het kan inzichten geven over het hoe & waarom iets op je pad komt of waarom iets in je leven steeds maar niet lukt. Daarnaast kan het je ook helpen in de zoektocht naar jouw levensmissie.

De hypnose Dieptesessie is altijd een vervolg op de Krachtsessie. Lees hier alles over de hypnose Krachtsessie…

 

Directe hypnosetherapie

Tijdens de hypnose Dieptesessie worden krachtige interventies vanuit de regressietherapie, deeltherapie, ideomotor responses, Inner Child, NLP en holistische EMDR ingezet. Deze technieken brengen je bij de daadwerkelijke oorsprong van het ‘probleem’ in het onderbewustzijn, om deze vervolgens emotioneel te ontladen en permanent op te lossen.

Door de combinatie van sterke mentale focus, lichamelijke ontspanning en directe inducties (technieken om in hypnose te gaan) wordt de uiterlijke, bewuste, laag van het probleem moeiteloos gepasseerd.

 

Ervaring van Julia

Dit is wederom een super gave zeer doeltreffende sessie geweest. Ik heb al menig andere therapie en training gehad. Soms uit noodzaak, soms interesse, soms beide. Maar geen van deze methoden heeft het effect gehad wat ik nu bij deze dieptesessie mocht ervaren. Ik heb er zóveel aan!

Ervaring van Trynke

De tweede sessie heeft echt veel goeds gebracht. Ik durf meer, heb veel minder last van paniek (nu alleen in kleine mate en als ik moe ben), voel me zelfverzekerder en geniet meer.
Echt heel fijn!

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…