Hypnose Dieptesessie

Inzicht in de oorsprong

De hypnose Dieptesessie heelt de diepliggende, onbewuste, kern van een probleem of klacht. Het werkt op een doeltreffende en veilige manier. Zonder langdurig en pijnlijk in het verleden te hoeven graven of heftige emoties te moeten herbeleven. Met de Dieptesessies kom je veelal tot de werkelijke oorsprong van jouw probleem, zoals die zit opgeslagen in het onderbewustzijn. Het is een sterke activeerder van je zelfherstellend vermogen en geeft inzicht in de oorzaak van de klacht. Lees hier alles over het ontstaan van een probleem…

De Dieptesessie is ook uitermate geschikt om (on)bewuste vastgeroeste patronen, oud zeer en onvrede los te laten en vicieuze cirkels te doorbreken. Het kan inzichten geven over het hoe & waarom iets op je pad komt of waarom iets in je leven steeds maar niet lukt. Daarnaast kan het je ook helpen in de zoektocht naar jouw levensmissie.

De hypnose Dieptesessie is altijd een vervolg op de Krachtsessie. Lees hier alles over de hypnose Krachtsessie…

 

Directe hypnosetherapie

Tijdens de hypnose Dieptesessie worden krachtige interventies vanuit de regressietherapie, deeltherapie, ideomotor responses, Inner Child, NLP en holistische EMDR ingezet. Deze technieken brengen je bij de oorsprong van het ‘probleem’ in het onderbewustzijn, om deze vervolgens emotioneel te ontladen en te helen.

Door de combinatie van sterke mentale focus, lichamelijke ontspanning en directe inducties (technieken om in hypnose te gaan) wordt de uiterlijke, bewuste, laag van het probleem moeiteloos gepasseerd.

 

Ervaring van Julia

Dit is wederom een super gave zeer doeltreffende sessie geweest. Ik heb al menig andere therapie en training gehad. Soms uit noodzaak, soms interesse, soms beide. Maar geen van deze methoden heeft het effect gehad wat ik nu bij deze dieptesessie mocht ervaren. Ik heb er zóveel aan!

Ervaring van Trynke

De tweede sessie heeft echt veel goeds gebracht. Ik durf meer, heb veel minder last van paniek (nu alleen in kleine mate en als ik moe ben), voel me zelfverzekerder en geniet meer.
Echt heel fijn!

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…

 

Hypnose helpt

Zodra jij weer volledig in je eigen kracht staat en als het ware jouw bestaansrecht claimt, ben jij zelf in staat om blokkades los te laten, vicieuze cirkels te doorbreken, jouw mindset positief te versterken en elke dag te leven én denken op een manier die recht doet aan jouw ware zelf.

In hypnose kun jij definitief afstand doen van alles wat niet langer positief is voor jou. Het is een grote schoonmaakactie voor je onderbewustzijn. Hypnose herstelt de innerlijke balans. Het activeert een proces van loslaten en transformatie. Tijdens een hypnose sessie wordt de vertaalslag gemaakt naar het verankeren van – voor jou – helpende overtuigingen en wenselijke gevoelens. Daarnaast krijg je na een sessie handvatten en een ontspannende audio mee naar huis om je onderbewustzijn zelf te kunnen reinigen van algemene negatieve gedachten. Een levensveranderende investering in jezelf!