Virtuele Maagband en hypnotische Maagverkleining

Hypnose biedt dé oplossing!

Herkenbaar?

• Je hebt al van alles geprobeerd om je worsteling met eten en gewicht op te lossen, maar er is nauwelijks of zelfs geen wezenlijke of blijvende verandering.
• Stressvolle en emotionele ervaringen versterken je behoefte om (overmatig) te eten of te snoepen.
• Je hebt (grote) moeite jezelf te accepteren, omdat je niet het ideale gewicht, lichaam of eetgedrag hebt.
• Je bent het ZAT dat je eetgedrag en gewicht steeds je leven beheersen. Je verlangt naar grip op eten, in plaats van dat eten de baas is over jou.
• Je bent klaar met je saboterende gedrag, belemmerende gedachtes en gevoelens. Je bent bereid om dit voor eens en voor altijd voor jezelf te doorbreken.
• Je bent bereid gezonde keuzes te maken en te investeren in de liefde voor jezelf…

… Dan bieden wij een verrassende, fijne en efficiënte oplossing voor jou. Hypnose werkt namelijk uiterst effectief op het gebied van gewichtsbeheersing.

 

Maagband of Maagverkleining

Moeiteloos en blijvend afvallen kan nu namelijk ook middels ons succesvolle Virtuele Maagband Programma of de hypnotische Maagverkleining. Wij zijn volledig gecertificeerd om jou op een succesvolle wijze te begeleiden naar jouw ideale gewicht. Daar waar wij met onze reguliere hypnose sessies op het gebied van gewichtsbeheersing al binnen drie sessies geweldige resultaten boeken, kunnen wij door het aanleggen van een Virtuele Maagband of Maagring nog doelgerichter en specialistischer werken. Daarnaast bieden wij als één van de weinige therapeuten in Nederland ook de hypnotische Maagverkleining aan.

 

Effectieve behandeling

Waar ongeveer 50% van de mensen gebaat is bij een reguliere maagband, is de virtuele maagband met 82,3% veel effectiever. Het onderbewustzijn van de mens kent geen verschil tussen realiteit en verbeelding. Jouw lichaam zal in hypnose ervaren alsof er een echte maagband is geplaatst en de positieve suggesties omtrent jouw wenselijke eetgedrag voor waar aannemen. Een belangrijke bijkomstigheid: Het is zonder enig risico op complicaties, zonder narcose, zonder littekens, zonder herstelperiode, financieel voordeliger, een veilig alternatief en wereldwijd getest. Je slankt nog beter af, omdat je met dit programma ook de onderbewuste oorzaken aanpakt. Een win-win situatie.

 

Unieke oplossing

Wat ons onderscheidend maakt is dat wij ons volledig afstemmen op jouw behoeften en doelstellingen, waardoor de behandeling dus 100% maatwerk is. Ieder mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Samen met jou beoordelen wij welke technieken nodig zijn voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarnaast maken wij geen gebruik van een lichte trance, zoals de meeste Virtuele Maagband Programma’s doen, maar combineren wij het met onze jarenlange ervaring met de meest diepe vorm van hypnose.

 

Vijf sessies

Zowel het Virtuele Maagband Programma als de hypnotische Maagverkleining omvat een traject van 5 sessies, waarin we de meest diepe vorm van hypnose combineren met doeltreffende NLP technieken én de meest recente inzichten over de werking van het menselijk lichaam. Ook ontvang jij leefregels en een passende audio voor thuis, ter nazorg. Wij verwachten dat je de leefregels en audio minimaal 40 dagen na de eerste hypnose sessie zult gaan hanteren, om zo het beste resultaat te bereiken.

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven… Wij hanteren een aantrekkelijk ‘Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining’ pakket.

 

Ervaring van Hilda S.

Een behandeling bij Annemeijs kan ik zeker iedereen aanraden. Zij kijkt echt naar de persoon en stemt heel goed af op wat je nodig hebt. Zelf ben ik bij haar vanwege het afvallen, en dat gaat vanaf dag 1 super goed. Zij zet je volledig in je eigen kracht, zodat het ook niet voelt als een opgave of een strijd. Ik verlies elke week bijna 2 kilo, en ik ben nu bezig in de 6e week en het gaat nog steeds prima. Ik ben aangenaam verrast en verbaasd dat het zo ook kan en mag gaan. En ik ben Annemeijs hier zeer dankbaar voor.

Ervaring van Jo

Ik ben heel tevreden over de behandeling. Ik merk veel veranderingen. Ik heb geen trek meer in zoetigheid. Heb de hele dag een vol gevoel. Ik at tussen de middag op school 3 broodjes en een cup a soup. Nu had ik twee broodjes en een soepje. Maar dat was nog teveel. Moet er echt aan wennen dat ik geen zin in eten heb! Ben super positief dus!

Ervaring van Julia

Hartelijk, vakkundig, heldere uitleg, doeltreffend en een verrassend uitgebreide nazorg in de vorm van meegeven thuisoefeningen, tips en adviezen voor hoe nu verder. Dank!

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Maximaal resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is de krachtigste vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.