Virtuele Maagband en hypnotische Maagverkleining

Hypnose biedt een oplossing

Herkenbaar?

• Je hebt al van alles geprobeerd om je worsteling met eten en gewicht op te lossen, maar er is nauwelijks of zelfs geen wezenlijke of blijvende verandering.
• Stressvolle en emotionele ervaringen versterken je behoefte om (overmatig) te eten of te snoepen.
• Je hebt (grote) moeite jezelf te accepteren, omdat je niet het ideale gewicht, lichaam of eetgedrag hebt.
• Je bent het zat dat je eetgedrag en gewicht steeds je leven beheersen. Je verlangt naar grip op eten, in plaats van dat eten de baas is over jou.
• Je bent klaar met je saboterende gedrag, belemmerende gedachtes en gevoelens. Je bent bereid om dit voor jezelf te doorbreken.
• Je bent bereid gezonde keuzes te maken en te investeren in de liefde voor jezelf.

Hypnose ondersteunt bij afvallen. Op een effectieve, ontspannende en verrassende manier.

 

Maagband of Maagverkleining

Onze bijzondere begeleiding in het proces van blijvend afvallen, kan ook middels het Virtuele Maagband Programma of de hypnotische Maagverkleining. Daar waar wij met onze reguliere hypnose sessies op het gebied van gewichtsbeheersing al met drie sessies mooie resultaten boeken, kunnen wij door het aanleggen van een Virtuele Maagband of Maagring nog specialistischer werken. De Virtuele Maagband gaat niet alleen over minder eten; het gaat vooral over het aanpakken van de onbewuste reden van het overgewicht. Want vanuit het onderbewustzijn zijn ergens processen gestart die dit veroorzaken en in stand houden. Heel vaak zijn die terug te voeren naar de jeugd. Al die dingen gaan we samen onderzoeken, zodat je oude ballast los kunt laten en nieuwe patronen kunt ontwikkelen. Patronen voor een gezonde leefstijl, maar vooral ook een nieuwe, liefdevollere kijk op jezelf.

 

Effectieve behandeling

Hypnose is een ontspannen en positieve therapievorm om je ideale gewicht (afvallen) te realiseren, zonder een beleving van diëten. Het helpt je om de relatie met jezelf en je eetgedrag positief te veranderen en er wordt gewerkt aan een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Tevens besteden we aandacht aan het vergroten van jouw innerlijke rust, tevredenheid, vitaliteit en levensvreugde.

Onze begeleiding is oplossingsgericht en wordt afgestemd op jouw hulpvraag, persoonlijke behoefte en wensen. Hypnose is altijd maatwerk.  Het onderbewustzijn van de mens kent geen verschil tussen realiteit en verbeelding. Jouw lichaam kan in hypnose ervaren alsof er een echte maagband is geplaatst en de positieve suggesties omtrent jouw wenselijke eetgedrag voor waar aannemen. Een belangrijke bijkomstigheid: Het is zonder enig risico op complicaties, zonder narcose, zonder littekens, zonder herstelperiode, financieel voordeliger, een veilig alternatief en wereldwijd getest. Je slankt doelgerichter af, omdat je met dit programma ook de onderbewuste oorzaken aanpakt. Een win-win situatie.

 

Unieke oplossing

Wat ons onderscheidend maakt is dat wij ons volledig afstemmen op jouw behoeften en doelstellingen, waardoor de behandeling dus 100% maatwerk is. Ieder mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Samen met jou beoordelen wij welke technieken nodig zijn voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarnaast maken wij geen gebruik van een lichte trance, zoals de meeste Virtuele Maagband Programma’s doen, maar combineren wij het met onze jarenlange ervaring met de meest diepe vorm van hypnose.

 

Vijf sessies

Zowel het Virtuele Maagband Programma als de hypnotische Maagverkleining omvat een traject van 5 sessies, waarin we de meest diepe vorm van hypnose combineren met doeltreffende NLP technieken én de meest recente inzichten over de werking van het menselijk lichaam. Deze sessies zijn bedoeld om niet alleen eetpatronen te veranderen, maar ook om de diepe oorzaken aan te pakken. Ook ontvang jij leefregels en diverse passende audio’s voor thuis, ter nazorg. Wij verwachten dat je de leefregels en audio’s minimaal 40 dagen na de eerste hypnose sessie zult gaan hanteren, om zo het beste resultaat te bereiken.

 

Ervaring van Anita

Hoi AnneMeijs, Het gaat super goed met me, ben nu 100 kilo dus dat betekent dat ik er 28 kilo af heb, ben zo blij.😇 Wel merk ik dat ik wat stress ervaar met mijn werk, waardoor ik wel extra gefocust moet blijven en wat vaker thuis de rust opzoek om naar jouw audio’s te luisteren die doen me nog steeds heel goed. Het is fijn om reactie’s te krijgen van vrienden en bekenden maar het mooiste is dat al mijn kleren te groot zijn, heb nog niet veel nieuwe kleren gekocht, had nog wat kleiner maatjes in de kast maar binnenkort kom ik daar niet onderuit. Hoe fijn is dat 😄 Er zijn wel wat mensen in mijn omgeving die ik jouw naam heb gegeven omdat ze erom vroegen, ze zien natuurlijk wat er met mij gebeurt, ik hoop dat je dat niet erg vindt. Ben zo blij dat ik de stap heb gezet, en ontzettend dankbaar dat jij mij daarbij geholpen hebt, ik ben er nog niet maar ik weet dat ik er kom, het gaat me lukken ik kan het.

Ervaring van Jo

Ik ben heel tevreden over de behandeling. Ik merk veel veranderingen. Ik heb geen trek meer in zoetigheid. Heb de hele dag een vol gevoel. Ik at tussen de middag op school 3 broodjes en een cup a soup. Nu had ik twee broodjes en een soepje. Maar dat was nog teveel. Moet er echt aan wennen dat ik geen zin in eten heb! Ben super positief dus!

Ervaring van Sytske

Het proberen meer dan waard! Bijzondere ervaring, maar het werkt echt!

Ervaring van San

Jij enorm bedankt voor de afgelopen sessies. Ik heb me erg prettig bij je gevoeld en het voelde fijn om mezelf een restart te geven en een andere en gezonde weg in te slaan. En gelukkig, het eerste resultaat is te merken en zien op de weegschaal.

Ervaring van Julia

Hartelijk, vakkundig, heldere uitleg, doeltreffend en een verrassend uitgebreide nazorg in de vorm van meegeven thuisoefeningen, tips en adviezen voor hoe nu verder. Dank!

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Als jij gecommitteerd bent om dit transformatieproces aan te gaan en er klaar voor bent om een waardevolle stap voorwaarts te maken, dan ben jij van harte welkom. Hier vind je onze tarieven… Wij hanteren een speciaal ‘Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining’ pakket tarief.

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.