Spanning en stress

Nooit meer stress

Minder stress

Heb jij last van overmatige spanning of stress? Kun jij moeilijk ontspannen of tot rust komen? Loop jij ergens in vast? Schiet je vaak in de weerstand? Zit je hoofd regelmatig ‘vol’? Raak jij snel overprikkeld? Ervaar je lichamelijke of geestelijke gespannenheid? Draag jij letterlijk een (te) zware last met je mee? Hypnose is dé manier om je gemiddelde stressniveau te verlagen en meer ontspannen te leven. Om druk van de ketel te halen. Thuis of op het werk. Het reduceert overmatige spanning, geeft een gevoel van rust en ruimte, verbetert jouw reactie op stress(situaties) en heft eventuele blokkades op.

 

Spanningsvrij leven

In het intakegesprek voor de hypnose sessie filteren wij waar jouw stress vandaan komt en wat jouw persoonlijke behoeften en wensen zijn. Vaak weet jij zelf wat je nodig hebt om stress te verminderen: Grenzen aangeven, voor jezelf opkomen, rusten, sporten, goed voor jezelf zorgen, andere keuzes maken, bepaalde zaken loslaten etc. Maar meestal lukt het je nog niet om dit ook daadwerkelijk te doen of vol te houden. In de hypnose sessie worden de gewenste veranderingen en helpende (positieve) overtuigingen in het onderbewustzijn geankerd. Onze diepe hypnosetechnieken veranderen de onderliggende patronen en overtuigingen die ten grondslag liggen aan jouw probleem. Zodat een stressloos en spanningsvrij leven weer binnen handbereik is.

Teveel stress op het werk? Lees hier meer over werkdruk….

 

Uitgangspunten

Tijdens de hypnose Krachtsessie staan 3 uitgangspunten centraal:

• We behandelen de spanning of stress door je te laten ervaren hoe jij je beter kunt ontspannen. Je hervindt je innerlijke rust en balans.
• Jij leert hoe je vanaf nu teveel stress kunt opvangen en verwerken, hoe jij je stressniveau onder controle houdt en je makkelijker kunt losmaken van invloeden van buitenaf.
• Jij krijgt de regie en controle terug over jouw leven. Niets of niemand staat jou nog in de weg om te zijn wie jij werkelijk bent!

 

Ervaring van Julia

Het heeft me heel erg geholpen. De audio sessie luister ik zo’n 2x per week. M’n leven is nu ook veel rustiger dan een half jaar geleden. Ben veel aan t lezen, boeken over persoonlijke ontwikkeling, biografieën. Denk ook zeker dat de hypnose er toe heeft bijgedragen. Ik ben nu vrolijker, energieker, rustiger, sterker, bewuster.

Maximaal resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is de krachtigste vorm van hypnose, waardoor de gewenste resultaten snel en blijvend zijn. Wij gaan voor optimaal resultaat binnen 1 – 3 hypnose sessies. Het is een unieke powerboost voor lichaam, geest en verstand. Een hypnose sessie is ongelooflijk effectief voor het veranderen van vrijwel alles waar je in je leven tegenaan loopt. Ontdek voor welke klachten directe hypnose nog meer een permanente oplossing biedt.