Werkstress

Hypnose biedt een oplossing

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen heeft er last van. Mensen die werkstress ervaren hebben concentratieproblemen, zijn prikkelbaar en gaan met grote tegenzin naar kantoor of zijn elke dag moe.

 

Snelle veranderingen

De wereld transformeert in een razend tempo en het lijkt wel of deze veranderingen steeds sneller op ons afkomen. Het kost veel energie om je telkens weer aan de vele veranderingen aan te passen. We zijn druk en de dagelijkse beslommeringen nemen je volledig in beslag. Ga dat maar eens bij jezelf na. E-mailverkeer, sociale verplichtingen, opgroeiende kinderen en een toenemende werkdruk. Wie komt er nog aan zichzelf toe? Het privéleven en de zakelijke activiteiten vloeien ongemerkt in elkaar over. We doen nog net alsof we alles onder controle hebben, maar diep in ons hart weten we dat dit slechts een illusie is. De snel veranderende wereld biedt kansen, maar heeft voor velen ook zijn prijs. Slapeloosheid, zorgen, burn-out of depressie, om er maar een paar te noemen. Meer dan zestig procent van alle medische klachten heeft als directe of indirecte oorzaak stress.

 

Hypnose helpt

Is je energie soms ver te zoeken? Nemen de dagelijkse beslommeringen je volledig in beslag? Ervaar je een te hoge werkdruk? Kom je maar niet toe aan jezelf? Hypnose geeft meer ontspanning en energie in je leven. Het helpt je bewust om te gaan met spanning en stress, ongeacht jouw omstandigheden. Hypnose brengt je de rust en stabiliteit die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren in stressvolle situaties. Lees hier meer over spanning en stress….

 

Ervaring van Liesbeth

Ik heb de hypnose sessie als erg prettig ervaren en merk in de periode daarna dat ik anders ben gaan denken. Dit is natuurlijk ook vanuit mezelf een bewuste keuze om anders te reageren. Ik ga bewust confrontaties aan op het werk die ik eerder uit de weg ging. Ik merk dat de emoties die ik hierbij ervaar steeds minder heftig zijn. Ik voel me van binnenuit positiever en kom ook rustiger over op andere mensen. Ik wist al duidelijk wat mijn mening is, maar uit deze nu ook makkelijker. Al met al een fijne positie. Ik krijg voelbaar meer zelfvertrouwen.

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige en doeltreffende vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.