Zwangerschapsyoga 2.0

Zo ontspannen mogelijk (leren) beleven van de zwangerschap en bevalling

Zwanger-zijn is een waardevolle en transformerende gebeurtenis in een vrouwenleven. Als je zwanger bent is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, ‘naar binnen’ te keren, te luisteren naar je lichaam, je grenzen in acht te nemen en jezelf voldoende rust te gunnen.

 

Zwanger (y)in verbinding

Onze hypnosetherapeut AnneMeijs Schuurman heeft een unieke cursus ontwikkeld voor zwangere vrouwen: Zwanger (y)in verbinding. Deze zwangerschapscursus wordt gegeven per blok van zes bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerstvolgende groepscursus start op 12 januari 2021.

Deze zwangerschapscursus is volledig gericht op het zo ontspannen mogelijk (leren) beleven van de zwangerschap en bevalling. Daarnaast ga jij je elke bijeenkomst (ver)binden met het prachtige nieuwe leven in jou. Vanuit haar achtergrond en ervaring hanteert AnneMeijs doeltreffende elementen vanuit de HypnoBirthing, Intuïtieve ontwikkeling, Yin Yoga, zwangerschapsyoga en mindfulness, maar dan wel op een geheel eigen wijze.

 

Zwanger (y)in verbinding docent AnneMeijs Schuurman

Inhoud van de cursus

Zwanger (y)in verbinding laat jou relaxed voorbereiden op het nieuwe leven dat op komst is. Je wordt begeleid om vol vertrouwen en met een positieve mindset naar de bevalling en kraamtijd toe te leven.

Wat komt zoal aan bod?
Yin Yoga houdingen die ontspannend en versterkend zijn voor jouw zwangere lichaam, bekken en buik.
Effectieve ademhalingstechnieken die jou op elk gewenst moment snel in de relaxstand zetten, maar die ook een gunstige invloed hebben op de weeën en pijnbeleving tijdens de bevalling.
Diepe relaxatie oefeningen, zelfhypnose en mindfulness, wat helpend is om dichterbij jezelf te blijven en je ‘in control’ te voelen, in welke situatie jij je ook bevindt.
Feitelijke informatie waarmee je goed voorbereid de bevalling in gaat.
Visualisaties die jouw eigen kracht, vitaliteit, zelfvertrouwen en eigenwaarde versterken, maar die je ook laten binden en verbinden met jouw ongeboren baby.
En nog veel meer…

Relaxed voorbereiden op het nieuwe leven dat op komst is

Mochten er eventuele angsten en blokkades bij je leven rondom de bevalling, de kraamtijd of het moederschap, dan kan hier in overleg met de groep op ingespeeld worden middels het inzetten van loslaat-, verwerkings- en helingstechnieken.

AnneMeijs stemt zich per les af op wat er leeft in de groep. Zo staan de wensen, behoeften en doelstellingen centraal van de zwangeren die bij haar komen.

 

Liever individueel?

Onze hypnosetherapeut, AnneMeijs Schuurman, is erkend HypnoBirthing® docent en biedt ook privécursussen HypnoBirthing aan. Hier vind je meer informatie over HypnoBirthing…
Tevens kun jij je bij ons middels hypnosetherapie voorbereiden op de bevalling. Meer informatie vind je hier…

 

Praktische informatie

• Data eerstvolgende cursus: 12, 19, 26 januari, 2,9 en 16 februari 2021 
• De daaropvolgende groep vindt plaats op 2, 9, 16, 23, 30 maart en 6 april 2021
• Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur
• Locatie: Y.I.N. Sneek, Kleinzand 151
• Het mooist is om deze cursus te starten tussen de 24ste – 32ste week
• Elke groep heeft minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

 

Vergoeding

Zwanger (y)in verbinding is een zwangerschapscursus. Afhankelijk van jouw zorgverzekering en aanvullende dekking, kan de cursus door sommige zorgverzekeraars (gedeeltelijk) worden vergoed. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Bij de meeste zorgverzekeraars kan de factuur pas na de laatste cursusdatum worden ingediend. Waar nodig kunnen wij ook een ‘Bewijs van deelname’ afgeven.

 

Wat kost Zwanger (y)in verbinding

€ 199,-* (incl. 21% BTW)

*Hiervoor ontvang jij onder andere:
6 bijeenkomsten van 1,5 uur
Een aantal krachtige ontspanningsaudio’s voor thuis
Op maat ondersteuning tijdens het traject
Toegang tot een bijzondere documentaire
Een leuk cadeautje voor de baby
Optioneel: Een extra aanvullende partnerles zit niet bij deze cursus inbegrepen, maar behoort wel tot de mogelijkheden als hier vraag naar is.

 

Aanmelding

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag meedoen met deze bijzondere zwangerschapscursus? Koop dan nu direct jouw ticket middels onderstaand formulier en verzeker je van jouw deelname. Na betaling word jij direct doorgeleid naar ons digitale aanmeldformulier. We verzoeken je om deze aansluitend in te vullen, zodat wij jouw gegevens helemaal compleet hebben.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Of wil jij je graag aanmelden, maar past het je beter om de betaling nog even uit te stellen? Hier gaan wij flexibel mee om. Stuur dan een e-mail naar AnneMeijs, via: info@centrumproza.nl.

 

Formulier