Zwangerschapsyoga 2.0

Zo ontspannen mogelijk (leren) beleven van de zwangerschap en bevalling

Zwanger-zijn is een waardevolle en transformerende gebeurtenis in een vrouwenleven. Als je zwanger bent is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, ‘naar binnen’ te keren, te luisteren naar je lichaam, je grenzen in acht te nemen en jezelf voldoende rust te gunnen.

Zwanger (y)in verbinding

Onze hypnosetherapeut AnneMeijs Schuurman heeft een unieke cursus ontwikkeld voor zwangere vrouwen: Zwanger (y)in verbinding. Deze zwangerschapscursus wordt gegeven per blok van zes bijeenkomsten van 1,5 uur in Sneek (yogastudio Joli Vie, Zwarteweg 3).

De cursus is volledig gericht op het zo ontspannen mogelijk (leren) beleven van de zwangerschap en bevalling. Daarnaast ga jij je elke bijeenkomst (ver)binden met het prachtige nieuwe leven in jou. Vanuit haar achtergrond en ervaring hanteert AnneMeijs doeltreffende elementen vanuit de Yin Yoga, Intuïtieve ontwikkeling, HypnoBirthing, zwangerschapsyoga en mindfulness, maar dan wel op een geheel eigen wijze. Alle cursussen in het najaar van 2023 zijn volgeboekt. De eerstvolgende nieuwe groep waar (weer) ruimte is, begint op woensdag 10 januari 2024. Woon je niet in de buurt of zijn de data niet passend? Van Zwanger (y)in verbinding is ook een zeer uitgebreid online programma beschikbaar.

Zwanger (y)in verbinding docent AnneMeijs Schuurman

Inhoud van de cursus

Zwanger (y)in verbinding laat jou relaxed voorbereiden op het nieuwe leven dat op komst is. Je wordt begeleid om vol vertrouwen en met een positieve mindset naar de bevalling en kraamtijd toe te leven.

Wat komt zoal aan bod?
Yin Yoga houdingen die ontspannend en versterkend zijn voor jouw zwangere lichaam, bekken en buik.
Effectieve ademhalingstechnieken die jou op elk gewenst moment snel in de relaxstand zetten, maar die ook een gunstige invloed hebben op de weeën en pijnbeleving tijdens de bevalling.
Diepe relaxatie oefeningen, zelfhypnose en mindfulness, wat helpend is om dichterbij jezelf te blijven en je ‘in control’ te voelen, in welke situatie jij je ook bevindt.
Feitelijke informatie waarmee je goed voorbereid de bevalling in gaat.
Visualisaties die jouw eigen kracht, vitaliteit, zelfvertrouwen en eigenwaarde versterken, maar die je ook laten binden en verbinden met jouw ongeboren baby.
Naast de wekelijkse fijne contactmomenten met de groep, ontvang jij veel waardevol materiaal voor thuis, zoals filmpjes met Yin, theorie, opdrachten en ontspannende audio’s.

Relaxed voorbereiden op het nieuwe leven dat op komst is

Mochten er eventuele angsten en blokkades bij je leven rondom de bevalling, de kraamtijd of het moederschap, dan kan hier in overleg met de groep op ingespeeld worden middels het inzetten van loslaat-, verwerkings- en helingstechnieken.

AnneMeijs stemt zich per les af op wat er leeft in de groep. Zo staan de wensen, behoeften en doelstellingen centraal van de zwangeren die bij haar komen.

Persoonlijk en uniek

“Veel vrouwen zijn een stuk gevoeliger tijdens de zwangerschap en staan meer open voor prikkels. Onder invloed van hormonen en emoties kun je sneller uit balans raken. Zo ben je bijvoorbeeld veel ontvankelijker voor spanningen, drukte, overbelasting, angst en negativiteit. Hierdoor kun je onzeker worden over de op handen zijnde bevalling of het moederschap. Er kunnen (oude) angsten getriggerd worden, je kunt bang worden om de controle te verliezen of het gevoel krijgen er alleen voor te staan. Het kan ook zijn dat je continu in de stress-stand staat, vermoeider bent of de nodige fysieke ongemakken ervaart. Ik weet er alles van vanuit mijn eigen zwangerschappen. Voor dit alles ontdekte ik een belangrijke sleutel:

Je weer volledig verbinden met jezelf en terugkeren naar de rust in jezelf, om vanuit hier liefdevol te connecten met het prachtige nieuwe leven dat zich binnenin jou manifesteert.

Het uitdragen van deze sleutel, is mijn missie.

Binnen mijn zwangerschapscursus worden Yin Yoga (een hele rustgevende vorm van yoga), Mindfulness, meditatie, diepe relaxatie en de belangrijkste elementen van HypnoBirthing met elkaar verbonden en dat werkt in mijn optiek heel krachtig ter voorbereiding op de geboorte en kraamtijd. Zwanger (y)in verbinding is een uniek concept en volledig gericht op het zo ontspannen mogelijk (leren) beleven van de zwangerschap en bevalling. Voor Zwanger (y)in verbinding heb ik als het ware ‘het beste’ van alle disciplines met elkaar verbonden, vanuit mijn eigen ervaring, en met een geheel eigen sausje eroverheen.

Alles wat ik doe en doceer heb ik zelf beleefd en doorleefd. Zwanger (y)in verbinding geef ik recht uit mijn hart, gedreven door een enorme passie, maar ook drive om je datgene te laten beleven wat jou weer in verbinding brengt met Your Inner Nature. Ik ontmoet je graag!” ~AnneMeijs

Liever privé?

Onze hypnosetherapeut, AnneMeijs Schuurman, biedt tevens privécursussen Zwanger (y)in verbinding of HypnoBirthing® – The Mongan Method aan. Hier vind je meer informatie over HypnoBirthing… Tevens kun jij je bij ons middels hypnosetherapie voorbereiden op de bevalling. Meer informatie vind je hier…

Online zusje

Van Zwanger (y)in verbinding is reeds ook een online programma gemaakt. Je ontvangt dan o.a. 6 online Yin lessen, diverse diepte meditaties en audio’s voor thuis en alle theorie incl. ademhalingstechnieken op film ter voorbereiding op de bevalling. Het online programma kun je geheel in je eigen tijd volgen en is ook verspreid over 6 weken. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met AnneMeijs via info@centrumproza.nl.

Praktische informatie

• Data eerstvolgende cursus: 17, 24 november, 1, 8, 13, 22 december (Vol!)
• Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur
• Locatie: Yogastudio Joli Vie, Zwarteweg 3 Sneek
• Het mooist is om deze cursus te starten tussen de 20ste – 32ste week
• Elke groep heeft minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers

Wanneer je een keertje niet bij een les aanwezig kunt zijn, krijg je online materiaal van mij ter compensatie. Zo hoef je niets te missen en kun je het gemiste thuis in je eigen tijd inhalen (en herhalen).

Data 2024

De data van de eerste twee cursussen in 2024 zijn ondertussen bekend:

• 10, 19, 26 januari, 2, 7, 16 februari (4x vrijdagavond, 2x woensdagavond 19.30 – 21.00 uur)
• 15, 22 maart, 5, 10, 19, 26 april (5x vrijdagavond, 1x woensdagavond 19.30 – 21.00 uur)

Filmpje

Audio Bodyscan

Binnen het Zwanger (y)in verbinding programma ontvang je elke week o.a. een heerlijke audio die jij, bijvoorbeeld ’s avonds voor het slapengaan in bed, kunt gaan beluisteren in je eigen tijd. En zo vaak als je wilt. Hier alvast een om te beleven. Ga op een rustige plek zitten of liggen en zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden. Houd je ogen gesloten tijdens het doen van deze audio en gebruik een koptelefoon voor de beste kwaliteit. De audio duurt 18 minuten.

 

Review Karin

Op dit moment zit ik in het 3e trimester van mijn 3e zwangerschap. Zwanger (y)in verbinding raad ik iedere zwangere vrouw aan. Het is naast praktisch: Handige handvatten wat betreft ademhaling en houdingen die je oefent in de les en ook meekrijgt, ook verdiepend en helend. Je komt een stukje dichter bij jezelf, letterlijk meer in verbinding met jezelf en je kleintje in je buik. Stilstaan bij het bijzondere proces wat er gaande is in jouw lijf. De groep die in ons geval uit 6 zwangeren bestond, was een fijn aantal, waarbij iedereen gezien / gehoord werd door AnneMeijs en elkaar, en waar ingesprongen werd op wat er speelde / nodig was. AnneMeijs is een fijn persoon, met een fijne stem en energie, en ook de locatie in Sneek is fijn, wat maakte dat het ook veilig voelde om dingen met elkaar te delen. De lessen zijn voorbij gevlogen. Ik ga de verkregen informatie (meditaties, filmpjes, mantra’s, playlist met ontspanningsmuziek) zeker de komende periode nogmaals tot mij nemen. Het is fijn om zowel tijdens de les, en ook daarbuiten tijd te maken voor dit mooie proces wat er gaande is om vol vertrouwen in je eigen lijf en in je kindje straks de bevalling aan te gaan. De ontspanning die het mij tijdens de lessen en ook nu nog oplevert, gaat straks helpend zijn. Juist om in spanning en weerstand die op kan komen, weer terug naar de ontspanning te kunnen gaan tijdens de bevalling (en ook voor en na de bevalling). Nogmaals: een aanrader voor iedere zwangere vrouw!

Hilda

Dankzij de Zwanger (y)in verbinding cursus dit keer een goede bevalling gehad. Tijdens de cursussen veel geleerd over het ontspannen, de werking van het lichaam en goede ademhalingstechnieken om te gebruiken tijdens de bevalling. Het was een zeer fijne voorbereiding voor de bevalling die mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven. Wat mij betreft een echte aanrader voor alle zwangere vrouwen.

Vera

Al googlend naar zwangerschaps cursussen, kwam ik bij AnneMeijs de perfecte combi tegen: yin yoga en hypnobirthing in één. En wauw, wat een relaxte lessen en een super fijne sfeer. Echt een avond om samen met je ongeboren kindje te connecten en jezelf in de relax modus te brengen. Ook uitleg over hoe het lichaam werkt en alles wat je maar wilt/ moet weten over bevallen en daarna. Ik zou iedereen aanraden om deze lessen mee te pakken, want voor mij is het van zo’n grote waarde geweest. Positief, relaxed en vol vertrouwen ga ik mijn laatste weken zwangerschap in.

Bianca

De lessen hebben er bij mij voor gezorgd dat ik sneller in de ontspanning kan komen. De duidelijkheid van het ‘huiswerk’ vooraf is prettig, omdat je dan al een idee hebt wat we de les erna gaan doen. De rust van jou en de openheid en gezelligheid van de groep om ervaringen uit te wisselen was fijn! De yin oefeningen vond ik heel erg fijn en wat een service ook om nog twee online lessen door te sturen. Die heb ik thuis regelmatig gedaan.

Carlijn

Ik heb de Zwanger (y)in verbinding cursus als heel waardevol ervaren en als een hele goede voorbereiding op wat een dezer dagen (het kan niet lang meer duren ;-)) te gebeuren staat. Mede dankzij de cursus kijk ik er vol vertrouwen naar uit. En hoop ik natuurlijk dat het net zo’n mooie ervaring wordt als we tijdens de lessen hebben gevisualiseerd. AnneMeijs weet op een hele fijne manier, veel te vertellen ook over de fysieke kant van de bevalling, wat ik zelf een hele goede aanvulling vind op de ademtechnieken die we geleerd hebben, om beter te snappen wat er op dat moment allemaal in mijn lichaam gaat gebeuren. De sfeer van de lessen was heerlijk, net als de yinhoudingen en ik ben heel blij dat ik de cursus net voor de uitgerekende datum heb kunnen volgen, samen met de andere lieve dames waar we straks als alle baby’tjes geboren zijn zeker nog mee zullen samenkomen om onze ervaringen te delen.

Frederika

Doordat mijn eerste bevalling 48 uren duurde (met veel medische ingrepen) en mij een traumatische ervaring had meegegeven, keek ik enorm op tegen mijn tweede bevalling. Ik wist dat ik me op een andere manier moest voorbereiden om toch weer het vertrouwen te krijgen in mijn lichaam. Door de cursus bij AnneMeijs te volgen, ben ik heel intensief met de voorbereiding bezig geweest. Elke dag nam ik een moment voor mezelf en luisterde naar de audio’s of de muziek die ik had ontvangen. Ik leerde tijdens de cursusavonden hoe te kunnen ademhalen en mijn lichaam en geest te ontspannen. Het lukte me steeds beter om in mijn eigen bubbel te komen en hoe vaker ik trainde, hoe sneller ik in mijn ontspannen modus terecht kwam. Vaak viel ik ook in slaap na het luisteren van een audio. Al het denken werd even uitgezet en ik genoot van pure stilte en rust in mijn lichaam en geest. Hoewel ik vooraf altijd zeker was van een poliklinische bevalling, had ik nu zoveel vertrouwen gekregen dat ik het liefst thuis wilde bevallen. In mijn eigen wereld, in mijn eigen bubbel. Ik had mijn bevalling al meerdere malen gevisualiseerd, boven in ons eigen bad, rustgevende muziek op de achtergrond, onze oudste zoon slapend in zijn bed, en wij de eerste nacht slapen in ons eigen bed. Toch wees mijn ratio me er telkens weer op, dat die situatie waarschijnlijk te mooi was om waar te zijn. Mijn bevalling begon met het breken van de vliezen en ik kwam meteen terecht in de laatste fases van de bevalling. Ik werd overspoeld door heftige weeën, maar zette mezelf meteen in de ontspanningsmodus. Er is nooit een moment van paniek geweest, doordat ik mezelf vertelde dat het me ging lukken en steeds positief bleef. Ik gebruikte de ademhalingstechnieken en tips die ik van AnneMeijs geleerd had. Ik beleefde de bevalling met een euforisch gevoel en de pijn was goed te verdragen. Binnen 2 uren kwam onze zoon ter wereld, thuis in ons eigen bad, zonder interventies, muziek op de achtergrond, onze oudste zoon slapend in zijn bed en geheel op mijn eigen manier. We lagen na een uurtje in ons eigen bed. Oké, de hele nacht niet kunnen slapen van de adrenaline die door mijn lijf gierde, maar dat kon ik hebben. Dit was mijn droombevalling! Zonder de cursus had ik dit niet op deze manier kunnen volbrengen. Het heeft me ontzettend geholpen om nu een positieve bevallingservaring op te doen. Het was magisch! Bedankt AnneMeijs!

Jeanet

Bedankt voor de fijne lessen en jouw betrokkenheid! Ik was op zoek naar een zwangerschapscursus die echt bij mij zou passen. Dit heb ik gevonden in de mooie cursus zwanger (y)in verbinding. Wat ik heel fijn vond is dat er een mooie combinatie gemaakt is van verschillende dingen: yin yoga, hypnobirthing, ademhalingstechnieken, theorie en verschillende bevalhoudingen. Een fijne afwisseling waarin veel handvatten gegeven zijn waarmee ik mij goed voorbereid voel op de geboorte van ons kindje. Vanuit rust, ontspanning en verbinding heb ik mogen kijken naar hoe het met mij gaat, wat ik nodig heb en wat ik wél wil tijdens mijn zwangerschap en tijdens de geboorte van ons kindje.

Marike

Heel dankbaar ben ik voor deze cursus. Het heeft mij tijdens de zwangerschap erg geholpen de rust te vinden en beter voor mijzelf te zorgen. Ondanks dat ik al veel yin yoga deed, wist ik niet hoe je tijdens de zwangerschap yin yoga hoort uit te voeren. Hierdoor heb ik voordat ik de cursus deed last gehad na de yoga. Door middel van de cursus maakte ik de yoga comfortabeler voor mijzelf waardoor ik nog meer yin mocht worden wat ook erg past bij de zwangerschap. Door de liefdevolle en duidelijke uitleg van AnneMeijs heb ik veel geleerd over de werking van het lijf tijdens de zwangerschap en bevalling en dat het ervoor gemaakt is. Daarnaast door middel van hypnose mijn beperkende gedachten verwijderd uit mijn hoofd. Hierdoor vol vertrouwen naar de bevalling toegeleefd en, mede door geluk natuurlijk, een heel positieve bevalling gehad op de manier die ik voor ogen zag. En dat voor een eerste keer!

Miriam

Bedankt voor de fijne lessen zwanger y(in) verbinding. In deze reis heb ik geleerd om bewust te worden van de kracht van mijn eigen lichaam. Jouw rustige stem zorgde wekelijks voor een heerlijk ontspannen moment voor mij en mijn kindje. We hebben digitaal materiaal ontvangen, zodat we ook thuis verder kunnen met de oefeningen. Ontzettend waardevol! Ik kijk uit naar mijn 3e bevalling en heb alle vertrouwen in mijn lichaam, dat het ook nu weer een mooie ervaring mag zijn.

Ilse

Naast enorme blijdschap gaf de zwangerschap mij ook veel onrust en spanning. Ik zag op tegen de bevalling en wilde hier graag iets mee. Ik ben enorm blij dat ik deze lessen ben gaan volgen. Ik wist niet zeker of het bij me zou passen maar ik heb ervaren dat ik elke les meer kon ontspannen en beter werd met de ademhalingsoefeningen. Door Annemeijs heb ik nu meer rust, vertrouwen en positiviteit gekregen ten opzichte van de bevalling. Ik raad deze cursus zeker aan!

Inge

Dank voor je zorgvuldige, liefdevolle en kundige lessen 🙏 Je hebt een prachtig programma ontwikkeld waar je vele mama’s mee opweg kunt helpen naar een magische geboorte ✨ Ben je zwanger en wil je ontspannen en vol vertrouwen bevallen? Dan is deze cursus een absolute aanrader! 😘

Ervaring

Ik had tijdens mijn bevalling veel baat bij de audio’s. Ik kijk er heel fijn op terug en denk echt dat zwanger (y)in me daarin heeft geholpen! Terwijl ik eigenlijk tot het eind bang was dat het toch niet voor mij was weg gelegd om het geleerde ook echt toe te kunnen passen in het heetst van de strijd.

Fleur

Tijdens mijn 2 zwangerschappen heb ik de super fijne begeleiding in de vorm van hypnobirthing (eerste zwangerschap) en yoga (bij tweede kindje) mogen ervaren van Annemeijs. Naast dat het rust gaf tijdens de zwangerschap heeft het me perfect voorbereid op de geboorte van mijn beide kinderen. Ik raad het iedereen aan om in contact te komen met jezelf en met je baby. Annemeijs brengt kalmte en rust en geeft goed uitleg. Zodra ik de stem van Annemeijs hoor ontspan ik volledig, zoals mijn mede cursisten kunnen beamen, haha. Een cursus of begeleiding van Annemeijs in welke vorm dan ook is een echt cadeautje voor jezelf, in de hectische wereld en bijzondere tijd waar we in leven!

Willianne

Ik heb Zwanger yin verbinding als een enorm waardevolle cursus ervaren. Ik heb er niet alleen tijdens de bevalling veel aan gehad. Maar ook in de weken daarvoor. Ik heb erg vaak de audio’s gebruikt. Echt een moment van ontspanning. Omdat ik ook al twee kinderen heb, vond ik het ook heel fijn om op deze manier stil te staan bij deze zwangerschap en er echt van te genieten. Ook de yin lessen heb ik als heel fijn ervaren. Het mooie van de cursus online volgen, vond ik dat je het materiaal op elk moment van de dag erbij kunt pakken. Dankzij de cursus ging ik met veel vertrouwen de bevalling tegemoet, en ben ik me ook weer bewust van geworden hoe belangrijk en fijn het is om de controle los te laten. De verloskundige dacht bij de eerste controle thuis dat ik nog niet aan het bevallen was. Toen bleek ik al 6 cm ontsluiting te hebben. Tijdens de bevalling heb ik ook een aantal audio’s geluisterd, verschillende yoga houdingen aangenomen en de ademhalingstechnieken toegepast. Omdat de bevalling langzaam op gang kwam, had ik heel mooi de tijd om in mijn eigen ‘bubbel’ te komen. Ook de kraamhulp en de verloskundige zeiden nog dat ze het zo mooi vonden om te zien hoe ik in mijn eigen ‘bubbel’ zat. Al met al een hele fijne bevalling gehad mede dankzij deze mooie cursus. Echt een aanrader!

Tamara

Heel erg bedankt Annemeijs voor de cursus. Ik heb de cursus als erg fijn ervaren, terwijl ik echt helemaal niets met Yoga heb haha. De afwisseling van oefeningen en de daaraan gekoppelde theorie heb ik als erg prettig ervaren. De extra informatie die we nog als groep doorgestuurd kregen was ook erg helpend en gebruik ik nu nog steeds als voorbereiding voor de aanstaande bevalling. Ook je bereikbaarheid tussen de cursusdagen door en na de cursus vond ik erg fijn. Vooral de ademhalingsoefeningen, visualisaties en affirmaties doe ik regelmatig even in bad, heerlijk zo tijdens mijn verlof. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit erg gaat helpen tijdens mijn bevalling!

Ervaring

Bedankt lieve, lieve AnneMeijs! Zo’n speciale dag! En jij was veel bij me tijdens de bevalling; je tips, mooie, wijze woorden, stukjes v.d. ‘cursus’ en de muziek; hielp me goed. Ik vind de cursus een aanrader voor elke zwangere vrouw die graag ondergedompeld wil worden in rust, ontspanning, warmte, positieve energie en de nodige wijsheid en kennis over de zwangerschap, bevalling en je lijf. 🥰

Manon

Bedankt voor de begeleiding, ik denk dat ik er heel veel aan heb gehad in de aanloop en tijdens de bevalling! In 1h dacht ik het is wel begonnen misschien, met de audio’s en affirmaties en bewegen goed te doen en toen het opeens om 3h vervelender werd ging het ineens heel vlot, bij de eerste meting om 3.40h bleek ik al op 8 cm te zitten, terwijl ik me tussen de weeën heel oké en helder voelde en daardoor dacht ik dat het echt nog lang niet zo ver was. Snel naar het ziekenhuis voor het laatste stukje, in de auto al de overgang van ontsluitings naar persweeën die er in het ziekenhuis al snel helemaal waren, na 3 persweeën met de ja ademhaling was ie er al om 5h, mega snel dus maar ik ben totaal niet overvallen. Slechts een paar paniek momentjes waarbij mijn man me goed kon helpen om kaken te ontspannen en terug te vallen op m’n ademhaling en visualisatie van openen en baby die eruit komt. Ik kijk er superfijn op terug en denk dat de cursus me meer gebracht heeft dan ik had gehoopt! Super bedankt dus!

Ervaring

Hoi AnneMeijs, ik wil je heel graag persoonlijk even bedanken voor de fijne lessen die ik bij je heb mogen leren. Ondanks een pittige en snelle bevalling heb ik een hele andere ervaring mogen hebben en kon ik veel van jouw tips toepassen. De verloskundige en verpleging in het ziekenhuis waren nieuwsgierig hoe ik zo fijn de bevalling heb kunnen doorstaan ondanks de situatie, ze hadden vermoeden dat ik een goede voorbereiding had gevolgd. Complimenten aan jou. Nogmaals dank! 💕

Christie

Het was een hele bijzondere bevalling, zo ontspannen dat de verloskundige om 22.15 met 3 cm weer even naar huis is gegaan, maar niet op tijd terug was voor de geboorte zo’n 1,5 uur later 🤭 Het moment dat we ons realiseerde dat ze echt al kwam terwijl we alleen thuis waren was natuurlijk wel een beetje eng, maar er was eigenlijk ook geen tijd daarover na te denken. Ik volgde mijn lichaam en mijn man hielp mijn kindje in bad geboren te laten worden. Gelukkig ging alles direct goed met haar en binnen 10 min was de verloskundige er om ons verder te helpen. Door de diepe ontspanning was er goed door de weeën heen te ademen en heb ik eigenlijk alleen de laatste paar weeën als echt pittig ervaren. Bedankt voor de cursus en de geleerde technieken Annemeijs 😊 Wij kijken terug op een prachtige bevalling.

Lisa

Momenteel ben ik zwanger van onze tweede en heb ik mij tijdens de bijeenkomsten open gesteld aan de onzekerheden die ik had m.b.t. de eerste bevalling. Deze punten zijn besproken en door de verschillende oefeningen en ademhalingen heb ik deze onzekerheden/angsten kunnen wegnemen. Ik was erg onder de indruk van de (lange) meditatie die we hebben gedaan. Ik ging hier met fysiek ongemak in en na deze meditatie was ik weer fris en fruitig om er die dag weer tegenaan te gaan. Ik gebruik deze meditatie nu regelmatig om in de rust te komen en om weer even te ‘resetten’, zowel fysiek als mentaal. Ik ga nu met een gerust gevoel deze bevalling in. Dank daarvoor! Succes met de volgende cursisten! Ik vond het erg fijn dat je open stond voor eigenlijk alles (van fysiek plannen t/m online de lessen geven).

Ervaring

Onze zoon is thuis geboren en alles is goed gegaan. De bevalling verliep deze keer weer totaal anders dan de andere twee. Dus heel mooi om erop voorbereid te zijn om alles te laten zijn zoals het is en de controle los te laten. De sterke weeën kwamen deze keer niet goed op gang. Daardoor een hele rustige aanloop naar de echte bevalling. Doordat het zo rustig ging, had ik goed de tijd om in mijn eigen bubbel te komen. Heel mooi om de geleerde technieken toe te kunnen passen.

Karin Batteram, draagdoekconsulent

Dank voor de 6 lessen, incl. alle extra’s. Heel fijn en heel waardevol! Ik ga je stem de komende tijd nog vaak genoeg horen! De verbinding die binnen de groep is ontstaan, is ook heel waardevol! Dank voor dat allemaal, want jij bent hierin de bindende factor geweest. Ik hoop dat je nog heel veel zwangere vrouwen deze lessen mag geven en we gaan elkaar vast nog zien / spreken, werkende met dezelfde doelgroep en/of straks als alle baby’s er zijn. Mijn gevoel zegt dat onze groep ook dan nog wel een keer bij elkaar gaat komen.

Syske

Met al een gezonde zoon en dochter van bijna zeven en negen jaar, kregen wij er nog een prachtige zoon bij. Yoga vind ik een fijne manier van ontspannen en doe ik in het dagelijkse leven veel te weinig, maar tijdens mijn zwangerschap nam ik daar graag de tijd voor. Zeker toen ik van mijn goede vriendin AnneMeijs hoorde dat zij een speciale zwangerschapsyoga cursus zou gaan geven. Ik zei meteen: Daar wil ik aan meedoen! En, zoals ik niet anders gewend ben van AnneMeijs, was het heerlijk om deze cursus te volgen. Echt een avondje voor mij en de baby (in de buik ☺️). Haar prettige stem en de warme sfeer die de ruimte bood (maar ook die AnneMeijs zelf altijd weet neer te zetten), de wijsheid die ze deelt, de zorg en aandacht die ze voor iedereen had en de tijd die ze voor iedereen nam; alles bij elkaar was zo’n fijne beleving. Want dat is waar zij voor zorgt: een ontspannen tijd en hele prettige beleving waar je ook echt wat aan hebt. De combinatie van yoga en haar kennis over de zwangerschap, haar positieve energie; die zorgden voor een wekelijkse ‘boost’. Het gaf me vertrouwen in mijn lijf. Ze gebruikte tijdens de yoga- en ontspanningsoefeningen ook hele fijne muziek. Deze deelde ze met ons en naar aanleiding daarvan heb ik een hele mooie cd gekocht. Het bijzondere was dat ik tijdens de bevalling AnneMeijs op de achtergrond hoorde praten; stukjes van de cursus kwamen terug. Een heel bijzonder gevoel dat ze er een beetje bij was daardoor. De cd heb ik ook een aantal keren gedraaid tijdens de bevalling en dat maakt het wel erg bijzonder allemaal.

Wat kost Zwanger (y)in verbinding

€ 199,-*

*Hiervoor ontvang jij onder andere:
6 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur
Fijne audio’s ter diepe relaxatie voor thuis
Informatieve filmpjes voor thuis met theorie en Yin
Begeleide meditaties voor thuis
Op maat ondersteuning tijdens het traject

Aanmelding

Ben jij enthousiast geraakt en wil je graag meedoen met deze bijzondere zwangerschapscursus? Doe hieronder jouw aanbetaling van € 39,- en reserveer direct jouw plek voor Zwanger (y)in verbinding. De factuur voor het resterende bedrag (€ 160,-) ontvang jij wanneer de cursus is gestart. Na de aanbetaling word jij direct doorgeleid naar ons digitale aanmeldformulier. We verzoeken je om deze aansluitend in te vullen, zodat wij jouw gegevens helemaal compleet hebben.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar AnneMeijs, via: info@centrumproza.nl.

Aanbetaling