Hypnose Ontspanningssessie

Rust

De hypnose Ontspanningssessie laadt je systeem vanuit ontspannenheid weer helemaal op. Het maakt jou bij machte om op ieder gewenst moment zelf diepe ontspanning te bereiken, je hoofd leeg te maken en thuis kleine positieve veranderingen in je onderbewustzijn aan te brengen. Jij leert jezelf positief te activeren. Het helpt jou om de dagelijkse spanningen makkelijker los te laten. Een must-have voor een energiek, vitaal en stressloos leven.

Deze sessie staat volledig los van de hypnose Krachtsessie en Dieptesessie en heeft geen therapeutische insteek.

De Ontspanningssessie is tevens uitermate geschikt om een dieper ontspannen geest en lichaam te bereiken tijdens de beoefening van mindfulness, yoga en/of meditatie. Deze sessie kan ook in groepsverband worden aangeboden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ervaring van Kim

Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een soort van ontspanning die ik zou kunnen gebruiken tijdens de bevalling. Annemeijs heeft me daar geweldig mee geholpen. Mijn bevalling liep uiteindelijk compleet anders dan dat ik voor ogen had. Ik had bedacht om thuis in bad bevallen en het ziekenhuis daar wilde ik absoluut niet heen. Dankzij de ontspanningsoefeningen van Annemeijs maakte het op het moment supreme eigenlijk niet meer uit waar ik was. Door de oefeningen bracht ik mezelf naar een plek waar ik graag wilde zijn en dit heeft mij ontzettend geholpen. De ontspanningsoefeningen zijn echt een aanrader, en in super veel situaties toepasbaar!

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige en doeltreffende vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.