De regie over jouw leven

De regie terug over jouw leven Hypnose Friesland Sneek

Jij hebt de regie!

Soms gebeuren er dingen die je absoluut niet wilt, die behoorlijk onprettig zijn of waar je simpelweg bang voor bent. Dit komt en gaat in golfbewegingen. Soms voelt alles in balans, maar dan ineens is daar een enorme vloedgolf aan onrust. Er zijn stroomversnellingen van positiviteit, maar ook momenten dat je het hoofd amper boven water kunt houden. Herkenbaar? We geven twee tips om de regie te nemen over je eigen leven:

 

1: Verleg je focus

Nodig jezelf uit om bewust te kijken naar dat wat vervelend voor je is. Laat het bijbehorende gevoel volledig toe. Ook al is het boosheid, frustratie, verdriet of voel je je als een klein kind die flink op de grond wil stampen. Het mag er helemaal zijn. Het mag gezien en gehoord worden. Dit lucht al binnen een paar minuten op. Richt je aandacht vervolgens op wat je WEL wil, WEL prettig vindt en WEL nodig hebt. Hiermee verleg jij je focus van het negatieve naar het positieve en de liefde voor jezelf. Zonder je ware gevoelens weg te stoppen, want daar heb je dan al gehoor aan gegeven.

 

2: Kies voor wat je wel wil

Gebalanceerd leven gaat gepaard met periodes van chaos. Dit is een wezenlijk onderdeel van veranderingsprocessen. De onwenselijke dingen in het leven stellen je in de gelegenheid om je gewenste koers (opnieuw) te bepalen. Want dat wat je niet wil, schept duidelijkheid over dat wat je WEL belangrijk vindt. Wat is de ‘mooie kant’ van de situatie of gebeurtenis? Welke kansen biedt het? Wat kun je ervan leren? Misschien geeft het leven wel iets wat je op dat moment heel hard nodig hebt!

Besef dat jij uniek bent door alles wat je hebt meegemaakt. Ook je fouten, pijn en dieptepunten leveren een bijdrage aan je groei, ontwikkeling en identiteit. Jij bepaalt hoe je ermee omgaat en welke waarde je het toebedeelt.

Dus bij alles wat er gebeurt in jouw leven… Kies je voor de stempel waarde-loos of waarde-vol?

 

Jij bepaalt wie je wilt zijn

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. Niets of niemand anders. Jij bepaalt hoe je je voelt, wat je zegt, wat je denkt, hoe je je gedraagt, wat je doet en waar je aandacht op gericht is. Zorg ervoor dat dit alles een reflectie wordt van wie jij bent of wie jij wilt zijn. Dan gaat je leven in vele opzichten onmiskenbaar veranderen. Go for it!

 

De controle terug

Hypnose herstelt de balans tussen lichaam en geest, doorbreekt onbewuste patronen en activeert je interne (verander)kracht. Daarnaast krijg je tijdens een hypnose sessie handvatten om je onderbewustzijn te reinigen van algemene negatieve gedachten en emoties. Het is een prachtig hulpmiddel om de controle terug in handen te nemen en stelt je in staat veranderingen te maken op elk wenselijk gebied.