Onze missie

Zelf aanvaarding

Bij Centrum Proza geloven we dat zelf aanvaarding de sleutel is tot diepe veranderkracht en een waardevol leven. Het creëert ruimte en positieve energie voor een gelukkig en tevreden bestaan. Hiervoor is het belangrijk om volledig in verbinding te staan met je eigen kern.

Proza betekent pro: voor za: zelf aanvaarding en helpt jou terug te komen in het centrum van jouw bestaan. Laag voor laag. Wij nodigen jou uit te zijn wie jij werkelijk bent!

Beeldmerk Proza

 

Oog voor jou

Het liefst zien wij jou volledig in je eigen kracht. Als uniek mens die zijn ware potentie, passie, kwaliteiten en talenten volledig tot uitdrukking brengt. Die kiest voor innerlijke leiding, liefde, groei en ontwikkeling, in plaats van machteloosheid, angst, overheersing, onvrede of weerstand. Die verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven en (helings)proces. Die bereid is al het goede in het leven na te streven en hier optimaal van te genieten.

Centrum Proza begeleidt jou je levenswensen te realiseren en je mogelijkheden te (her)ontdekken. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de wereld mooier wordt als jij optimaal tot je recht komt. Jij bent waardevol en zo mag jij jezelf ook (laten) zien!

 

Eigen kracht

Centrum Proza heeft de visie dat ieder mens naar zijn eigen overtuigingen en waarheid leeft. Dat wat wordt ervaren en geleerd in het leven, vormen de bouwstenen van waaruit jij (op)groeit en jezelf verder ontwikkelt. Het is het referentiekader voor o.a. je mindset, emoties, gedragspatronen en lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar het is ook bepalend voor de hoeveelheid veiligheid, kracht, liefde, vrede, rust en balans je werkelijk, diep van binnen, ervaart.

Volgens ons ligt de definitieve oplossing van een probleem of klacht niet buiten jezelf, maar binnenin jezelf. Op het niveau van jouw referentiekader (bouwstenen). Directe hypnose werkt uitermate diep en doeltreffend om wenselijke veranderingen te maken in het onderbewustzijn. Om blokkades los te laten, jouw basis (kern) positief te versterken en weer energiek te leven vanuit je eigen kracht!

 

Holistische kijk

Onze kijk is holistisch. Alles is één geheel en beïnvloedt elkaar continu. Centrum Proza focust zich op de geïntegreerde samenwerking en het evenwicht tussen lichaam, geest, emoties en energie. Wij vinden ieder mens uniek. Zo ook diens probleem, klacht of hulpvraag. Niemand ervaart hetzelfde en er is niets in het leven dat bij iedereen (hetzelfde) werkt. Elke hypnose sessie zien wij als maatwerk om te komen tot een passende oplossing.

 

Ervaring van Merel

Wat bijzonder! Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak bij Annemeijs. Ik voel me na de sessies krachtig, maar ook emotioneel. Dit omdat er iemand is die mij begrijpt en me begeleidt naar de persoon die ik ben en wil zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Dit is voor iedereen van toepassing, je hoeft niet problemen te ervaren om dit te doen. Dit zal elk mens goed doen, om je zelf te leren ontspannen, respecteren en jezelf in je kracht te kunnen zetten. Ontzettend bedankt en heel veel plezier en succes in de toekomst.

Vertrouwen

Wij gaan voor een optimaal resultaat, maar zijn ook eerlijk als we ergens geen vertrouwen in hebben. Deze eerlijkheid verwachten wij ook van onze cliënten.

In de hypnose sessie gebeuren er geen dingen waar jij niet achter staat. Evenals dat wij nooit iets doen waar wij niet achter staan. Centrum Proza begeleidt alleen mensen die voor hypnose en verandering open staan. Je moet er volledig voor willen gaan. Wij doen geen hypnose voor de show of populariteit.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de privacy en gegevens van onze cliënten. Wij hebben onderling vertrouwen en discretie hoog in het vaandel staan. De persoonlijke gegevens van onze cliënten worden strikt persoonlijk behandeld en op geen enkele wijze gedeeld met derden. Ons AVG-privacyreglement vind je hier…

 

In de media (2015)

GrootSneek artikel