Weinig energie

Hypnose biedt een oplossing

Voel jij je wel eens (over)vermoeid of zelfs uitgeput? Heb jij het gevoel laag in je energie te zitten en is je batterij eerder leeg dan vol? Ben jij wel eens lusteloos of heb je soms gewoon ergens de puf niet meer voor? Word jij qua energie belemmerd in de dingen die jij eigenlijk zou willen doen of waar jij echt blij van wordt? Hypnose geeft een krachtige impuls om weer energieker te kunnen leven en werken. De diepe hypnosetechnieken helpen jou om rust en stabiliteit te hervinden, ongeacht jouw situatie.

 

Volledig opgeladen

Een hypnose sessie laadt je systeem vanuit ontspannenheid weer meer op. In het intakegesprek voor de hypnose sessie filteren wij waar je lage energiepeil vandaan komt en wat jouw persoonlijke behoeften en wensen zijn. Waar loop je zo op leeg? Vaak weet jij zelf wat je nodig hebt om vermoeidheid te verminderen: Een betere balans tussen rusten en doen, goed voor jezelf zorgen, meer ontspannen, bepaalde zaken loslaten, andere keuzes maken etc. Maar meestal lukt het je nog niet om dit ook daadwerkelijk te doen of vol te houden. In de hypnose sessie worden de gewenste veranderingen en helpende (positieve) overtuigingen diep in het onderbewustzijn geankerd. Niets staat jou nog in de weg om te doen wat jij werkelijk wilt!

Een greep uit onze dagelijkse praktijk:

• Overspannenheid
• Burn-out
• (Over)vermoeidheid
• Hooggevoeligheid (HSP)
• Concentratieproblemen
• Kort lontje
• Slaapproblemen
• Gevoel van onrust of een ‘vol’ hoofd

Lees hier alles over overspannenheid en burn-out…

 

Ervaring van Carla

Ik voel meer energie, kracht, positiviteit en vreugde. Alsof dit nu eindelijk is verinnerlijkt en ik er zelf weer in geloof. Het voelt als een verliefdheid op het leven.

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Hoe kunnen wij er zijn voor jou?

Directe hypnose is een krachtige behandeling om laag voor laag tot de werkelijke kern (de oorsprong) van jouw probleem te komen en hier wenselijk veranderwerk te verrichten. Onze hypnosetechnieken gaan voorbij de stugge, vermijdende, buitenkant van het probleem. Ze werken sterk in het onderbewustzijn, doorbreken diep opgeslagen patronen en herstellen de innerlijke balans. Op een uiterst ontspannen en plezierige manier. Lees hier alles over onze hypnose sessies…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…

 

Positief resultaat

Als een van de weinige hypnosetherapeuten in Nederland hanteren wij technieken vanuit directe (klassieke) hypnose. Directe hypnose is een krachtige en doeltreffende vorm van hypnose. Het is een unieke powerboost voor lichaam & mindset.