Hypnose Krachtsessie

Positieve powerboost voor jouw brein

De eerste sessie bij Centrum Proza is altijd onze unieke hypnose Krachtsessie. Deze sessie start met een intakegesprek en uitleg over hypnose. Vanuit dit gesprek wordt de vertaalslag gemaakt naar dat wat helpend, positief en wenselijk is voor jou. Na het intakegesprek neem je plaats op een comfortabele ligbank, waarna de Krachtsessie gaat beginnen. Lees hier alles over het intakegesprek…

 

Positieve veranderingen

Hypnose is een optimale leerstaat van het brein en tijdens de Krachtsessie worden als het ware nieuwe overtuigingen, fijne mentale plaatjes, diepe ontspanning en goede gevoelens in het onderbewustzijn geankerd. Je bent niet in slaap of buiten bewustzijn, maar juist heel sterk mentaal gefocust. Deze sessie wordt volledig afgestemd op jouw eigen behoefte. Tijdens deze sessie worden hypnosetechnieken vanuit directe hypnose en kwantumhypnose ingezet om positieve veranderingen door te voeren op het niveau van het onderbewuste systeem.

 

Breed toepasbaar

Vele vervelende klachten, onzekerheden, angsten, negatieve gedachten, spanningen of emoties kunnen efficiënt en veilig worden aangepakt met de hypnose Krachtsessie. Maar het kan ook uitermate goed worden ingezet om prestaties te verbeteren, je concentratie te verhogen of om meer zelfvertrouwen te krijgen en steviger in je schoenen te staan.

 

Oplossingsgericht

De Krachtsessie werkt oplossingsgericht, doorbreekt negatieve geloofssystemen, activeert jouw eigen (verander)kracht en herstelt de innerlijke balans. Er wordt een proces van loslaten en transformatie geactiveerd. De aandacht ligt bij wat jij nodig hebt om weer in je eigen kracht en energie te komen. Het geeft rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Tijdens deze sessie is het niet persé nodig om de achtergronden van een probleem te weten of een pijnlijke ervaring naar boven te halen.

 

Audio

Na de hypnose Krachtsessie ontvang jij van ons een ondersteunende audio voor thuis. Deze speciale nazorg biedt uitstekende technieken om je onderbewustzijn regelmatig te reinigen van algemene negatieve gedachten en emoties. Met de oefeningen kun jij thuis zelf de werking van de Krachtsessie versterken en invloed uitoefenen op een positieve mindset en goede gevoelens.

 

Ervaring van Henk

Ik heb van 1 behandeling nog nooit zo veel effect gehad. Fysiek voel ik me beter, meer zelfvertrouwen en ontspanning.

Ervaring van Merel

Wat bijzonder! Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak bij Annemeijs. Ik voel me na deze eerste sessie krachtig, maar ook emotioneel. Dit omdat er iemand is die mij begrijpt en me begeleidt naar de persoon die ik ben en wil zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Dit is voor iedereen van toepassing, je hoeft niet problemen te ervaren om dit te doen. Dit zal elk mens goed doen, om je zelf te leren ontspannen, respecteren en jezelf in je kracht te kunnen zetten. Ontzettend bedankt en heel veel plezier en succes in de toekomst.

Ervaring van Julia

Hartelijk, vakkundig, heldere uitleg, doeltreffend en een verrassend uitgebreide nazorg in de vorm van meegeven thuisoefeningen, tips en adviezen voor hoe nu verder. Dank!

Ervaring van Linda

Een behandeling bij annemeijs zou ik iedereen aanbevelen. Een prettige persoonlijkheid die specifiek naar de wensen en behoeftes kijkt en mij heel rustig door de hypnose heeft geholpen. Met respect en kracht gaat zij te werk. Een bijzondere ervaring! Een bijzondere praktijk!

Ervaring van Hanna

Afgelopen week vertelde ik mijn moeder dat ik dit had gedaan, en probeerde te vertellen hoe ik het had ervaren en wat de effecten ervan waren. Ik merk dat “nee” zeggen tegen dingen die aangeboden worden me veel makkelijker af gaat, ik beter maat kan houden en vaker een bewust momentje heb voor ik iets pak, aanneem of koop. Waardoor ik bewuster besluit iets wel of niet te kopen/nemen. Inmiddels heb ik twee verjaardagen achter de rug waarbij ik praktisch niets op tafel heb aangeraakt in vorm van nootjes, hapjes oid. Vaak nam ik mijzelf dat altijd wel voor, maar zodra ik dan 1 had genomen bleef het doorgaan. Ik merk dat ik me daar nu bewuster van ben. Sinds de sessie ben ik twee kilo kwijt geraakt. Maar daarentegen merk ik niet direct dat ik rustiger wordt, maar ik heb meer het idee dat ik meer mijn grenzen aan het ervaren ben. Ik sta meer op mijn strepen en ervaar duidelijker wat mijn grens is en wanneer iemand daar in de buurt komt. Zoals ik al zei probeerde ik het aan mijn moeder te verwoorden en verklaren maar kwam niet verder als “het moet wel onderbewust zijn”. Al met al vind ik het een zeer positieve ervaring geweest en heb tot dusver de audio sessie/aanvullingen nog een aantal keer gedaan (de kamer-audio + de positieve suggesties).

Meer reviews?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees dan hier onze reviews…

 

Wat kost een sessie?

Hier vind je onze tarieven…